пффф, маж, па требало да ти каже бар во очи што и како ако барем некад те е малку почитувал. Батали го гледаш дека ама воопшто не е вреден.
Jas te svakjam, ama za nekoe vreme ova ke ti bide smesno, potocno koga kje najdes nekoj sto ke te ceni..
Колку време бевте заедно? Примети нешто сомнително во последно време? Да не имате врска на далечина? Да сум јас во оваа ситуација би барала одговори, за да можам да се помирам и да продолжам понатаму. Распрашај се кај заеднички пријатели, некако види се со него...
Да за жал на далечина, се распрашав освен јас не се знаело дека има друга. Јас да одам да се видам, а тој прави грешки ? Се мислев ама ако му значам ќе се јави ќе објасни.
Штом врската ви е на далечина, потешко можеш да се забележи кога нешто се случува со партнерот... Во тешка ситуација се наоѓаш, баш ми е жал. Аххх да бил тој храбар на време ќе ти кажел како стојат работите... Штом го нема или гледа да смисли како да ги изглади и потсреди работите и некако да те “смота” или е толкава кукавица што никогаш нема да добиеш објаснување од него. Биди силна, те гушкам
Spored toa sto go procitav za mene toj ne e dovolno sozrean..moze gi ima godinite, no seuste mu leta pametot. Ako si za seriozna vrska podaleku od takov, zatoa sto stom ednas te izneveril, ke te izneveri pak..
@Chopard јас ни би чекала нешто, ни би барала одговор од некој таков. Ако така сака кукавички без збор да се крие, нека му биде. Боли затоа што го сакаш, ама не заслужува твои солзи тој. Ако мислиш дали да чекаш да те побара па да му се вратиш, немој. Ова не е мала работа. Ќе зезне пак. Така да, глава горе и терај напред.
Сигурна сум дека таа не ни знае дека тој бил со тебе. Претпоставувам и кажал за тебе дека го замараш, па затоа и го дал телефонот да збори со тебе.. Да сум на твое место ќе се радувам што сум се спасила од таков идиот. Знам дека ти е тешко да не се замараш... ама не вреди да плачеш по него.. Прави било што само не седи дома.
@Chopard Bas naprotiv od toa da sedis i da taguvas, da izlezis da se zabavuvas i nesvesno zaboravas na nego. Probaj.
Овој проблем со излегување со една, друга, пишување со трета или четврта е се почест. На Македонските мажиња им се билда егото со користење на социјални мрежи. Една од причините што повеќе не практицирам дејт/кафе со некој од фб кој воопшто не го познавам или сум го видела некаде/некогаш е токму таа. Повеќе од свесна сум што се случува. Само, се прашувам што постигнуваат со ова? И онака тие врски кои почнале со недоверба или недоволно познавање завршуваат за кратко време. Или за да може да се искористи онаа стара фраза:“Јас брат, со колку се имам гледано.“ А ти @Chopard обиди се да заборавиш, памти го само по негативното што го оставил. Се разбира не е лесно, го напишав ова само да укажам дека се случува се почесто, само ретко кој има храброст да си признае.