Црна хроника

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Ицолгудбејбе, 31 март 2017.

1. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.290
    Допаѓања:
    226.848
    Кога може за Села нападот да е тероризам зашто ова да не може извини! ? Ај ти малце не претерувај да беше твое ќе те видев.

На zuto, Rama, Harper и 8 други им се допаѓа ова.
  2. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.316
    Луѓенца стварно нешто не е ок со вас,дефинитивно,ејјјјј млад живот згасна,го утепаа на сред автобуска,се кријат убијците,се мачкаат црнила на очите на нородот,а вие тука кажувате да не се шири омраза?Не бе вие уште не сте свесни што се деси,џабе тука се збори.Недај БОЖЕ ЗНАЧИ НЕДАЈ БОЖЕ ДА БЕШЕ ВАШЕ,ИМАШЕ ДА ЈА ЗАПАЛИТЕ ДРЖАВАТА.

На carangigia, Bitter-Sweet, the.vampire.girl и 12 други им се допаѓа ова.
  3. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.304
    Во сообрание се случи нападот врз Села, беше организиран и беше во законодавен дом.

Нормално е неговите блиски да размислуваат и на одмазда и на крв, погодени се, чедо им е. Не би му посакала на душманот. Но зошто вие посакувате нечија смрт, а воедно тврдите дека ви смета што нема правда? Убивање од одмазда, не е правда, одмазда е. И зошто ти цело време зборуваш за врски, и зборуваш дека не функционира системот оти сите имале врски?

И друг пат да не ти се повтори да речеш некому: Да беше твое! А твое да беше? Уствари знам.. ти за нетвое ќе фаќаш врски и ќе колиш по улици... Почни. Никој не ти брани. Утре некој твои ќе коли за одмазда на нивните, па твои за нив, па нивни, па твои.. па сите испозаколете се.

Кај се криеше жити се'? На 29ти во 17:30 се случи, истата вечер се идентификувани напаѓачите, двајца приведени, а наредниот ден имаше извештај во билтенот на МВР.

На CameliaMiller, violetblue, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Vitaly

Vitaly Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2016
    Пораки:
    2.593
    Допаѓања:
    4.649
    Познавам албанци кои се добри нормални луѓе, имам и другар. Ова е дивјачко племе кое се населило овде 2001 од Косово. Дивјачко нецивилизирано племе.
    Комунистите му беа душо, не Словените. Лошо те учеле. Повеќе Словени се убиени од страна на Сталин и Тито а не од Хитлер. Како и да е, во овие моменти не е тоа тема на разговор а не ни сакам да дискутирам понатаму за ова.
    Кај што има сила нема правда!

На Rama, LiliBoz, Luciferovog zlo♧ и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. honest girl

honest girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2015
    Пораки:
    446
    Допаѓања:
    1.656
    Не треба омраза да се шири ама бунт и протест и те како треба ја не знам кај живеете вие у некој паралелен универзум каде што цветаат рози и со молчење се решаваат работите. :^) Се знае молкот со што резултира.

На Bitter-Sweet, the.vampire.girl, zuto и 6 други им се допаѓа ова.
  6. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.316
    Абе кој напаѓачи жити се,никој ниту е приведен,ниту лежи,ај не си прајте бајрам на мозокот,и верувајте на оваа мрдната терористичка власт.Ај прекинете више да верувате во лоповиве и лудациве.

На carangigia, the.vampire.girl, zuto и 8 други им се допаѓа ова.
  7. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.334
    Допаѓања:
    19.762
    @WildMk

Малце офф.

Инаку Хитлер од сите словенски народи само Македонците ги сметал за ариевска раса и наредил да не се чепкаат. Не можам да го најдам на нет текстот кај што изјавува, ако го најдам ќе го ставам.

На carangigia, zuto, Rama и 4 други им се допаѓа ова.
  8. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.290
    Допаѓања:
    226.848
    Па во ваква држава нормално дека ќе фаќаш врски за да не испадне дека детето ти се скршило од ќотек само и паднало во кома од дома.
    Јасно кажа -за ТЕБЕ Села повеќе вреди. Се понатаму што ќе кажеш од мене ти е на игнор, не вреди да читам. И да не ти се повтори уште еднаш да кажуваш што јас би сторила . сеирџика една.

