Ти и тој сте посебни индивидуи, и покрај живот заедно имате и живот засебно. Непланирани работи се случуваат и затоа ако нешто ни смета ќе му кажиме. Ако ова ти сметало тебе требало смирено да му кажиш и да направите некој компромис за во иднина. Како јас, или некој друг, би реагирал во оваа ситуација е најмалку релевантно. Ако он излези сам и место да чекаш да ти јави, ѕвони му види ако планира да седи поќе договори се со други и излези ти башка. Не мора да седиш дома и да чекаш само. Па следен ден ќе имате плус тема за разговор. @lilly57
Utre den drugarite kje go viknat,a on dobar covek Sto kjesh haha a be od tralalajakji begaj podaleku I pobrzo
Ќе одев јас ама 2ипол беше А ме викаше другаркаата.Ѓабе е сега ми се правда ама не бива. Ми вика колку раб имам јас да се лутам па не се лутам. Викам безобразен си.
U 2.30 nokje masala, I zosto ? Nemu za inat da vidi toj ... Vredi li tolku? Da se maltretiras za 1h kolku ete da vidi toj. Ako sakas trpi go, tvoe e, ama ne placi I ne se nerviraj. Ako ne, Jas sum sigurna srekjna si bila I pred nego ostavi go da si najde Sto mi treba, a ti da si najdes spremam tebe. Ne ti treba vetruska, Denes edno za 1h drug muabet. Ostavi kompromisi, so toa nema kompromis, vetruska si e vetruska, kade vetrot tamu toj.
Да ама се договоривме да ми кажи кога да се спремам. Аон ни 5 ни 6 се забавувал до 3. Ајас чекај да ми кажи.И разбирам од стору дека е слезен а викаше не одам.Мајко му нека се јави нека кажи мека се снајди. На свадба сме вечер како да одам ај кажи? Скарани сме и сега ? Срамота е од луѓето .А не сакам да одам.Не аакам да попуштам.
Јас не гледам манипулација. А ова многу попушташ мислам звучи како врзи го за дрво и прај му што сакаш. Ама и од дрво ќе избега. Така да,зрела врска знае како изгледа само тој што ја има. Другите од страна наоѓаат сопки затоа што за нив така не функционира. Ако ти гледаш така во ред.
Готово. Ти кажавме сите што мислиме, сега ти ќе одлучиш за понатаму, нема што 200 пати да го повторуваш истото.
Да да види дека можам сама да слезам имам и јас друштво. Ама не слегов касно беше. Инаку он ми се објаснува цел саат ама што вреди? Кога не се замарал синоќа.
Citaj go ubavo devojcevo spores tebe ako e ok da te igra ok ... a za vrzuvanje za drvo hahaahaha znaes deka ja prva sum protiv, ama toj nea ja zeza be, a ovaa se treska. Ant tamu takov.
Kje mu dokazuvas Sto? Osvesti se, kje Vikas Taka e duso u pravo si I kje si teras, budalce batali go, ni svadba mi butur, odi Sama big deal, za narod kje odam na svadba aha zdravje Kje te otkacese ete Sto kje bese. Kje se najde nekoj kje te vidi ili kje doznae I ti ako si budala priznaj
Тој не ја игра ко прво. А зашто мене да ме игра и каква врска имам јас со неа?! Мислам држи се до неа, а мене не ме мешај. Тој сака сам да излезе некогаш. И таа сака да излезе и немате право да се буните. Ниту имате права да кажувате кај да оди,кога да моча,да кака, да спие,да искача и никој нема право тоа да го испорува. А да беше обратно ќе речевте па кажи му со разговор што ти смета. Те замолувам во иднина лично не ме мешај во вакви проблеми,зашто јас така не се обраќам на ниту една членка.
Ne te vmesav nikade, sekoj pisuva od svoja gledna tocka, a ti sporam zs I nametnuvas vina kade ne treba da ima ako ja citas vnimatelno.
Ти така гледаш. Јас така гледам. Секој различно. Сама си е крива според мене. И тоа е тоа. А тоа не значи дека треба мене да ме слуша.
Oдкaчи гo тoј вooпштo не те пoчитувa. И дa не му рaбoтел мoбилниoт мoжел дa пoмине oд кaј тебе и дa oтидете зaеднo. Ибaвo си му кaжaлa декa не сaкaш дa oдиш нa кaфе туку сaмo вo клуб. И ем мoжеби и ти си имaлa др плaн aмa зa дa излезеш сo негo зa дa гo пoминубaш слoбoднoтo време сo негo се си бaтaлилa. Тaкa дa тoј не те пoчитувa и сaмo си гледa тoј дa е зaдoвoлен. И oвoј сo тебе се oднесувa кaкo ти дa си некoјa игрaчкa зa зaбaвa пa кoгa му е дoсaднo ке те земе дa тепa дoсaдa и пoтoa ке те фрли. Не губи време сo вaкoв кретен не те зaслужувa.
Никој не вели да не смее едниот или другиот да излегува со друштво, ама овде проблем е договорот. Тој што не си стои на договореното, ќе направи и довербата да ја изгубат во него. Размисли, ќе видиш. И за другарка да е, да се договорите да излезете, а после да не ти се јави и да те игнорира до наредниот ден, ќе бидеш лута.
Bubce misli Sama si e kriva devojkata ...toa se finti za manipulacija koga maz nema da dobie toa Sto saka toa na Dr mesto nek prodavaat
Вие си знаете. Јас велам дека не е страшен случајов. Размислете и вие. За глупости уопште не се лутам,секој си бира што да прави. Па и нејзиниот каприц е финта на женско да добие што сака. Не е само до машкото. Само сум реална и тука завршувам јас со вас.
Како бе 'глупости'? Довербата е најбитна во една врска. Ете ова, е еклатантен пример на изневерување. Да! Изневерувањето е всушност, рушење на довербата, непочитување на заеднички договори. Кога си во врска, се' е ствар на заеднички договор. Секое отстапување од договореното, полека ја 'убива' врската. Во ред е секој сам да излегува, кога ќе се договорат за тоа. Овде, скроз е друг проблемот. Од што сакаш да се претставиш како либерална, скроз ја промашуваш поентата.