Има повеќе степени на свиѓање. 5. Ептен те свиѓа, дури и трема го фаќа кога се поздравува со тебе. 4. Те свиѓа доволно за да збори по други за тебе, да те мисли и кога не те гледа. 3. Те свиѓа, ама кога не те гледа, не те ни мисли. 2. Малку те свиѓа и кога нема ништо на лагер, а ти си онлајн, ќе ти пише. Еее па и без женска не се може. 1. Не те свиѓа. Пре би со машко да излезе на пивп, него со тебе.. освен ако немаш убава другарка да му местиш. Значи ако ти се пушта, може да е од 2 па нагоре.
prosecna sum a on lepotan paa koga mi se pustase ne bese na fb tuku vo zivo i posle ko nisto da ne bilo
pa on licno mi ima preneseno po drugi pred da mi se pusti cuden covek e jas so kafeava kosa prosek so da recam on plav so sini ochi .ako vie vikate ,mene mi imat receno deka ne sum lepotica,i drug decko mi ima kazano
ne se zafrkavam.najlosto e sto ne sum bila grda no nitu lepotica mi trekoa site trojca.koleska od faks mi rece maskite nema da te sakaatdali lugevo doticnive se bolni vo umot,a lepotanov odi so lepotici i go ostaviv
prosek taka mi rekoa.dali e ova normalnoili narodov e los ,mislev nekomu isto mu se slucilo?toj drugiot decko isto go ostaviv i taka se osekam bezvredno i unisteno
da .se trudam so godini no veke me srusija nikogas nema da e istoprosek sum slicna devojka ko na avatarov ovaa so ja imam
fala vi na mislenjata mn mi znaci.inaku dvajcava gi tresnav a koleskava ja drzam na distanca dr nemozam da napravam
На вистинскиот ќе му бидеш најубава, па макар била и ко Гаргамел Не дозволувај ничие мислење во однос на изгледот да те повреди
da i jas mislam oti i karakter treba.sum bila ubava no ne lepotica i toa gi razocaralo.ve citam i placham