Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.200
    Допаѓања:
    5.147
    A ne se razbrale haha taka mu odgovara :) citaj ne mu e prv pat pa, se desava ;) ne zezaj

2. Aleksandar1212

Aleksandar1212 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2016
    Пораки:
    1.106
    Допаѓања:
    7.680
    А кој друг освен машкото е крив.

3. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.114
    Абе он може не ја сфатил убаво,а она можела да собере другарки и да иде и она.
    Не и пишал не е крај на светот туку одма он не ја цени што не исполнува каприц,што он играл у дискотека а она дома седела.
    Него можела да и каже на таа другарката "кажи му дека сега ќе дојдам" и завршена прича.
    Ама не е јасно зашто кога раскинувате барате совети?
    Раскинувате чао пријатно.

На Alisa22 и sj *O* им се допаѓа ова.
  4. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.200
    Допаѓања:
    5.147
    Nema tuka kriv-prav ... ili se slozuvaat dvajcata okolu toa Kako kje fynkcioniraat ili ne ... Sto, ona da se nervira, toj da se zurka I ona da vika "to majstore samo tebe te volem" daj me zezaj :D

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  5. lilly57

lilly57 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2018
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    395
    Абе ми рече не одам после на стори гледам го у позадина.
    Викам му зш така направи.
    Вика ми јас не планирав да одам немав пари ама ме убедија и заминав а и не знаев колку ќе седам и не те викнав.Не викам лажеш.Стај се на мое место.

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.200
    Допаѓања:
    5.147
    Devojce ostavi go nego,, Sto sakas ti? Sakas nekoj Sto sekoj kje go ubedi vaka ili taka utre den ili kje si gi koristi Kako izgovor ? Sto sakas ti e poentata ?

7. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.114
    Епа добро де,сакал со другарите да биде.
    Зашто би лажел за дискотека?! Нема поента, ако мислиш дека ќе те вара нема да ти каже кај ќе иде.
    А уште помалку на стори да го има.
    По колку години сте?
    Инаку криво ти е што си седела дома ти,а он отишол. Не дека забавата била добра.

На Aleksandar1212 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Aleksandar1212

Се зачлени на:
    10 август 2016
    Пораки:
    1.106
    Допаѓања:
    7.680
    Дечкото си е ок. Ја прашал да излезат у кафич оваа одбила. Кога он отишол у кафич се договорил со другарите да си продужат на друго место. Има расипан телефон па не бил во можност да и се јави на девојката. Тоа е тоа , нема љутиш. Сеа ќе се срамам да барам телефон за да се исповедам каде сум и што сум.

9. lilly57

lilly57 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2018
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    395

И па уште завикал ми крај краева па ја не смеам сам да излезам? Викам дечко не е тоа проблемот туку кажи салам сам оди ти со другарки а не иди ќе те барам поале не јас не планирав .Па и завикал ми ако ми е убаво ќе седам а убабо ми беше.Викам па зш не ме викна да се јавеше еечи слези.И вика ми а ти зш не дојде сама речи сега ќе појдам.Викам ако планираш да бидиш счободен чао ако сакаш да си во врска биди како што треба.Јас како да идам сама да те барам низ клубот? Хах смешки.
    Ова се случува 2 пат.Еднаш ми се извини убавп се шонашаше рече за 1 сат си одам и не реков ништо ама пак малку бев нервозна и утрото се смирив а сега неможи вака оти знаеше дека сакам да одам а јас сама не слегувам да одам да го барам а притоа нема да бидам куче и да не ме викни и кас пак да одам.Ме викаше другарка ни ама не слегов у 2 ипол веќе беше каснп.

Не да се исповеда туку да речи иди ајде.Оти јас чекав да ми каже дали ќе оди.А он рече не идам и ја чекам да си ојде дома а он се забавува 2 пат се дешава вака.Мислам дека повеќето сака да е сам епа затоа ете му сам сега
    Има женска и ќе знае како треба а не него му чуредали ја дома се секирам кај е или дали сакав да одам а знаеше

Последна измена од модератор: 10 јуни 2018
  10. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.200
    Допаѓања:
    5.147
    E, toa ti e stom baras dozvola od nego, iskocil iskocil, izlezi I ti sama :) pa da vidis Kako kje reagira ;) kje kjuti ;) a ne ti vamu se nerviras za gluposti :) a iskreno na kraj kraeva nekogas I Sam treba da se izleze samo da se kaze.

