Црна хроника

Discussion in 'Политика и настани' started by Ицолгудбејбе, Mar 31, 2017.

1. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Кога може за Села нападот да е тероризам зашто ова да не може извини! ? Ај ти малце не претерувај да беше твое ќе те видев.

zuto, Rama, Harper and 8 others like this.
  2. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Луѓенца стварно нешто не е ок со вас,дефинитивно,ејјјјј млад живот згасна,го утепаа на сред автобуска,се кријат убијците,се мачкаат црнила на очите на нородот,а вие тука кажувате да не се шири омраза?Не бе вие уште не сте свесни што се деси,џабе тука се збори.Недај БОЖЕ ЗНАЧИ НЕДАЈ БОЖЕ ДА БЕШЕ ВАШЕ,ИМАШЕ ДА ЈА ЗАПАЛИТЕ ДРЖАВАТА.

3. WildMk

WildMk Форумски идол

Во сообрание се случи нападот врз Села, беше организиран и беше во законодавен дом.

Нормално е неговите блиски да размислуваат и на одмазда и на крв, погодени се, чедо им е. Не би му посакала на душманот. Но зошто вие посакувате нечија смрт, а воедно тврдите дека ви смета што нема правда? Убивање од одмазда, не е правда, одмазда е. И зошто ти цело време зборуваш за врски, и зборуваш дека не функционира системот оти сите имале врски?

И друг пат да не ти се повтори да речеш некому: Да беше твое! А твое да беше? Уствари знам.. ти за нетвое ќе фаќаш врски и ќе колиш по улици... Почни. Никој не ти брани. Утре некој твои ќе коли за одмазда на нивните, па твои за нив, па нивни, па твои.. па сите испозаколете се.

Кај се криеше жити се'? На 29ти во 17:30 се случи, истата вечер се идентификувани напаѓачите, двајца приведени, а наредниот ден имаше извештај во билтенот на МВР.

4. Vitaly

Vitaly Истакнат член

Познавам албанци кои се добри нормални луѓе, имам и другар. Ова е дивјачко племе кое се населило овде 2001 од Косово. Дивјачко нецивилизирано племе.
    Комунистите му беа душо, не Словените. Лошо те учеле. Повеќе Словени се убиени од страна на Сталин и Тито а не од Хитлер. Како и да е, во овие моменти не е тоа тема на разговор а не ни сакам да дискутирам понатаму за ова.
    Кај што има сила нема правда!

5. honest girl

honest girl Популарен член

Не треба омраза да се шири ама бунт и протест и те како треба ја не знам кај живеете вие у некој паралелен универзум каде што цветаат рози и со молчење се решаваат работите. :^) Се знае молкот со што резултира.

6. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Абе кој напаѓачи жити се,никој ниту е приведен,ниту лежи,ај не си прајте бајрам на мозокот,и верувајте на оваа мрдната терористичка власт.Ај прекинете више да верувате во лоповиве и лудациве.

7. VDT2906

VDT2906 Популарен член

@WildMk

Малце офф.

Инаку Хитлер од сите словенски народи само Македонците ги сметал за ариевска раса и наредил да не се чепкаат. Не можам да го најдам на нет текстот кај што изјавува, ако го најдам ќе го ставам.

carangigia, zuto, Rama and 4 others like this.
  8. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Па во ваква држава нормално дека ќе фаќаш врски за да не испадне дека детето ти се скршило од ќотек само и паднало во кома од дома.
    Јасно кажа -за ТЕБЕ Села повеќе вреди. Се понатаму што ќе кажеш од мене ти е на игнор, не вреди да читам. И да не ти се повтори уште еднаш да кажуваш што јас би сторила . сеирџика една.

9. WildMk

WildMk Форумски идол

Абе приведени се :)
    Тоа што не покривале медиумите, не значи дека е скриено.
    Отвори го билтенот на МВР, од било кој ден. Обавезно има 10тина случаи, а за колку од нив се пишува по медиуми?

cresa-jagoda likes this.
  10. WildMk

WildMk Форумски идол

Добро бе, викнете го Хитлер, бидете вие Хитлер, заколете се. Кој може да ве спречи ако сте решиле?

11. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Абе ај ти не се к.рчи отвори билтен алоооо гуглај се е таму цела вистина на гугл лежи. Што се занесуваш ништо не знаеш ти гугл знае све.

Rama and ЕденЧлен like this.
  12. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Ама никој од народот не видел дека некого привеле,ама се приведени така?Како тогаш бе луѓе кој се во мвр,на татко ми(кој беше во полиција 36 години) му рекле,абе кој приведени,знаеш како идат овие убиства,и како иде оваа процедура све е јако изиграно.И сеа ти тврдиш билтени?Стварно власта ви го пие јако мозоков,алал да ви е.

Јас не верувам на политика уште од пред 15 год,а нема ни да верувам до крајов на животот.И едните и другите се за мене ѓубриња.

па и мвр преку гугл ги имаат фатено убијциве,ама не пишува во билтенот,пошто ке има јак коефициент за уплати.

13. WildMk

WildMk Форумски идол

Не вреди за мене Села, нападнат беше во државен дом. Абе немате појма што значи институција, а зборувате за функционални институции.
    Појма немате ни од закон ни од ништо. Само да се лупало по интеренетот небулози од ракав истресени и да се ширело гнев.

Оди заколи се'... реков.. никој не ти брани, види како ќе си поминиш, види како изгледа крвна одмазда...

14. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Убаво си седеше во секс теми. А што би сторила јас за свое дете е моја работа. Ти за твоето глеј си и не мрдни со прст ако не сакаш. Ти реков да прекинеш да ме цитираш небитно ми е што мислиш.

Rama, Vitaly and ЕденЧлен like this.
  15. WildMk

WildMk Форумски идол

Ти овде колиш за туѓо. Не за свое. Оди коли! :)
    Не постирај ако не сакаш да те цитирам.

CameliaMiller and cresa-jagoda like this.
  16. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

кај пишав колам!?!? пак си пашнала ти очигледно. реков правда!!!! а за мое да-ќе колам.
    срамота е мидл ејџ вака да измислуваш. последно ти е ова од мене.ти го знам умот од претходно не си ти човек сериозно да те сфати.

Плавуша123, zuto, Rama and 2 others like this.
  17. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Акнете ај еден клуч на темава,додека не се убиеме тука.Детето почина,правда никогаш немало,а нема ни да има во оваа дупка од држава.Нека си бркаат работа судовите и полицијата,ние да му одадеме почит каде што е место и тоа е тоа.Ако се сложувате со мене,акнете клуч.

18. Vitaly

Vitaly Истакнат член

Се сеќавам кога човек уби куче во самоодбрана затоа што го нападнало. Пола скопје се крена на нозе, исто и кога се сечеа некои дрва поради нова градба. Вчера убија наше дете, наш другар. Тишина, како ништо да не се случило.

19. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Кој да се крене кога пола избегаа од државава,пола се обоени шарени револуции,притисок од партија,притисок од работа да не зуцнат ништо,и што сакаш повеќе?Говна од народ е тоа сме ние.

20. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Имаш право ептен забегавме на темава. Ме чешаат прстиве да пишувам, а ако продолжам траен бан може ќе добијам. :)

https://republika.mk/936849

Ќе има протести.

Rama, Harper, orevokrsacka and 2 others like this.