-Хммм ваков беше нејзиниот лик во моментот, (девојката се изненади од ваквата полуочекувана понуда) , се израдува .......
Првите денови од ... Спојлер ОВА Е ПРВАТА ПРИКАЗНА (од 1- 10 стр.) па ако некој има живци нека ни ја сервира и втората Во една голема куќа живееше....една убава девојка со своите.... две лоши сестри и макеата... татко и беше на пат...... Вредната девојка постојано макотрпно работеше... .и го чекаше својот принц... ...denovite pominuvaa i pominuvaa... Еден ден таа ја сретна.. SVOJATA DRUGARKA OD DETSTVOTO... и и кажа слушај ваму…Јас не го најдов принцот….Затоа сега имам план „Б“….И таа замина од куќата... следното што се случи беше... Sretna eden visok crn decko….И заборави на принцот... арно ама дечково не беше…..bas toa sto taa mislese…..Тој бил еден обичен лажго….И затоа таа реши повеќе….da ne mu se javuva….И тргна во потрага за……vistinskiot no nikako ne mozese….да го најде идеалниот што….ќе и ги задоволи сите….nejzini baranja i strasti zatoa…..реши да се посвети на кариерата за да изгради свое сопствено јас.. и….pocna po oglasnik m da bara rabota…..На почетокот и одеше тешко... ама не можеше да најде…….Но најде работа,стана успешна... i posle pak go sretna crniot decko…..И старата љубов се разгоре….Но девојката се најде во... edna strasna dilema sto nemozese….Да ја реши и одеднаш... се најде меѓу два огна…..odnenadez se pojavi i drug decko…И повторно беше во дилема... да се врати на старата љубов ... ili da prodolzi ponatamu….NO SEPAK ODLUCI... да сврти нова страница во својот живот…..I POVEKE DA SE POSVETI NA….новата љубов, кариерата и новите предизвици во животот... Slednoto utro ja razbudi telefonot….se urnal avionot vo koj….за среќа не бил и нејзиниот….ama se izlazala,vsusnost bil….И нејзиниот гинеколог.кој... i rekol deka e trudna….и сега пак се нашла во дилема ... дали да верува зошто и….kako e mozno koga "se pazele"….и таа не била спремна….bas sega na takov cekor….но не сакала да абортира…pa zatoa cvrsto se resila….Ќе го родам па макар….и сама да го чувам... И така по 9 месеци…Родила пола дете пола змија... Маќеата и двете лоши сестри... Кога слушнале за детето-змија... se voshitile na nejziniot talent….и решиле понатаму…Да го чуваат и одгледуваат….без разлика на тоа што... ...детето било најгрдо на цел свет ….Но сепак тие не знаеле... дека после 18год ке стане... заводница без пардон….и на нејзиниот осумнаести роденден….Доби најубав подарок од човекот... кој ја одржуваше нивната градина:... koj sto podarok ne mozese…..никако да го прифати и….i na kraj ne mozejki…..да му оддолее….на градинарот во кој потајно беше заљубена ... И затоа реши да му пријде….А тој не беше рамнодушен... многу му се допаѓаа нејзините... прекрасни темни очи и полни…....усни, и нејзиното вајано тело….Коешто го предизвикуваше се повеќе….и во него будеше страст….И едвај се воздржуваше да….не ја зграпчи за половината ... И да ја привлече кон…своето мускулесто тело и да ... И да ги провлече прстите….низ нејзината црна свиленкаста коса…И да ги бакне нејзините сочни…....корални усни со вкус на... zmiski otrov,prokletstvo koe i….gi izgubi 18-te god….the end