Може некои ќе ме нападнат ќе ме осудат. Да разбирам братучедка и јас сум спиела заедно со сите братучедки на еден куп сме се собирале е сеа братучедите во друга соба нормално. Јас да сум не би го ослободила моето место некој да го земе фала богу денес има секакви кревети на спуштање може сама да си спие. И чим до тој ден си спиела кај него ќе си продолжиш пошто мора уште од сеа да си научат сите на кој каде му е местото понатак во брак ако бидете она ќе доага или било кој друг од роднините и ќе спие помеѓу вас. Јас ова малце го осудувам да во сродство се ама не сме деца веќе воздрасни луге сме Може сакате нешто да си направите навечер муабет или интима да си споделите. Кај нас така дојде братучед му мало дете е 10 годинки има го викавме со нас да спие или само со дм он не не вие двајца ќе си спиете а јас сам ќе си спијам. Ова е мој совет од моја гледна точка не те терам на ништо со сила тука сме да дадеме свое мислење ако на некој му треба помош
Да не ве цитирам...но јасно ми е зошто имате вакво мислење... Проблемот е во вашите родители што не ве на училе на роднинските вредности...да мислам јас дека девојками спиела со братучед во ист кревет и да си правам филмови..... Ало бре неинформирана младино Братучед и братучетка се во групата на браќа и сестри цццц Многу гледате амерички порничи и инцест сцени па си правите филмови.... Просветлете ја крвната и роднинска вредност...
Што ако се роднини? Возрасни се и сексуални битја се. И не се толку фар-фечд инцести. Има и кај нас, само што не се зборува за тоа.
Запознаена сум со ваков случај каде братучедка и братучед се имаат мувано!Ми се згрози цел живот За членот погоре не сакам да се расправам али изгледа ти гледаш такви порничи ние сме така воспитани сите да си го знаеме местото каде ни е кога сме биле деца нема врска ама сега сме воздрасни и секој треба да си има своја соба своја приватнос!
Ама сепак помислувате на најбизарното...а самото мислење се ствара зашто???? Немора да се расправаш Поентата ми е....ако немаш бубачки у глава нема зашто да стравуваш.....
Знам дека има,сум слушнал...колку е точно Нез....воопшто не го прифакјам... Од толку задоволство...да мислам на сестра,братучедка....го сечам и на мачките
Многу лошо... Фати си дечко. Најди некој. Иди на јога, медитација, во црква нешто...Искачај Кубански, кафанчиња ова она.. Прави нешто. Негувај се. Флертувај. Женет човек во глава е лоша опција.
Ти не го прифаќаш, јас не го прифаќам.. Ред други назад по коментарите не го прифаќаат. Ама тоа не го менува фактот дека е можно се'.
@WildMk Се сложувам... Но сакам да кажам дека домашниот совет за роднинска и крвна врска треба да е на ниво.. Знам дека има луге што хормоните им работат повеке од умот
Мене не ми е јасно која е причината поради која спиеле во ист кревет. Дали дечко и нема толку услови па морало да спијат заедно? Секако дека не дури и да е еден кревет јас да сум бил на негово место, би ја пуштил неа нека спие на креветот додека јас ќе постелам еден чаршав и ако треба ќе спијам на под. Не од друго туку од почит кон неа.
Нема еве сабајлево таа стави слика он прв лајк.. Вчера ми праќаше песни некои тажни, му викам патиш за нешто? Ми вика можеби потсвесно.. И тука малку се закаравме ама не му спомнав ништо за нејзе.. И на крај ме направи ментална што сум се лутела за глупости (што пати за некоја) .. Не знам веќе, пред два дена ми збори многу му било убаво, среќен бил со мене, вчера тажен за некоја бивша.. Хаос!
Чим уште и става лајкови и тоа прв има нешто доволен знак е што признал дека пати ,а чим пати за бившата веруј нема место за тебе во неговото срце самиот си признал значи ако сакаш сеуште некоја и не си со нејзе и со следната пак на таа ке мислиш ! најубаво да си направите муабет во четири очи и да ги отворите картите ако он уште мисли на нејзе и уште плаче по нејзе толку од таа врска
Да прво си кажа дека пати, па после како детенце проба мене да ме накриви дека јас погрешно сум сфатила, не морало да значи дека пати за личност.. Ок тоа и да го проголтам.. Ама ова што го гледам со лајковите многу ме иритира.. На секоја сликааа! Нема шанси да промаши ниедна..
Те молам како непотребно? Се здрви кога виде дека се познаваме. И лајкува се. Вчера ми прави без везе муабети, ми праќа патачки песни, за бивша плиз кам бек и тој фазон.. Што е следно? Знам дека претерувам некогаш, затоа и тука пишувам, сакам мислења од други, но мислам дека сум во право овој пат.. не знам..