Кој да го вратиш ? Другарот или бившиот ? Размисли прво што сакаш , што чуствуваш во душата , и таму ке го најдеш одговорот за све
Тоа беше потенцирано од старт. Шо и да се деси, нивното другарство нема да биде расипано. Другарот. Го сакам назад како другар. Кога би биле нешто повеќе би им се уништило другарството, а тоа не сакаме да се случи.
Епа ако го сметаш за другар и сметаш дека не можеш да му возвратиш со нешто повеќе тогаш мислам и дека е подобро вака, засега. Остави го нека се среди и нека олади малку, можеби сам ќе те побара тој после. Ако не сакаш да го повредиш можеби вака е и подобро.
Епа треба да му кажеш дека не сакаш да седиш на два стола , и дека ти значи , и сакаш да си ја продолжите "дружбата".
Зошто секогаш налетувам на еден ист тип машки? Ќе се запознаеме, тој без самодоверба и без доверба у мене цело време ќе збори како тој бил ваков онаков, дека не би имал храброст да се пушти на поубава девојка бидејќи знаел дека нема шанси кај неа и со самото тоа мене ме понижува како да сум подоле од таа некоја, сфаќате? Цело време истите муабети, а и малку во завиена форма ми плеска дека телото ми било вакво онакво дека не сум била многу убава ама онака ок. На почеток вели сакам сериозна врска а уствари испаѓа обратното и ја одвнатре знам дека нешто не штима ама како да не сакам да знам. Во мене ли е проблемот? Каде грешам?
Другарството никогаш нема да биде исто штом тој веќе има чувства кон тебе. Најдобро е да разговараш директно со него, онака на шала кажи му дека ти се лути како небаре ти е дечко и види негова реакција. Тој може да каже што сака, на тебе е дали ќе му поверуваш. Хахаха не паѓај на муабети, а гледај ги делата. А и самата велиш дека одвнатре знаеш- не штима. Епа фино лепо си ја слушај интуицијата, обично секогаш е во право. Во тебе е проблемот ако продолжуваш со тие момци и си го трошиш времето. Затоа нареден пат кога нешто ти кажува од внатре, слушај си го внатрешниот глас. А тоа знам, осеќам ама како да не сакам да знам дека тој ме лаже и е идиот.... шта речи... Тука ти е проблемот. Пробај некое време да си сама и да не излегуваш со никој и поработи на самодовербата.
Другарството никогаш нема да биде исто штом тој веќе има чувства кон тебе. Најдобро е да разговараш директно со него, онака на шала кажи му дека ти се лути како небаре ти е дечко и види негова реакција. Тој може да каже што сака, на тебе е дали ќе му поверуваш. Хахаха не паѓај на муабети, а гледај ги делата. А и самата велиш дека одвнатре знаеш- не штима. Епа фино лепо слушај си ја интуицијата, обично секогаш е во право. Во тебе е проблемот ако продолжуваш со тие момци и си го трошиш времето. Затоа нареден пат кога нешто ти кажува од внатре, слушај си го внатрешниот глас. А тоа 'знам, осеќам ама како да не сакам да знам дека тој ме лаже и е идиот'.... шта речи... Тука ти е проблемот. Пробај некое време да си сама и да не излегуваш со никој и поработи на самодовербата.
Јас би разговарала ама ете вчера не ми крена на телефон, на пораката ладно одговори. Нејќам да го напнувам сепак сме само другари, да не ме сфати погрешно. А и не сме сигурни дали има чувства, тоа вие први го заклучивте
Се согласувам потполно со тебе. Самодовербата ми е слаба страна. И да, изгледа треба да сум некое време сама а очајно сакам да сум во врска не знам зошто, затоа што толку сакам може затоа е вака. Ме плаши помислата да останам сама и дека нема да најдам никој.
Затоа јас мислам дека е најубаво да го оставиш сега малку да олади и да се смири, можеби самиот ќе те побара.
Сето тоа ти е волшебен круг. Нема што да очајуваш за врска. Според законот на Марфи кога ќе решиш дека не ти треба маж во животот- точно тогаш се појавува некој. Колку години си ако не е тајна?
toe mnogo tocno sto go kaza sega ti deka samo toj mue na raspolaganje za da bidi uste pointeresna sapunicata mora da se ima povele partneri da se sakaat pa posle da ne se sakaat i TN
zasto e idiot ,mozebi saka da kaze deka ne si nekoja seksipilna znaes od onie cicki na tapet gz naprcen i mucki isprceni.e toa e od iskustvo ti kazuvam,a i ako ne mu se dopagas ne e problemot vo tebe ,ne si nabivaj kompleksi nekomu mu se dopagame ima privlecnost so nekogo ne .ostavi go ovoj odi ponatamu,ako ne te ceni i misli deka ne si dovolno ubava za nego sto ke ti e ceni se malku poveke
Можеби. Ама не знам. Многу ми фали другаров. Еве денес нема апсолутно никаква комуникација и се осеќам ко празен да ми е денов. Затоа сакам да си го вратам.