@lilly57 Ова вашето нема крај. Незнам како сеуште успеваш да си со него. Сме пишеле и во лп многу пати. Дали знаеш дека секој божји ден му раскинуваш, и веќе наредниот сте повторно заедно? За мене ова воопшто не е во ред. Не се работи за контрола. Договорени сте биле за да одите заедно, притоа тој се премислил, и на крај го гледаш на стори дека всушност отишол без тебе. Во ред е секој посебно да си излегува, и со другари и со другарки. Ама кога си договорен и некој дома те чека, а ти го лажиш и си продолжуваш сам, ми е крајно безобразно. Јас одамна би раскинала со него, ама ти си знаеш. Ако ти е убаво, трпи си.
Ima eden tip so koj se znaeme mesec i pol. Koga se zapoznavme se dogovorime da se vidime vo zivo za edna nedela (od razlicni gradovi sme), jas imav rabota vo negoviot grad pa si rekov zs da ne. Vo megjuvreme kontaktiravme sekoj den I se slushavme. Po 1 nedela se vidovme. Po 2-3 dena otkako se vidovme toj cel den go nemashe da mi se javi barem nakratko a znae deka dovolen beshe samo povik na 1 min kolku da ne se grizam. Aj kako bilo, imavme raspravija za to I mi rece deka podocna ke mi se javi. Go cekav den, dva tri cetiri toj si beshe aktiven online no ne mi zborashe. Go bataliv. Pomina cel mesec I pred 1 nedela mi pishi poraka mi vika ejj odamna se nemame videno pomisliv na tebe dali si za edno kafe I da se vidime Sho mu e celta i sho bi napravile vie na moe mesto (mislenje)?
Jas vekje go odbiv I mu rekov deka nekjam time wasting (odlucno mu rekov), samo me interesira dali sum zgreshila bidejki na momenti se kolebam na moment I ne
Ako sakas provod odi, ama ti koga sakas ti Kako sakas daj mu do znaenje deka na ista branova dolzina ste I nema kaenje. A ako ne sakas, batali go.
Не велам да не се гледаш пак. Ако и тебе ти е само за зафрканција и минување време, зошто да не? Ако сакаш исклучиво сериозна врска, тогаш, немој. Чизс, Мери енд Џозеф! Истиот одговор, во исто време
Баш ме интересира зошто кога на другата особа ќе и кажеш не се замарам со тебе не те гледам веќе .. он или она почнува да се лиже да се умилкува да ти прави муабет одеднаш? Која е поентата?