На jacqueline.s, the.vampire.girl, zuto и 9 други им се допаѓа ова.
  9. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.304
    Абе приведени се :)
    Тоа што не покривале медиумите, не значи дека е скриено.
    Отвори го билтенот на МВР, од било кој ден. Обавезно има 10тина случаи, а за колку од нив се пишува по медиуми?

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  10. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.304
    Добро бе, викнете го Хитлер, бидете вие Хитлер, заколете се. Кој може да ве спречи ако сте решиле?

На CameliaMiller, Someonespecial и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  11. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.290
    Допаѓања:
    226.848
    Абе ај ти не се к.рчи отвори билтен алоооо гуглај се е таму цела вистина на гугл лежи. Што се занесуваш ништо не знаеш ти гугл знае све.

На Rama и ЕденЧлен им се допаѓа ова.
  12. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.316
    Ама никој од народот не видел дека некого привеле,ама се приведени така?Како тогаш бе луѓе кој се во мвр,на татко ми(кој беше во полиција 36 години) му рекле,абе кој приведени,знаеш како идат овие убиства,и како иде оваа процедура све е јако изиграно.И сеа ти тврдиш билтени?Стварно власта ви го пие јако мозоков,алал да ви е.

Јас не верувам на политика уште од пред 15 год,а нема ни да верувам до крајов на животот.И едните и другите се за мене ѓубриња.

па и мвр преку гугл ги имаат фатено убијциве,ама не пишува во билтенот,пошто ке има јак коефициент за уплати.

На the.vampire.girl, Rama, VDT2906 и 2 други им се допаѓа ова.
  13. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.304
    Не вреди за мене Села, нападнат беше во државен дом. Абе немате појма што значи институција, а зборувате за функционални институции.
    Појма немате ни од закон ни од ништо. Само да се лупало по интеренетот небулози од ракав истресени и да се ширело гнев.

Оди заколи се'... реков.. никој не ти брани, види како ќе си поминиш, види како изгледа крвна одмазда...

На CameliaMiller, violetblue, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.290
    Допаѓања:
    226.848
    Убаво си седеше во секс теми. А што би сторила јас за свое дете е моја работа. Ти за твоето глеј си и не мрдни со прст ако не сакаш. Ти реков да прекинеш да ме цитираш небитно ми е што мислиш.

На Rama, Vitaly и ЕденЧлен им се допаѓа ова.
  15. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.304
    Ти овде колиш за туѓо. Не за свое. Оди коли! :)
    Не постирај ако не сакаш да те цитирам.

На CameliaMiller и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  16. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.290
    Допаѓања:
    226.848
    кај пишав колам!?!? пак си пашнала ти очигледно. реков правда!!!! а за мое да-ќе колам.
    срамота е мидл ејџ вака да измислуваш. последно ти е ова од мене.ти го знам умот од претходно не си ти човек сериозно да те сфати.

На Плавуша123, zuto, Rama и 2 други им се допаѓа ова.
  17. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.316
    Акнете ај еден клуч на темава,додека не се убиеме тука.Детето почина,правда никогаш немало,а нема ни да има во оваа дупка од држава.Нека си бркаат работа судовите и полицијата,ние да му одадеме почит каде што е место и тоа е тоа.Ако се сложувате со мене,акнете клуч.

На Плавуша123, Rama, makedonkamak и 9 други им се допаѓа ова.
  18. Vitaly

Vitaly Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2016
    Пораки:
    2.593
    Допаѓања:
    4.649
    Се сеќавам кога човек уби куче во самоодбрана затоа што го нападнало. Пола скопје се крена на нозе, исто и кога се сечеа некои дрва поради нова градба. Вчера убија наше дете, наш другар. Тишина, како ништо да не се случило.

На carangigia, Bitter-Sweet, the.vampire.girl и 8 други им се допаѓа ова.
  19. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.316
    Кој да се крене кога пола избегаа од државава,пола се обоени шарени револуции,притисок од партија,притисок од работа да не зуцнат ништо,и што сакаш повеќе?Говна од народ е тоа сме ние.

На the.vampire.girl, Плавуша123 и Rama им се допаѓа ова.
  20. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.334
    Допаѓања:
    19.762

Имаш право ептен забегавме на темава. Ме чешаат прстиве да пишувам, а ако продолжам траен бан може ќе добијам. :)

https://republika.mk/936849

Ќе има протести.

На Rama, Harper, orevokrsacka и 2 други им се допаѓа ова.