Ми вика стално те земам тебе не знам зошто се лутиш.И ја би се налутил ама само за тоа што не си се јавила да сум на твое место а инаку нема да правам скандали како тебе.
Tuka ti e greska vo skandalite... zatvaras poglavje Bez drami pa, on posle nek dramatizira negovo si e. A ako sakas da dramatizira sega on povleci - pusti, ne zemaj povleci - pusti I na kraj shutni Bidi pametna
E kako stalno te zema a zaminal bez tebe, a pred toa ti kazal deka ke sedi doma LAZGO! Kazi mu kraj e neka moli i neka se nervira. A i da ne te moli barem ti si go odkacila so sto si napravila pravilen cekor. Podobro navreme da prekines takva vrska odkolku koga ke si vo brak i ke imas deca.
@lilly57 де не купувал кондоми, сте немале секс, де не те вика за излегување, си оди сам, тинтири минтири. Шо се замараш уште со него? И не, не е срамота ако не одиш со него на свадба. Раскини бе кога не ти одговара дечкото и крај.
Стално одиме сегде заедно.По 2 пат се дешава ова.Еднаш се јави што како.А сега не а рече дека нема да оди.Ми вика нема да правам веќе така иди на свадба и да не се караме, не се нервирај до толку.Не прави скандали.Биди лута ама не прави така ми викаш крај е не те сакам оди си ... Викам то е по твоја заслуга и точка.За то си крив и крај.Ми вика оди излегувај и ти со друштво не само мене ми викаш се, а и си болно љубоморна.Викам да сум, ама ти правиш како да ме нема меене.Вика сталнп идиш со мене стално те носам еднаш нема да дојдиш и нема ден дане правиш буцки. За то со кондомите ми реече дека било период и не му било мн до секс.Сега имаме редовно тука неможам да речам тоа го поправи. И да ќе соберам храброст да продолжам сама.Има тој и квалитети ама не вреди
Јас раскинав.Ама пак ќе се смирам ако попуштам.Е тоа ме нервира.Што се надевам дека нем да прави така.Мивика ти стално ќе се расправаш.Вика ми дека имал мн раб лај мене што му сметале ама никогаш не правел скандали.
Го сакаш? Сте способни да комуницирате без навреди и викање? Ако одговорите на двете прашања се 'да', смирете се. Ако одговорот е 'не' на макар едно прашање, смирете се ако сакаш, ама ќе те очекувам за недела-две, пак со сличен проблем на форумов.
Последната кавга беше пред 3 недели и рековме крај готово.Дојде си дома и ај да се смириме те сакам, верувам јас во нас.Не можам да бидам без тебе. Викам последни кавги за глупости и пази си кога сакаш да напеавиш нешто Прво размисли како ќе реагирам јас. Денес види Знаел дека ќе бидам лута и покрај тоа не се јави.Јас викам не ти верувам.Требаше да се јавам ама ете не знаев до кога ќе бидам за да дојдиш за тоа не сум крив а за другово да нема веќе. Викам не верувам И да се смириме ѓабе е. А ќе се смириме оти знам дека се глупости ама сепак се нервирам А најмн оти јас само ко тој да е.Значи знам имам другарки до некни излавав јас излаваше он на разни места не заедно и немаше кавги.Јас чекам да ме бара стално да излезам да му барам буцки зш ова вака зш ова така.Ми вика излавај и ти не ме чекај мене имаш другарки мене само ми ја полниш главата секој викенд. Сакам само да видите што се дешава и дали сум во право.За се набројано.Оти он вика дека бил во криво само за тоа што не се јавил. Немам некој кеф за со него ама опсесија навика нз.. нз. Пример сега скроз ми е убаво и утротп некоја нервоза ме фаќа а не направил ништо.Неможам некогаш не го сакам во близина.Така стално ми се дешава за ништо да ме нанервира ама си ќутам оти нема ништо а кога има кавга му правам и се карам.Сакам крај ама немам храброст.
Сум испитна ми е.Благодарна сум што ме тешеше кога плачев и кога бев на раб да се срушам од учење.Дома се ми помагаше од тањири миење од метење од ручек, оти јас бев преееуморна.Плачев за секој ебан испит.Факултетот ме избудали ама се трудам и упорна сум.4 год стасав и знам дека ќе успеам.Самп знам дека несецов ми е пекол а тој беше до мене за то немам збор. Мислам дела треба повеќе време на себе да си посветам. Да излавам сама малку не само со него.Не е тој приоритет
Абе дечки не сум јаа којзнае колку лоша ахахахха. Само стапот да заигра. За нешто си се смеам самата.Значи јас ако излезам не чепкам телефон не го барам 1 можи а сакам тој по 3 пати да ме бара.А он не се лути за тоа.И знам јасмалку да бидам лошичка и да му ја вадам душата ама сакам да го превоспитам знам какп треба ама пак не одам до крајност. А знам што е лекот. Велерва јас да си излезам да ме нема па да се забавувам утре на кафе да немам време за него па да ме бара хх и no sex малку да му биди тешкичко.Да се насекира дали сум сама или иманекој што сака да ме грабни.Ане вака гледа сигурна му сум и нормално нема што да ми се лути мене.
Баш ќе ви пишам.Ако има пак иста дешавка ќе му го скројам.Јас женски сакам да се скарам да видам како ќе биди па ако е судено арно. Само сега ќе се ставам јас на 1 местп а не секогаш гледав се за со него. Во врска сме треба да изл заедно не може он да сака нонстоп сам.Ми вика не бе сам сакам и со тебе ама некогаш сакам сам. Ме јади нервоза кога ќе помислам како јас го чекам а он не се јавува и се забавува.Требаше само да си излезам и јас и толку.ВИКАМ ДЕКА УТРЕ ВАКА И ВАКА ЌЕ НАПРАВАМ А ПАК НЕ ПРАВАМ . Еве денес реков и ќе си стојам на зборот Јас си сум приоритет и никој друг. Јас сум вредна.