Јапонија ја погоди силен земјотрес

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Doberman, 11 март 2011.

1. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    А ова? :tmi:

http://okno.mk/node/10447

Дефинитивно помислувам од поодамна дека со овие филмови за катаклизми, апокалипси, пропаѓање на светот всушност ги предизвикуваат истите да се случат. :worried:
    Затоа што нели она што го мислиш, што го режираш во твојата глава може и да ти се случи... :|

2. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    ^ Ауу, морници ми поминаа...

3. Hova

Hova Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    127
    Уште една теорија на заговор...

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    340
    Официјалниот број во Македонија за донација на средства за настраданите во земјотресот во Јапонија е бројот 070\143-400.
    Со секое јавување донирате 100 ден

Незнам овој пост дали ги крши правилата на форумов?

5. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Се наежив.
    Кога слушав дека на некои деца татковците или ќе умрат или ке се разболат тешко од радиоктивноста, а сепак доброволно работат на смирување на ситуацијата ми се насолзија очите. ;(
    Голема бројка луѓе не се знае дали се живи под урнатините.
    Страшно ;(

6. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Сите нуклеарни централи, преразвиеност, значи навистина силно развиена технологија, на крај се сведува на една природна катастрофа која има да се помни следните милион години! И ќе уништи се, ама баш се!

А што викате на изјавите од тие, што и да се, дека ова не е природно? Дека е намерно вештачки предизвикан земјотрес? До толку ли отиде светов? :^) :(

Жал ми е за луѓето, ама ете, доказ дека писмен народ знае и во најлошо да биде еден за сите, сите за еден, како само мирно стојат во редица и чекаат храна и ќебе, одат доброволно во акции иако и самите изгубиле некој близок член, некој сакан...

7. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
  8. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    DO NOT TALK ABOUT JAPAN BUT ALSO HELP

9. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Овојпат може ќе отидам оф-топик но не бидејки сакам да се правам паметна, но ми текна нешто што пишав пред одредено време на форумов и ќе го постирам овде...Тоа беше 3-4 месеци пред несреќата во Јапонија, можете и сами да забележите според датумот!!! Луѓе преплашена сум...Не верувам во случајности некако :(
    ..

drugata-nauka/sonovi-t83/1110.html?hilit=%D0%A2%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D0%BE#p285261

10. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    :tmi: навистина има нешто :worried: И соновите можат да наговестат или да претскажат нешто :worried:

11. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Не ми е првпат. И репортажите на сител кога ги видов се шокирав. Речиси исти беа како оние во сонот :x ужас.

12. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.269
    Допаѓања:
    57.120
  13. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Сеуште мислам дека овој земјотрес не е природен. Пред некои 10-тина години се откри во јавноста дека може да се произведе вештачки земјотрес со помрднување на тектонските плочи. HAARP ги поврзуваа со истото ова. А фактот што удри во подрачје со огромна нуклеарна моќ само го зголемува сомнежот. Моја претпоставка е дека сето ова е дел од планот на Илуминатите за кратење на светската популација за 90%,не е чудо што удри во Јапонија,земја со толкава популација. Сироти луѓе =/