1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Снаи и золви

Дискусија во 'Брак' започната од tocka, 28 јануари 2011.

1. KiT

KiT Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    1.652
    Допаѓања:
    8.570
    Да, се согласи на спогодбен, ама сега прави проблеми, не сака.

2. KiT

KiT Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    1.652
    Допаѓања:
    8.570
    Да, сфаќам. И за таа соба беше повуци потегљи и на крајот го даде клучот. Ама децава веќе поголемки се, и се нервираат цел месец да немаат пристап или друштво да викнат.

3. KiT

KiT Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    1.652
    Допаѓања:
    8.570
    Коментаров не е на место. Јас бев таа која ништо не доби од родителите, се на брат ми. А куќава, свекор ми веќе рече дека ќе ја остави на синот, а на двете ќерки пари, за да не земаат дел и се согласија. Е сега, се радувам и јас кога доаѓаат, особено за малото, ама верувај месец дена два пати годишно здосадува. Плус, имаат свој стан, и станот од неговите баба и дедо тука, не да плаќаат у хотел. Епа од сето тоа, мислам дека може да се искомбинира и да поседат една недела или десет дена.

4. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    18.258
    Допаѓања:
    192.422
    Ами ај замисли да,живеат за стално таму ?
    Како ке биде?
    Шо ви е бе човеци како колективно озрачени да сте не се размислува рационално

За вц си у право и ке и речиш да оде доле у вц оти вие сте 4ца и немоме да чекаат децата ред демек