Спреј за коса

Дискусија во 'Коса' започната од LoVeR, 31 мај 2011.

1. TheIdealMe

TheIdealMe Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    89
    Најдоброто нешто што сум го користела за коса а сум користела многу и лореал и шаума и шварцкоф итн, ако сакате квалитет ова е тоа цела колекција. А спрејов :x no comment секоја втора вечер го сонувам, ме прогонува... :rofl: :rofl:
    Инаку за сува и оштетена е леков ;)

2. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    513
    Си купив спреј за коса од Авон, тој зелениот што е, и како се напрскам после на тие места ми стврдне косата, и неможе да се расчешла. Повеќе делува како лак отколку како спреј за коса. Некој друг го има? И дали и кај вас е исто или само јас незнам да го употребувам :^)

3. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Моментално овој. 155 денари во Мигрос, Струга. Багатела бе. ]:)

4. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Дали во Македонија ги има производите на Schwarzkopf од линијата Got2be?

5. sweettwist

sweettwist Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2011
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    219
    Ме интересира дали некој користи спреј за волумен на косата , каде може да се најде таков и од која фирма.....

6. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.839
    Каде можам да го најдам во Скопје? Го барав во веро пред некое време го немаше и прашав, си викам ај може не сум го видела ама ми рекоа нема. Каде го има? Бидејќи видов некои од вас го користат. :)

7. Buba-Mara

Buba-Mara Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    61
    Ги има некој користено спрејовиве??Некако сите ми се слични па ако ги користи некој да ми казе дали се добри :) И тие за волумен дали даваат стварно волумен или нема врска?? :?:

Прикачени фајлови:

8. respect

respect Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    12
    Го има и во Веро(незнам зошто ти рекле дека го нема) и во Тинекс.Го користам веќе 4 месеци и сум многу задоволна.Косата сега ми е сјајна и мека(а ми беше многу оштетена од фарбање) :emo:

На gothchick му/ѝ се допаѓа ова.
  9. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    674
    Да ја има во Јуник.

10. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Го земав овој за 216 денари од Веро, во Јуник беше 225, и блазе си и на Мерлинка што го купила за 155 денари, не е фер, во Скопје не ограбуваат. :devil: Ќе ви кажам впечатоци по некое време. :)

11. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    ^ Впечатоци од спрејов...
    Никаква промена не осеќам на косата.Ставам еднаш, ја расчешлувам косата и после уште еднаш ама тогаш не ја чешлам...

Иста си е, па и мирисот не трае ич дури.Нареден ден се губи скроз. :worried:

Инаку, имате во Тинекс сега, 2 спреја на Глис за 211 денари. :)

12. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Маца, не сум го користела спрејовите Глис, ама не верувам да не се добри :!: Најверојатно црниот не е најсоодветен за твојата коса, имаш добар избор па ете кога ќе го потрошиш тој пробај ги другите, купи си 2 за 211 денари што викаш :)

Мене фризерката ми го препорача овој на Ревлон, не знам по сликата дали е точно тој зошто има за волумен и за нега на косата и врвовите, ама вака изгледа и ми кажа дека бил многу добар, на другарка ми и прсна и убаво мириса, само што е 950 денари 500мл :)

На lola-86 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.131
    Ова го користам одамна и за разлика од тогаш до сега косата многу ми е подобрена, уште малку и нема да ми биде потребна пегла :)

14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.596
    Допаѓања:
    161.111
    Јас жолтиот на шварцкоф го користам,за долга коса,против расцветани врвови. Последен пат се шишав пред два месеци,сеуште немам расцветана и искината коса,може едно во 100 влакна да е такво и тоа зошто почесто ја пеглам периодов,а претходно се немав шишано 4-5 месеци,исто со овој спреј. Косата ми немаше изгубено ниту форма,ниту ми беше воопшто расцветана,само врвовите многу нормално беа суви (и тоа ги фати така после одмор) и ги освежив со ножици.
    Дали е до косата (а со оглед на тоа што имам здравствен проблем и екстремно сува и шуплива коса,не ќе е да е до неа),дали до спрејов или до нешто друго што користам,ама ете...
    Немам некоја природно мека коса,ама со спрејов супер е,најважно ми е што е здрава и можам да ја носам долга,а не до уши расцветана и искината.

15. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Косата ми е оштетена на врвовите, не знам зошто не би бил соодветен спрејов... Ај тоа, ама бар мирисот да трае, а не за 1 ден да се изгуби... :worried:

Друг за оштетена коса е овој жолтиов така? :?:

16. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.084
    Допаѓања:
    1.143
    Јас овој го користам и сум презадоволна. Сакам некој друг спреј од Глис да земам, препорака? Жолтиот?
    И ова дали знае некој за што е?

17. TheScarletDandelion

TheScarletDandelion Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    248
    Gi imam koristeno skoro site spejovi od Avon vklucuvajki gi i onie od makadamija i aloe,cresov list i zelen limon i vrbinka i sum prezadovolna osobeno od toj od zelen limon i vrbinka..go stavam i na vlazna i na suva kosa,koga go stavam na vlazna kosa ne stavam mnogu,taka i dava na mojata kosa pogolem volumen i poveke ja vitka,a dokolku stavam na suva kosa go koristam kako zamena za lak za kosa...
    Spejot od cresov list isto od Avon go koristam na vlazna kosa i navistina ja pravi pomeka i posveza vo tekot na denot... i dvata ubavo mirisaat ... :D

18. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    И јас го користам овај спреј . многу е ефикасен и квалитетен :)

19. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.084
    Допаѓања:
    1.143
    Знае ли некој каде може да ги најдам другите производи од Глис? Ги имам видено само шампонот, регенераторот, маска и спреј. А има уште неколку други работи и не знам дали ги има некаде.

И од жолтите исто...

20. CrystalNoir

CrystalNoir Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    92
    Црниот спреј на Gliss не ми се допадна баш,како вода е и мирисот воопшто не се задржува и косата многу бргу ми ја мрси,негледам ништо посебно во тој спреј. :^)
    Додека спрејот на Shauma тој од кокос ми е одличен,не ми ја мрси косата и мирисот се задржува се додека не се измие косата,и не е како вода туку е густ и кремаст
    :clap:

На kika13 му/ѝ се допаѓа ова.