Еве ги https://lekovi.zdravstvo.gov.mk/dru...B12ECA888.app3mojtermin?t:ac=detailview/54077 Слободно прашај доктор ако сакаш И мене ми ги кажаа на доктор Ќе те излажам шо пари се Види може има по интернетот
Samo ne mi e jasno zosto se stavaat dole, vo dolniot kapqk na okoto, a mene gorniot nad trepkite mi e toa ili nema vrskaa? Ja bukvalno mislev nes ko mast da se namachka, kapki nemam stavano i se plasam od toa nekako, ne znam kako deluvaat dali pechat ocite
Znachi nemalo vrska dali se vnatreshno, poso sega gledam kako dva jacmena eden pod drug imam na gorniot kapak...Off lele vtor pat ovq mi se deshava pa duri i okoto mi se zatvoraaa
Извини не те разбрав, тебе од надвор на капакот ти се? Во тој случај, од истите капки што ти ги препорачала Феминка, има и маст.
Здраво, Предлог за добра клиника за операција на јачмен ? Би била благодарна и ако споделите лични искуства.
Да ве прашам феминки Ова е јачмен или брадавичка? Не ме боли не е потечено и не ме чеша a го имам од лани Со што да го лекувам?