Абе и јас анализирам многу и на крај ќе напраам како што се чувствувам, а не како што мислам, па после пак ќе анализирам и ако мислам дека сум ја посрала ќе квичам... И така, до наредниот пат
Smetam deka da sakase dosega ke odvoeshe 5 min za mene, abe I 1 e dovolno. Takov tip e. Nz iskreno dali vredi pokje da se zamaram. I da toj mi rece ke mi se javi I ne se javi na kraj.
Iskreno nz dali vredi da se zamaram pokje so tipot. Ne samo sega, voopshto. Update: bil aktiven pred 40 min
Lele nemojj bee, vie epten udrivte na negativno a ja pa se ponadevav deka e podrug od drugite maski,oti postojano naletuvam na vakvi -_- i posle ne bile maskite isti,isti se site samo na seks mislat i nisto drugo
Ех, зарем сите сме исти? Па ајде размисли тоа што ти дава слика и на што мисли? Ако дечкото е барем внимателен, би го тргнел кондомчето, и ќе се пофали со колата и ќе биде на тој начин безобразен. А, не, ае кондомчево ќе биде на виделина, за да види малава на што е.
Гледајте малку позитивно бе, бар користи кондоми! Една чкенка помалку во “Дали сум бремена?” Ќе имаме.
На некој ако му значиш нема да ти каже "Ти покажувам со дела дека ми значиш." Туку ќе остави самата да си видиш.
Дали јас не знам штоо сакам..или дајте совет додека е со време. Врска на далечина. 6 месеца сме заедно-окс. 10 дена бевме заедно.. тој кај мене јас кај него излегувања.. од одредени причини за кои ценам што тој ме разбера,немавме секс.. мање битно. Зошто би било тоа во пола саат да ме прашува како сум и што правам? Дали мислите дека на акал не ме става? Или ајде се инаети многу. и му кажав така ништ нема да постигне. Без потреба ми даде пас. на фб и одеднаш по недела дена го сменил-точно е дека само 4 пати го укл. и имаше бришни разговори и само понуди од негова страна на разни девојчиња. Е сега че си дое пак, и 2 недели треба да сме летото заедно- не сакал да оди на одмор само со мене зашто имал искуство со другар-им било предосадно и ајде овде се воведуваат другар со вереницата така ќе било позабавно. Еднаш не излеговме сами в град на вечера или кафе- и му кажав сега ако така се случи немам намера да продолжам и вели па не можам да ги одбијам -велам А ти планираш со нив да го поминеш животот или со мене како што кажуваш? Едноставно не можам-неговиот одговор. ..мм да пишав во тема дека имам маче и гребе не е толку да сака да се гали и че му репнал клоца и да го помести од местото,што било тоа да ме гребе? Или таака муабети што се паѓале-сакам свадба/јас не. и мора нешто да е обратно.. нема д аоди далеку ова,нели?? Така да,што мислите? Чисто да видам разни размислувања, видувања на ваква ситуација.
И јас не разбрав баш многу од напишаното. За тоа што го удрил мачето не го оправдувам. Ама не можам да ве разберам вас девојките? Ако не ви се јавил зошто не ви се јавува? Ако ви се јавува на 30 минути зошто се јавува? Ако ви се јавува еднаш дневно зошто повеќе пати не ве побара? Епа ај решете се што сакате?
Ќе чекам да дојди и ќе уживам во времето поминато со него. Ако почни да ме вади од такт, посебно на одмор кога ќе сме, кога ќе се вратиме, ќе му раскинам. Толку Јас знам што сакаме!! Ќотек!! Вакви проблеми настануваат кога не се искрени со партнерите. и кога едниот сака повеќе од другиот )
Ќотек никако. Треба да седнат и да поразговараат да си кажат што очекуваат еден од друг. Треба да кажат доколку им пречи нешто, за партнерот да знае како да се однесува за следен пат.