А бе креативни луѓе што не не праша режисерот на титаник нас како да биде филмот,немаше аватар да ја надмине гледаноста Ај продолжение: Џек веднаш сфати што се ...
но тоа чудовиште беше премногу силно и големо за кутриот не толку крупен парталав Џек,но тој беше упорен по секоја цена сакаше да ја спаси Розали од таа грдотија,една вечер кога Розали заспа,Џек реши да отиде до неговото дувло и за да не примети дека е тој,тој ја облече облеката на Розали се нашминка како неа и отиде....
и тогаш ко да се случи некаква магија Џек толку се заљуби у животињата,што за миг заборави на Розали беше сигурен дека остатокот од животот сакаше да го помине со тој грд врколак опасен али кога е заљубен толку внимателен и нежен.....
нели Џек бил преправен во Розали (чудовиштето си мислело дека тоа е Розали ) Значи и Џек се заљубил во чудовиштето оставајќи ја бремената Розали сама на острвот додека глумејќи ја неа останал со Страше цела ноќ, но кога...
razbrala rozali,mnogu se nalutila,,rekla"ja zaradi nego ja ostaviv majka mi,a toj se zaljubi vo prvoto sustestvo sto go sretna,i toa vrkolak..
но тогаш Џек изнервиран дека сака да го измами гласно и викна:Соблакај тоа облеката ти неможеш на Страше да му се фатиш за малиот прст колку е крупен и мажествен!!!!и тогаш Розали реши да го запали се соблече и остана само по подвезици (омиленото нешто на Џек) Џек тогаш се запали и почнаа да водат страсно љубов на плажата заборавајки на врколакот со голема леџа ,и за миг ги наслушна како стенкаат,стана избезумено се стрча и што да види... у секој случај ваква приказна како оваа што ја пишуваме немам сретнато...хахах
pa nema dzek da ja poznae razlikata megu vrkolakot i rozali?samo do alistata e? izglea bila mnogu ruzna rozali
Страше се запрепасти,ама сепак реши да не му ја расипува на саканиот Џек последната ноќ со Розали,ама само ако му вети дека никогаш повеќе нема да ја погледне,и целосно ќе му се посвети нему.И така и беше.Кога Розали се породи ,детето немаше едно око како последица на таа последна и страсна ноќ
i so napraivme sega? znaci strase i dzek ostanale zaedno?ja batalile rozali. rozali ziveela zaedno so niv na ostrovot,ama nemozela da go prezali dzek,ama so tek na vremeto ljubovta ja zamenuvala omraza..nikako da dojde nekoj brod i da gi spasi..rozali pocnala da smisluva plan za odmazda.. hock: