Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. mmmamaa

mmmamaa Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    4
    Помооооош!

Не знаев кај да ја ставам темава па ај овде...ве молам за помош..се работи за еден тип,пред некое време се смувавме и сакавме да се фатиме ама се скаравме и ништо.После тоа продолживме да се дружиме и сеа сме некој вид пријателчиња.Не сме ептен блиски,ама онака,се дружиме.И сеа му се ближи роденден и сакам поклон да му купам а он е гоооооооооолем фан на Хитлер па затоа мислев нешто со Хитлер да биде.Дај помогнете ве молам кај можам да најдам некое поклонче нешто со Хитлер да биде...Фала однапред.. :)

2. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Помооооош!

Па купи му некоја книга со Хитлер или некоја мајца-едиственото што ми текнува во моментот со Хитер е тоа :)

На mmmamaa му/ѝ се допаѓа ова.
  3. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    точно. не си сигурна дали те изневерил и затоа не можеш одма да расчистиш, па и долга врска... не е туку така :^)
    кате, споерд сите твои постови сфатив дека дечко ти е искрен со тебе, дека треба да му веруваш и да му дадеш шанса. сепка ти најубаво можеш да го познаеш дали лаже или не, ама самата викаш дека воопшто не е сменет и не покажува знаци на лага. друго, нели ти го расчисти сомнежот тоа што испадна за колата, дека тој всушност не бил внатре, и тој не ја возел (ако не се лажам) :^)
    и те молам не се оптеретувај со еден куп сомнежи и двоумења... така само се повредуваш повеќе отколку што тој би те повредил :* продолжи си со врската, се што треба да се дознае, ќе испадне на површина, не се секирај. а вака е полошо и за двајцата. јас знам дека не можеш се така да заборавиш, ама гледај од другата, посветлата страна - не си сигурна дали те изневерил, нема кој да ти го докаже тоа .

4. sugar.nn

sugar.nn Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    15
    На почеток на врска сте, неможе да ти ги чита мислите, не те познава толку добро. Најбитна работа е искреноста и ти пред се мораш да бидеш искрена и да му кажеш што ти смета. Несмееш да бараш од него да бде со тебе 24/7 и да не искача со другари и се тоа-нормално. Али пробајте да напраите заедно баланс на тие работи! Не вреди да се карате за тоа, особено кога сте на почеток ;) :*

5. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    822
    Порачи му од интернет нешто. Јас сега имав годишнина и само таму најдов нешто посебно. Само ако имаш време срце,оти сепак со испорака и со си бара време . :)

6. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Кате јас сакам да ти кажам дека се согласувам со бројче во секој кажан збор ... секој човек заслужува втора шанса не секогаш е се така црно ... па не ни знаеш со сигурност дали те изневерил ... верувај ми ако те изневерил ке му видиш во очите и ке знаеш ... така знаев јас кога се деси нешто неубаво ...

Немој да се упропастуваш и себе и врската и него ... опушти се и уживај ... ако има некоја лага околу тебе ке се дознае ... можеби е се ова џабе можеби не се десило ништо страшно .... немој да плачеш за без потреба ти си го знаеш него најубаво ... слушај го срцето знае и тоа .... :angel: :*

7. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Фала девојки за утехата :* Инаку, деновиве се прави за да докаже, синоќа баш тој почна пак за тоа да прави муабет, ако сакаш вели ќе одиме кај неа, или еве сама прашај ја, нека ти каже, знаеш дека те сакам, дека имам озбилни планови, не сум бил, те сакам, дрн, дрн, ништо не можам да видам дека ме лаже :worried: Навистина, мислам дека го познавам доволно време, не е толку добар глумец бе, досега ништо не скрил, ќе сетев. Во ред, досега бев кај него, кажав, ќе бидам малку понедоверлива, ќе ги отворам очите и ушите 24, ама не ми се дава така лесно врска речиси пред брак (пошто се кон тоа не води :$ ) и ќе си молчам. Ако иде, добро, се надевам дека нема се да ми се акни од глава :worried:
    Ех, долги врски тешко се одржуваат :!: :x

