Како прво не треба да ги гледаме луѓево како каталог од авон или орифлејм, овај ми се допаѓа, онаа ми се допаѓа, оти еден ден и тоа што го имаме ќе го немаме ако не знаеме да ги цениме работите.. во ова време е претешко да се најде некој што можеш да оствариш иднина.. За таквото однесување си заслужила и мене така некоја да ми направи и јас би го направил истото ко и тој, најдобро е да зборуваш со него и да го прашаш која е главната причина за такво однесување, кој може најдобро да ги реши работите? Ние сами секако.
Немаме ние жените право нешто или некој да не ни се свиѓа? Какво е тоа 'такво однесување' за кое ти би се однесувал исто? Вие можете нам, слободно да не бирате ко тикви и не само по убавина, туку и по пари и по памет, и по тоа колку секс сме имале предходно, по тоа дали сакаме да спиеме и со други освен со вас (а и вие спиете со други), по тоа дали готвиме, пегламе, чистиме, дали сакаме да живееме со мајка ви, дали сакаме да ве пречекуваме од работа со ручек, а во 8 да ве испраќаме по кафани и кај швалерките!!?? МА НЕМОЈ! Сакам маж кој ми е и убав за очи и е добар и кој ме пали и кој е либерален и кој има кур од 18см, сикс пек на стомакот, кој е висок 195 и не го собира низ врата да мине, кој има барем еден факултет завршено, АјКју повисоко од 130, работи за дебели пари и сака цел живот, сите материјални добра и сите негови чувства и либидо да ги сподели со мене! НА!
Оооо, и те како сите ние си имаме посебни желби за тоа како да ни изгледа идниот дечко, но реално таквите ко ти што ги опиша се скоро сите зафатени, а и редок тип се тие кои ги имаат сите овие особини
Сите совршени дечковци во поглед на убавината вараат. Имаат долги врски и швалерките еден куп но и многу комплекси. Е принцови нема,само у Британија.
^ Зошто така генерализирате? Не значи ако е физички "совршен", дека сигурно ќе изневерува. И оние од кои најмалку се очекува, знаат да изненадат.
Нормално, само така може и да функционираме. Не сум тип кој може да тинтри некој да се лигави, да не знае што сака и да ми губи време.
Сигурно на памет нема да каже. Додека не осетиш на своја кожа како ќе знаеш. Напротив не е ни до убавината туку до паметот, воспитанието и околината околу тебе. А најмногу има она влијание од другиот кој ќе го викне на кафе со 2 женски и ќе му рече"Ае брат нема да дознае женска ти." Живо набилдување на его. Треба цврст карактер за да биде вистински маж за една жена. Па ни грд ни убав ни влијание ништо нема да го сруши.
Ти очегледно си била изнерверена и мислиш дека сите други се такви. Разбирам,ама само си мислиш. Гледајте малку поинаку, може не е до мажот може е до вас. А за дознавање па лесно е, ако гледате знаци, ако сте слепо затрескани нормално нема да видиш ништо. Туку јас имам видено со свои очи што прават тие совршените, па плачки, па тепачки.
Не мислам дека сите се такви, ама повеќето. Знам стотици мажи и жени кои изневеруваат и во врски и во бракови. Повеќето, барем еднаш на некој од партнерите им биле неверни. Јас не изневерувам и не почитувам изневерување. Јас кажувам што сакам и што правам. На луѓето им фали искреност.
Не те прашав што сакаш и што почитуваш,ретки се тие што не прават такви работи. Секој има различна околина, но тука е така што се личи на неиживеано.
ne znam zosto znam kade mi e lociran problemot ama morav negde da spodelam. Me fajca na momenti ljubomora teshka i reagiram. Znaci vaka cesto so devojkata si igrame igra 10 prasanja, najdeep i slicno i da si kazhime , arno ama jas kako so ja gledam i sum ja doziveal smetam deka taa ne me doziveala. Jas prethodno bev povreden od druga devojkata bidejki ja sakav premnogu veruvav, skoro i da ne bev ljubomoren i ne obrnuvav vnimanie sto se slucuva okolu mene, arno ama otkako se izgoriv sega malce poizrazit sum i reagiram povekje. E sega jas nea ja gledam kako ne znam, mi ja vrati seta zelba ljubov da izrazam nekogo, da se potpram na nekogo i slicno, a od druga strana taa mislam deka ne me gleda bas taka. Jas nikosh ne mi doslo ni na kraj pamet da zboruvam za razdelba, nea ja imase interesno kako bi reagiral ako bi se razdelile. Jas i postaviv prasanje, posto znae samo sto nejkam i nikosh ne bi i prostil e da me izneveri. i mi vika ne bi te izneveril, prethodno bi se razdelil od tebe ( more majkata ). Seto ova mi vleci vaka ko za vo idnina da ne mi se sluci takvo nesto odnosno nikosh ne bi i go proveril telefonot, a i ne saka bas taka nekoi mali potezi mi se cudni, dodeka mojot go znae passot, i ne go krijam nikosh, mada dosega ne izrazila nitu zelba da proveri. I sega jas si vikam primer, dokolku si chatuva, utre drugiden da i tekne takvo nesto..