Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Sofija099

Sofija099 Активен член

Се зачлени на:
    2 јули 2018
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    100
    3пати си го викала пред да излезе и сте се расправале у врска со вас. Можеби и овојпат е мислел дека е такво нешто. А и самата рече дека се немал видено со другарите. Требало да го оставиш прво да оди на кафе па после да дојде кај тебе. Не е така океј ти би требала да си му пред се ама со оглед дека 3 пати сте имале вакви расправии...

На worrieddd му/ѝ се допаѓа ова.
  2. gloriabebo

gloriabebo Активен член

Се зачлени на:
    16 август 2018
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    104
    Јас му реков 30 мин само и оди.Рече добро.И после ептен ме нанервира така и му реков дека не ме почитува.И рече не идам.
    А инаку ова се дешава 3 пат.Вториот пат моја грешка.Ама сега беше друго работата.И ете така испадна.А утре јас нема да му кажам што ми било и што проблем имам.

Па да така е.Брзи сме на јазик.
    Ама се почувствував глупаво како да е незаинтересиран за мене.А сум го викнала и др пат порано и идел.Не било проблем.Сега нешто друго ми кажува.И си викам што е вака зш вака и одма се напнав.
    Дека така неколку пати и си вика не е сериозно.Не дека нешто е многу сериозно.Ама за мене е.Оти јас си знам како сум.

Последна измена од модератор: 4 септември 2018
  3. Annora

Annora Популарен член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.364
    Допаѓања:
    6.892
    Всушност јас мислам дека добро е што сакаш да го решиш проблемот од корен. Ако се смирите не значи дека не треба да зборувате за тоа што се случило, баш напротив треба да разјасните, за следен пат да не ги повторувате истите грешки.
    За навраќање на минатото навистина нема потреба, бидејќи секој проблем треба да се решава во моментот кога се случил, и да си остане таму.
    Инаку тоа е тој одбранбен механизам - се лути, бидејќи ти се лутиш, наместо да разговара и да види каде згрешил.
    Како и да е, се надевам дека ќе те побара овие денови, или можеби веќе се смиривте:)

На shining_star му/ѝ се допаѓа ова.
  4. FallenAngell

FallenAngell Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    1.633
    решивме, се е океј фала ти :l::hug:

На Purplelilac му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Unique__

Unique__ Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2018
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    1.919

Кога сум јас виновна, не гледам гордост, его и слични работи туку најпрвин ја смирувам нервозата и подоцна го барам да ги средиме проблемите.
    Ако е тој виновен, терам инает, се лутам, се карам иако се случувало некогаш да превземам одговорност дури и кога не требало само за да ја смирам топката.
    Ако и по втор и по трет пат тој не превзема одговорност туку чека на мене дури и да е виновен не правам ништо, оставам времето да го покаже своето.
    Во ред е еднаш или два пати да превземеш одговорност но не постојано. Си постојат граници и треба да знаеш до каде може да се оди.

Јас би ти рекла, разговарај со него сериозно макар и овој пат да го побараш ти, види на што си, како стојат работите, ако се однесува ладно барем ќе знаеш дека си се потрудила.

На shining_star и honey.11 им се допаѓа ова.
  6. Lide123

Lide123 Нов член

Се зачлени на:
    4 септември 2018
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Pronajdov kaj mojot decko vlakno koe ne odgovara so mojata kosa i toa kaj intimniot delMislam deka me izneveril iako tvrdi deka nikogas ne go storil toa i deka nema da go stori duri i se kolnese a veke dolgo vreme imame ozbilna vrska ve molam za Vase mislenje neznam dali da stavam kraj na ovaa nasa vrska a drugi dokazi za neverstvo nemam

7. marija.980

marija.980 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2014
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    663
    Раскинувај му веднаш. :worried:

8. Purelove92

Purelove92 Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2015
    Пораки:
    1.026
    Допаѓања:
    3.573
    Како успеа?

На shining_star, Someonespecial и Unique__ им се допаѓа ова.
  9. Unique__

Unique__ Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2018
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    1.919
    Мене ми изгледа измислена причина за да му раскине на типот па сега ќе бара совети да ја охрабриме.

10. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.468
    Допаѓања:
    22.316
    Па во гаќите одма откако имал однос со швалерката, можеби сакал да има со девојката. :D

11. Purelove92

Се зачлени на:
    7 март 2015
    Пораки:
    1.026
    Допаѓања:
    3.573
    Ама мене стварно не мие јасно како успеа типката да најде кај дечкото влакно на интимниот дел.

12. Purelove92

Се зачлени на:
    7 март 2015
    Пораки:
    1.026
    Допаѓања:
    3.573
    ау па ти некапен го направи :drunk:

13. nikita777

nikita777 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2018
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    13
    Дечко ми е во Германија на 3 месечна работа и треба да си дојде за 5 дена,ама овие 3 месеци поминаа со многу кавги.Тој беше и минатата година,но тогаш однесувањето кон мене му беше со многу поголема почит и љубов.Пред неколку дена беше на денски карневал и ми рече дека ќе оди со шефот и другар и не ми сметаше,но утредента објави видео од карневалот и во позадина се слушаше женски глас,го прашав и ми рече дека тоа било девојката на шефот.Јас се налутив,затоа што да не слушнев случајно никогаш немаше ни да знам,не знам дали ме лаже или е навистина девојка на шефот.А ми е страв и дали машко може да издржи,бидејќи одиме 2години јас имам 18 тој 20,а не сме имале односи,па да отиде со некоја заради тоа.Секоја вечер само плачам и се нервирам,дали да ја продолжам или прекинам работава или да почекам да се врати па да разговараме? Ако може мислење :)

14. Lide123

Lide123 Нов член

Се зачлени на:
    4 септември 2018
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Ako sakam da mu raskinam ne mi treba pricina ednostavno ako sakam ke mu raskinam i tolku;]

15. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.506
    Не избрзувај. Прво мирно разговарајте.

16. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.198
    Е ова ти е кога бараш влакно во јајцето.

На TheGoldenPeach, shining_star, Someonespecial и 3 други им се допаѓа ова.
  17. honey.11

honey.11 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2013
    Пораки:
    520
    Допаѓања:
    973
    само испаднало не го барала она :D

18. Anitaane

Anitaane Активен член

Се зачлени на:
    28 август 2018
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    8
    Znaci vaka sedevme so deckomi i sakav da mi napravi nekoi fotki deka bevme doterani. I me slikase nekolku pati i koga mi go dade mob da gi vidam vo galery vidov edna "nude" fotografija, ne bese od mene. Mozebi bila od internet simnata ama ne mozev bas da ja uklucam mnogu nabrzina bese i prekutev za toa i posle nekoe vreme mu vikam daj da ja vidam slikaga dali da ja stavam na insta da mi ja pratis i ja imase izbrisano taa slika. I jas ne izreagieav mislev deka ne e vreme. Ama sega dali koga bi iniciral da si prakame da mu recam si imas tugi sliki. Ne znam ne sum sigurna dali bila od nekoja pratena ili ja simnal od net.

19. "Zoki"

"Zoki" Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    1.032
    Допаѓања:
    9.127
    Ти во крим техника да не работиш.
    Нашла дури едно влакно на таквото на дечкото:rofl::rofl::rofl:
    Направи Днк на влакното,види која е девојката имаш уште еден доказ да дознаеш.;)
    Почекај разговарај во очи со него.

На Milobebence и H.VAGA им се допаѓа ова.
  20. honey.11

honey.11 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2013
    Пораки:
    520
    Допаѓања:
    973
    пиши пропало. Дали во очи или не, толку од врскава.