8. cacaa

cacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    5

кате,јас целосно се сложувам со тебе дека долги врски тешко се одржуваат.еве мој пример,имавме врска од 4 години,ме изневери,поточно никогаш не ми призна но знаев дека ме изневерил.имавме ужасна расправија една недела бевме разделени,не му кревав на моб, а кога ќе му кренев двајцата се отепувавме од плачеЊе,знаеше дека ме повреди.не ми беше лесно,имавме прекрасна врска како што кажа ти пред брак.но години беа во прашаЊе,му простив,беше тешко,но го надминавме тоа.Е сега сме верени,за месец дена ќе правиме свадба и среќни сме ќе имаме бебе.
    Верувај во него ако стварно го гледаш дека се кае,дозволи вашата Љубов да победи. :hai:

На kate21 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.436
    Допаѓања:
    5.395
    имаш интересни книги од хитлер мојата борба е интересна книга, потоа земи симни од нет. некоја интересна слика и однеси ја да ти ја испечатат на мајца така би било уникат или истото напрај го на чаша, имаш беџови и такви дрангулии биди креативна

10. mmmamaa

mmmamaa Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    4
    Леле срцка фала ти многу.А да не знаеш случајно некоја интернет страна от кај што би можела да порачам..? :)

11. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Зошто да не ризикуваш? Ништо не губиш. Може си е повлечено детето, па не знае како да ти пријде, и се срами да ти пријде. Убаво си рече, дека има чуден карактер.

12. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Сакам да прашам...?

Дај му на знаење дека ти се допага па ке видиш како ке реагира ако и ти му се допагаш обавезно ќе преземе нешто. Колку и да му е чуден карактерот љубовта менува се . позз

На tani4ka му/ѝ се допаѓа ова.
  13. tani4ka

tani4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    5
    кај него не се работи за срамежливост ,затоа што тој имал девојка и не верувам дека му е срам,но има некако чуден карактер што не можам да го опишам,не одмори секогаш се запречкува со мене,но да му кажам не знам како ке реагира и плус учиме во исти клас,ако се случи нешто да ме одбие ке ми биде срам да го погледнам

ве молам советувајте ..пошто ни се ближи матурата ме покани за партнерка и ако му кажам дека го свиѓам,, може нема да реагира баш добро па може да да го уништам и тоа затоаа хелпп

да прифатив да му бидам партнерка но јас не само да го свиѓам јас го сакам многу,колку повеќе го гледам се повеќе и повеќе го засакувам.но сепак мислам дека имаш право не му го кажувам тоа се додека тој не ми рече нешто...фала то :*

14. tani4ka

tani4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    5
    Мислењето е избришано од модератор!

Во иднина користете ја опцијата “редактирај“ наместо да пишувате постови еден под друг.

15. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Прифати да му бидеш партнерка , зошто да му кажуваш дека ти се свиѓа? :)

16. tani4ka

tani4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    5
    душица фала ти мислам дека ќе те послушам нема да му кажувам ништо се додека тој не ми рече нешто затоа што другарките и другарите на училиште ми велат дека и тој ме свиѓа мене.па што даде господ тоа..што е мое само ќе си дојде.

17. an-k

an-k Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    gi citam postovite i si mislam kolko moze ljubovta da ti go preokupira pametot samo!!! :o
    i jas imam eden problem, imam vrska vece dve godini, i ok ni e, super se razbirame, se pogodive i mislam deka so takva licnost moze da ziveam, no, decko mi e bivs na edna moja bratucetka, nivnata vrska bese pred edno 7-8 god i traela godina dena, sega taa e mazena ima svoe semejstvo i nikakov kontakt nemaat. no majka mi mojata vrska nikako ne ja odobruva bas od taa pricina, ne bilo vo red toa, bil so bratucetka mi bla bla i celi dve godini maka macam so nea, non stop sme ili skarani ili vozdrzani iiii vise mi e preku glava... od edna strana e majka mi koja me izrasnala i nejzinite konzevrativni teorii a od druga strana e toj so koj mozebi utre bi go prodlzila zivotot. kako da si go resam problemot??? :worried:
    [mod-kirilica:2w6949e4][/mod-kirilica:2w6949e4]

18. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.769
    Штом те поканил има нешто. Дружете се повеќе, а и не ретко партнерите на крај прават нешто. Не му кажувај дека ти се допаѓа, сигурно слушнал од други, како што си чула и ти.

На tani4ka му/ѝ се допаѓа ова.
  19. tani4ka

tani4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    5
    можеби,но сепак ако ме свиѓа и он нема да бидам прва ако ме свиѓа ке чекам тој да биде прв,а ако неме свиѓал стварно... тогаш никому ништо :D

20. tani4ka

tani4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    5

На an-k му/ѝ се допаѓа ова.