Јајникот близу до матката

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од bluberry, 24 март 2010.

1. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    345
    Девојки доколку некој го има овој проблем јајникот да му е слепен до матката нека каже дали има лек за ова или веќе се е беспомошно.Многу сум разочарана за ова. ;( ;( ;( ;( ;( ;(

2. pilar

pilar Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    10
    i jas go imam istio problem desniot jajnik mi e blisku do matkata i koga bev na ginekolog mi rece deka toa ne e nisto strasno taka da neveruvam deka ima potreba za panika ... ama mozes za sekoj slucaj da si ides da si prasas na ginekolog... :)

3. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    345
    Да но мене гинекологот ми го кажа ова и ми рече дека моментално не е страшно.но може да предизвика големи проблеми и компликации подоцна со бременоста :| :| :| страв ми е

4. pilar

pilar Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    10
    abe srce jas veke tri meseci se matkam po lekari baska i gernekolog taka da vise sve mi e onaka dodeka ne mi najdat neso ne se zamaram a i nemozam zaso ti vikam poslednive tri meseci 100 raboti mi najdoa neam vise ni sila da se zamaram so ke bide neka bide...nemoj da se plasis poloso ke si naprais slusaj me mene i jas od golem strav si predizvikav taxikardija na srceto :worried:

5. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.119
    Допаѓања:
    13.387
    И јас го имам овој проблем и мислам дека не е ништо страшно. Ти што направи со ова?

6. Menasss

Menasss Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2010
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    39
    Jas go imav isto desniot jajnik blisku do matkata,mi se napravi cista I mi go izvadija dodeka bev nemazena da ne se plasete jas rodiv 2 decinja posle toa I se e vo red