Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовници

Дискусија во 'Врски' започната од Bright, 9 јуни 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    1. не сум била ничија љубовница, не сум ни имала љубовник...незнам што ќе биде понатака ама со овој памет не би била втора никогаш :!:
    2. не ми е прифатливо и не би сакала да имам грижа на совест да растурам нечиј брак и нечија среќа уништувам :worried: а пак недај Боже мене ако такво нешто ми се случи незнам како би реагирала....ама немам толеранција и прошка за такви луѓе. НЕ ПРИФАТЛИВО БЕЗ ИСКЛУЧОК!

2. Jacy

Jacy Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2010
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    9
    Sum bila i sum se zakolnala nikogass poveke pa makar i da e posleden maz na svetov .Poloso nemoze da bide zivees vo lazen svet a najloso e koga znaes deka nema da ja ostavi zaradi tebe i pak prodolzuvas .Eden sovet od mene begajte od takvi vrski pred da se slucat ,ne veruvajte deka ke ja ostavi zatoa sto mazite potesko ostavaat ma kolku i da im doslo do vas

3. sexy-bitch

sexy-bitch Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    14
    љубовница не сум била но пред неколку години додека бев во врска со дечкото,со која сум во врска сега пак, имав не може да се каже љубовник туку и друга “врскичка“ и да ви кажам најмногу жалам за тој период и многу ми е криво шо сум постапувала така ;( врската не ми беше нешто нај па мислев дека ако излегувам со друг ќе ми биде полесно и подобро(кој ум сум го имала бреее) но верувајте вечерта може ќе ви помине најубаво но утредента кога ќе се разбудите цел ден ќе чуствувате грижа на совеста и не е ни најмалку добро ;(

4. Krisi

Krisi Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    408
    Допаѓања:
    153
    Ти пишав и во темата кај што си најактивна, ама ме испровоцира и тука.Не си ми јасна девојко. Таму пишуваш сакаш да го оставиш,неэнаеш како ,тешко ти е, тука друго,цццц. Од такви како тебе треба да си ги паэиме мажите,бескруполоэни во секој поглед.

5. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Biti ljubavnica znači imati deficit samopouzdanja i suficit mašte ;) од мене толку

На Lu-si и svetlana-74 им се допаѓа ова.
  6. Schmetterling

Schmetterling Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    14
    :clap: :clap: :clap:

7. doll

doll Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    115
    сум кажала..успева само ако се наоѓаш во слична ситуација и си знаеш кај ти е местото во спротивно-женет маж/слободно девојче..?!?! никако ! :x

8. MrsH

MrsH Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    134
    Nema nesto poloso od toa da se zamesas i da rasturis familija.Dodeka ne oformis familija ne znajs da ja cenis.Samo eden sovet do devojkite koi go pravat toa "pomislete kako bi se cuvstvuvale vie nekoj da ja rasturi vasata familija"

9. doll

doll Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    115
    кога станува збор за растурање на фамилија никако-тоа не може да потекнува од никаква љубов, се можам да сватам ама да растуриш фамилија .... :x

10. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    127
    Не го оправдувам ова во никој случај! Како може да сакаш да бидеш со некој кој веќе е во брак. Зарем не помислувате дека и до него има жена како и вас и како би и било нејзе кога би дознала, ставете се на нејзино место. А и вие да сте во брак, а да бидете со друг/и, исто така ми е неоправдано. Па зошто сте се мажеле ако сте сакале да шетате со други?. Дефинитивно едно големо НЕ за оваа тема!!!

11. nina-nina

nina-nina Истакнат член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    17
    За мене дефинитивно е прифатливо со исклучоци ;)

12. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Еве ќе бидам искрена. Бев втора! многу одамна во мојот живот, пред 5 години... Но не за долго и не сериозно, ништо повеќе од еден невин :*
    Но јас бев затрескана, јас бев таа што не смееше да се јави на телефон. а бев секогаш достапна за него.
    мислам дека бев премногу мала за да размислам дека таму не е мојата среќа, да го гледаш со друга, со среден живот и да си среќна што е тој среќен..? тоа го има само во бајките, јас го сакав за себе! но беше невозможно, кога го запознав мојот сегашен дечко сфатив дека сум била во заблуда!

На Trnche му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.497
    Допаѓања:
    201.447
    Може да ми појасниш како тоа е прифатливо со исклучоци?
    Мене не ми е јасно. :?: :?: :?:

14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004
    Само кога се работи за неа. Иначе не.

15. nina-nina

nina-nina Истакнат член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    17
    хаххх...па ете ти дале одговор за мене-некој има толку голема желба да одговори наместо мене :rofl:

16. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.497
    Допаѓања:
    201.447
    Ама јас сакам од тебе да прочитам, да ми кажеш како е тоа прифатливо со исклучоци. Знам дека си во врска со женет човек кој утре ќе те шутне како партал, и ти ќе му аплаудираш за тоа, затоа што, нели, го сакаш.
    Ако ти е тебе убаво да бидеш љубовница, биди си, јас немам проблем со тоа. Твое е колку се почитуваш и цениш себеси за да си дозволиш да бидеш втора. Ама не е убаво што се растураат семејства на тој начин.

17. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.397
    Допаѓања:
    42.139
    Не сум била ничија љубовница,ниту ќе бидам.Да бидам втора не фала.Не би сакала да седам сама дома на празници и убави денови,додека тој ужива со фамилијата јас да чекам до телефонот за да ми се јави да ми честита празник или да чекам со денови кога ќе може да се скрие од дома и да се видиме.Најпрво не би си го направила тоа на мене ниту пак на неговата фамилија.Не го прави она што не сакаш да ти го прават тебе,јас си стојам на тоа,не сакам некоја да ми се меша во мојата фамилија(кога ќе ја имам) така да нема ни јас да бидам нечија љубовница.

18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Јас многу одамна се изјаснив

или ке бидам прва

или нема да бидам со момчето џ, и си стојам на зборот :$ :)

19. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    љубовница?! никакооо ма нема шансии или ке бидам прва или па ич па на крај краева не е ни прв ни последен

20. nina-nina

nina-nina Истакнат член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    17
    Никој не рече дека сум во врска со женет човек и дека сум љубовница и дека ти имаш проблем со тоа.Навистина незнам каде тоа го прочита во моите постови :?: па уште и си пишала знам дека си во врска со женет човек-од кај знаеш бре девојко?
    За мене е прифатливо и тоа е моето мислење ,ако на некого му е болна темава поради тоа што е дете на родител што изневерувал,тоа не е мој проблем.Јас си се изјаснив за моето мислење.Толку од мене ;)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.