Go nema 2 dena vekje. Vcera ko se javi mi rece zafaten e pa posle se raspraval neshto doma I zaborajl. Mi rece ke me pobara pokasno, pa ne go docekav toa vcera. Cekam utre najkasno, ako ne togash prekinuvam. Ako mu sum stv prioritet neka se ponasha taka.
znaci vaka,si prakjav so eden sliki na instagram,i toj mi pisa edna vecer kasno nz kolku bese i ja vrativ i onaka mi pisa da ideme na kafe i ja rekov deka kje se dogovorime i toj rece dobro i od togas samo si prakjame sliki vekje dva tri dena se okej sliki, i pocna da mi prakja bezobrazni sliki,ja nz so da pravam dali da izl so nego ako me vikne na primer nekoja vecer ? A ne me vikne na kafe.Ne znam sto da pravam ve molam pomagajte...
За ова болдов грешиш,тоа го приметив одамна и баш и мене ме дава онлајн ако не сум на тел, ако ми е вифи уклучен, ако чачкам нешто на тел автоматски дава онлајн. Другарка ми на пример, цел ден уклучен вифи, а работи дома нешто ја дава онлајн. Тоа со сигурност го знам дека е така а и можеш и сама да забележиш или да тестираш. За тоа приоритет не дискутирам, може ти не работиш а тој работи и му се вртат многу мисли во глава, вие може не сте во врска па не можеш да очекуваш нешто. @sj *O* Затоа ти велам остај го малку, дај му простор и ќе го видиш резултатот. А вака чекаш и бараш одговори, се замараш...не ни треба. Најди си некоја занимација да го тргнеш од мислите. Може тој по природа си е таков, ладнокрвен.
@Frosi333 на таκвите одма му се гледа умот. Попусто ќе се гледаш со него аκо баρаш сеρиозен дечκо за сеρиозна вρсκа.
Нешто слично ми се има случено, ама јас излегов, да ќе речете може па како смееш така да дозволиш некој да се однесува со тебе и слично, знаеш што согледав? Дека се силеше со простачки слики само виртуелно, додека во живо сосема трета личност, фин прееефин, кога го прашав што му значеше тоа, ми рече па не те познавав и му викам па таков впечаток се остава на почеток со такви слики м? И ми вика па и тоа не е ништо лошо, но ок извини ако те навреди тоа, и од тогаш никогаш не се однесувал со мене така, еве 3 год се поминати од тогаш супер муабет имам, муабетот ми е, дека може се занесува само виртуелно а во живо е друг, друго сака да види дали си "лесна девојка" трето изреагирај да му ставиш до знаење дека не сакаш така некој да ти се однесува, ако продолжи блок делете, најдобро намерен совет, не споделувај и праќај слики на секој.
hahaha ama ne mi prati nisto do tolku bezobrazno,bese slikal kola i od stranata imase kondom toa e se
cim e uklucen na net i da ne raboti na telefon celo vreme go dava uklucen. sega po novo na mesengerot i offline da si pak ke te kazuva deka si bil aktiven pred 1 min so znaci i sat vreme da e uklucen a mesengerot namesten na offline pak go kazva deka bil uklucen pred 1 min. slusanje sekoj den na telefon nema potreba. stanuva dosadno i rekla kazala sega jadov sega legnav i tako dajle.....ednas se slusas ako se izlezi arno ako ne drugio den i toe to ako mu e teska rabotata treba da go svatis deka koga ke si dojdi doma ednostavno so saka e krevetot. vo toj moment ni na majkamu ne mu teknuva ti ke si recis mozi da pisi poraka ova ona ama nekogas ni za to se nema vreme. gledanje vo zivo e mnogu podobra varijanta negoli pisenje na toj proklet mesenger koj rasipa eden kup vrski i brakoj....
Јас многу ги мразам изговорите - сум немал време, ќе те барам подоцна, ја немам видено пораката, а виси на интернет. И да видел и да не видел, и да не бил слободен секој може да одвои факинг пет минути и да се јави. Јас разбирам дека некој не може да се јави во моментот, ако не сега, може подоцна. Да го оставиме фактот настрана дека можеби во тој момент навистина бил зафатен, а што доколку не ја бара подоцна, па ќе се појави по некој ден со некој изговор голем како кула, таа ќе премиже и тој ќе научи дека е попустлива девојка и постојано така ќе и прави. Затоа уште од почеток нека се покаже строго за да не биде подоцна да си ја мава главата од зид. Туку дечки, сакам да ве прашам за мислење. Се појави една личност во мојот живот. Иако да кажам дека е пребрзо веке недела дена како пишуваме, ама го чувствувам многу близок со мене. Пред некоја вечер се фатив себе си како размислувам на него. Тој кон мене некако поинаку се однесува, ми делува како да му се допаѓам по карактер и начинот на кој ги водам разговорите со него дури ми призна дека има нешто во мене што му се допаѓа. Знам дека ќе речете, премногу брзо е и не е можно да му се допаднам како личност за толку кратко време, ама ете..постојано успевам да го смеам, да допрам до него, да се надополнуваме. Е сега, главниот проблем е што се плашам дека ќе се приврзам за него, иако се уште ја немам преболено претходната врска, па да не се случи ништо помеѓу нас и повторно да страдам, се уште свежа од она претходното искуство. Зборуваме со часови, дури и со бившиот партнер се нема случено да зборуваме подолго од 2 3 часа. Дечково е зрел, стабилен, и малку постар од мене и ми се допаѓа начинот на кој се изразува. Искрено од една страна сакам да се впуштам во ова, па дури и да се допишувам само со него за да не мислам на оној, до сега добро ми оди, да не го мислам, од друга страна не сакам, не знам дали сум подготвена, не сакам да ми биде како еден вид на експеримент за да го искористам. Се плашам од тоа што следува.
@JustFun , сите доколку анализираме, би се плашеле од она што следува, бидејќи нема за ништо гаранција во животот. Прашањето е, дали си спремна да се соочиш со сите можни исходи? Ако можеш, уживај, ако не можеш, повлечи се. И на ова, не може никој да ти даде одговор, освен ти самата.
Prvo, si pishime na Instagram. Vtoro, toj rece deka mu znacam I deka toa so dela go pokazval. Treto, znae deka nekjam da go snema ko duh celo vreme I na kraj se desi to. Cetvrto, jas go razbiram odlicno no I toj treba da me razberi mene. Petto, od nigde nikade pocna da mi pishi negoviot drugar (go prashav dali tipot go natera mi rece ne)
Сакам, ама ми изгледа дека и тој е загреан.. само што ја отварам можноста се да се случи. Пријатен е типов, доста убав, ама и карактерот му е бомбон. Јас анализирам затоа што излегов од врска со човек кој на некој начин се уште имам чувства, а не би сакала да оставам на времето само да тече, и кога ќе се завртам назад ништо да немам направено. Фала ти.