11. Aleksandar1212

Се зачлени на:
    10 август 2016
    Пораки:
    1.106
    Допаѓања:
    7.680
    Љубовта е ужасна

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.114
    И во врска треба слобода да се има, дали он сака да излезе треба да бара дозвола од вас, дали искочил непланирано зашто не кажал веднаш.
    А да почнете да цените што ви кажал отпосле како се десило не ќе да е лошо, ама сакате да контролирате.
    Ами и сега кога се правда и таму барате сопка. Девојче не функционира така врска.
    По муабетов повеќе од 19год не ти давам.
    Му раскина и готово.
    Што се замараш?

На sj *O*, Trxmx, Dust и 2 други им се допаѓа ова.
  13. lilly57

lilly57 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2018
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    395
    Па знаеше дека тррба да кажи.Сакам да чујам мислење дали би се скарале вака и вие.Он 2 пат вика не планирав јас а сега на крај краева ми вика па сакам сам некогаш мораш ти секогаш да идиш со мене?

14. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.200
    Допаѓања:
    5.147
    Bubce kako sakas vrti ja :) besno e devojcevo :) toj utnal dzabe I stavas musici vo glava, mu kazala znael ... ako produzi samo kje mu vrati I Sto fajde od toa? Gubenje vreme samo I nekoi pravila I na 19 I 49 se isti ;) ne razgovarame za sloboda sega, ti smetas treba da trpi za ljubov I vrska ? Zosto da trpi ? Pa sigurno I pred nego bila srekjna :) Sto preokret zivita da ne napravil tipot ... zasluzil neli? Ne zezaj :)

15. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.114
    Не би се скарала.
    Јас би ценела што ми кажал другиот ден.
    И во право си е,не мора постојано заедно да излегувате.

На Плавуша123, sj *O* и Aleksandar1212 им се допаѓа ова.
  16. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.241
    Допаѓања:
    176.215
    А не можи да излези непланирано сам зошто сака и сам понекогаш? :D

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.114
    Зашто да трпи?!
    Па зарем секој чекор треба да му го знае. Болна контрола е тоа. Мислам "трпи"е несоодветен збор во случајов.
    Компромис треба и она и он.
    Ама се десило непланирано и сега што да прави тој?! Тоа е веќе десено.
    Ако и смета нешто се кажува,ако тој не се поправа - баталуваш.
    Многу е стегната и само тој вака,тој така..а никаде таа.
    Треба да сфати дека некогаш треба да излезат одвоено. Со разбирање а не со кавги.
    Во љубов нема правила,само зрелост.

На sj *O* му/ѝ се допаѓа ова.
  18. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.306
    Ич да не го тркалаш. Да се договрите едно, а друго да прави, оти така му прднало во моментов, ама ич не ми се допаѓа. Утре во брак ако сте и се договорите да се шетате со бебето, а него му стегнало во главата во 5 до 12 да акне некаде, а ти дома да висиш и чекаш, па уште да не ти се јавува, а договорени, има да пукниш од нерви.

Луѓе кои не си стојат на даден збор, не се вредни да трошиш време со нив. Точка

На Hellobeautiful, Nausicaa, aleksandra4444 и 11 други им се допаѓа ова.
  19. lilly57

lilly57 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2018
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    395
    Ама знаеше дека чекам зш не се јави.Сега па завикал ми ја не планирам да се расправам.Па уште ми вика кога ќе можам секогаш те земам ееех.А вечерва што беше раб што не сакаше да идам или убаво беше машко-женско друштво

20. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.200
    Допаѓања:
    5.147
    Jas ne vikam da ne izleguvaat posebno ama ako citas dobro, toj takticko nea ja ostava doma :D MN popustas izgleda :) kompromis da ama ne so manipulacii,a toj manipulira :) zatoa vikam da si izleze I ona :D pa on nek me spie :D a ne ona se zamara :) ima pravila ima :D prvo pravilo : sekoj da e srekjen vo vrskata, a ne eden kje zbesnuva, a toj kje se pravda "ama ja nesakav, me nateraa ah mm nivna" haha zrelost ednas se pokazuva posle jok :D