Што е толку лошо да не му кажеш дека не си заинтересирана? Верувај тоа повеќе ќе го цени отколку некој"фин" начин.
Pocnav da zapoznavam novi decki I da se gledam. Da gi procenuvam I otkacuvam. Vo se naogjam mana, a se trudam da ne e taka. No ednostavno nesto koga ne mi se sviga, koga nema hemija toa e bre luge. No postojano si vikam vo ovoj ima nesto i nakraj nisto, prazen covek.Samo vo eden imav nadez, tolku dusa covek, imase nekakva posebna toplina vo sebe iako ne bese nesto strasno zgoden mene mi bese prejak. Mislev deka ke se smiram, no toj se seli a mene mi se placii....
Здраво девојки. Многу сум збунета од тоа што ми се случува па решив да побарам совет од вас. Имам дечко веќе околу 4 месеци и сеуште не сме имале секс, иако јас тоа го иницирам. Спиеме заедно ама освен гушкање и бакнување нема ништо друго, не ме допира иако јас видно го иницирам тоа. Не сме мали, а и не му сум прва женска. Физички сум привлечна со доста изразени атрибути, така да не верувам дека до тоа е проблемот. Ве молам за мислење!
Дали тој имал односи со претходните женски? Може не сака да брза, што не ми е за верување бидејќи ти сакаш. Некој проблем може има, најдобро да зборуваш со него.
Почни прва да го допираш. Па ќе видиш кога ќе се опушти нема да можеш да го сопреш. Сигурно уште не се почувствувал опуштено. Сепак 4 месеци не е многу долг период. А тој можеби не е од оној тип на машки што веднаш удираат на секс. Има и такви што знаат да ги почитуваат женските. Можеби тој е баш од тие.
Па да, имал. Имал долги врски пред мене. Кој би бил најадекватен начин да започнам разговор на таа тема, а да не го навредам?
Има почит во целост, прекрасен тип е. Но гледај од таа страна што не сме мали деца и сепак сексот ми е доста битен во врската. Доколку има некој проблем би сакала да го решиме побрзо и да не си правам филмови јас.
На никој начин не би го навредила, кога сте заедно почни ти малку поопуштено со него, пробај да ја разгориш страста, ако не сака самиот ќе те запре, можеби чека на тебе ти да одлучиш кога тоа да се случи. Ако сакаш преку разговор, започни разговор дека ти е убаво со него и дека сакаш да пробате нешто повеќе и прашај за негово мислење за темата.
Пробав да започнам разговор за тоа со помош на hints, му праќав слики од секси долен веш кој би сакал да го носам и тој наместо да ми возврати се скара со мене зошто сум сакала да носам такви работи? Господе не знам дали да плачам или да се смејам, не мислам дека тоа е нормално
Е сега ме зачуди, навистина тој да не сака. Тогаш директно прашај го и види што ќе ти каже. Ако има некој проблем тогаш разговарајте, но мораш отворено да го прашаш штом поинаку не си успеала.
Навистина е многу чудно, врската ни е сериозна, разговараме за иднината, има љубов меѓу нас ама секс никако, фала ти за одговорите, ќе пробам да разговарам.
Како да ти кажам, а да не звучи грубо? Хмм, можно е дечко ти да е импотентен. Или си има некој друг проблем таму долу, па затоа одбива и да зборува на темата. Сори.
Девојче тој не сака да имате секс ти велиш сериозна ви била врската. Двајцата партнери треба заедно да сакаат нешто силно, да имаат потреба од тоа. 4 месеци се малце за да речеш сериозна ни е. Сериозна е кога поминувате низ многу други работи и околности, тешки и лесни. Немој да мислиш дека ако спиете заедно ти е сериозна или ако излегувате во друшство. Не е тоа така.