Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.468
    Допаѓања:
    22.310
    Не сакав на овој начин да водам комуникација, само бев искрен со оглед на моменталната состојба, секогаш се обидувам од машка гледна точка да размислам според напишаното од членот што бара мислење овде, а не што би било како би било. Мое мислење е тешко, подобро нека бара друго машко..

2. Purelove92

Purelove92 Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2015
    Пораки:
    1.026
    Допаѓања:
    3.573
    Батали го манипулаторот нека игра ластик, а и да лажго е штом не кажува дали има/нема друга.
    Си излегла со него, ти се допаднал си го легнала, сте продолжиле..Ова е се супер се додека тебе не ти се појавиле чувства за нешто повеќе ( за заљубување и невиност појаси - никој незнае кога би можело да се случи, може и на прв поглед, може и никогаш ).
    Не ти треба вакво нешто во животот, вредиш повеќе од тоа да се трудиш за доплнителен стрес, млада си уживај во секој нов ден он нека ужива во минатото.

На Агнес :D и Independiente им се допаѓа ова.
  3. Агнес :D

Агнес :D Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    146
    @beautu17 мислам дека најдобро си направила што си расчистила со него. Не ги слушај другарките дека не си се борела за него. Колку и да се бориш ако од негова страна нема интерес залудно е, дури и да се согласи за нешто повеќе ќе биде присилно. Продолжи понатаму не е лесно те разбирам но, не се враќај назад ќе најдеш некој за кого ќе вреди да се бориш и кој ќе ти го возврати тоа.

Си се „затрескала“ во него најверојатно ти покажувал внимание, ти правел да ти е забавно со него или пак ако не си била подолго со некој ти било убаво после долго време да ти покаже некој малку внимание. (се надевам нема да ме разбереш погрешно, бидејќи секој си сака малку внимание од друга личност) Тоа што си имала однос уште на почеток не се обвинувај ти било убаво, си го направила тоа и толку. Свати го како некое искуство за понатаму во животот.

4. Anitaane

Anitaane Активен член

Се зачлени на:
    28 август 2018
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    8
    Дали сметате дека и мажите може да бидат голддигерс? Се плашам од ова бидејчи дечко ми има блискост со една колешка која е пуна пари и самиот ми кажува како сакал да позајми најнов компјутер од нејзе. Што мајка бара компјутер да зима од неа и уште беше воодушевен што би му го дала за беспари. Често ми зборува како е многу богата и не знам дали да се плашам за ова

5. lost123

lost123 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2017
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    59.578
    Од неа не, плаши и запрашај се дали го знаеш доволно дечко ти.

На candy.cane, Feminka22, Macito007 и 6 други им се допаѓа ова.
  6. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.306
    Ако не се согласуваш со земање работи за без пари, проблем е.
    Ако се согласуваш, не е.

7. honey.11

honey.11 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2013
    Пораки:
    520
    Допаѓања:
    973
    и во двата случаи е проблем, затоа што он на некој начин се обидува да одржува контакт со девојчево, да и се доближи на некој начин, а он нема ли другари или колеги кои би му позајмиле лап топ, па мора оваа да биде.

Мислам да не си мачкаме очи :D:D

8. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.306
    Ама колку што разбрав, оваа сака да му го даде на поклон. (???)

9. honey.11

honey.11 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2013
    Пораки:
    520
    Допаѓања:
    973
    сакал да позајми најнов лап топ...препрочитај

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  10. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.306
    Слепа сум... сори :D
    Дури сега кога ми посочи заприметив... за грев |(

11. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    42.397
    Да, и дечко ти е еден од нив. Сори, вака:$, си почитува и сака имот, па тоа ти е.

На WildMk, buba4e89 и lovestoneddd им се допаѓа ова.
  12. Anitaane

Anitaane Активен член

Се зачлени на:
    28 август 2018
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    8
    Фала девојки јас се загрижив за ова и сега се чувствувам недоволна. Ми го кажа тоа не го криеше. Во смисла имала најјдобар лаптоп со нез какви спецификации и типката ноншалантно би му го дала и он би го зземал. И ок тоа ама од каде да знам во иднина дека не би ја користел и за др работи... Што да правам

13. lost123

lost123 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2017
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    59.578
    Не се залажувај и во иднина ќе зема, ако не му е проблем да го земе ова сега за понатаму што останува. Која е таа па он од неа да зема? Што да правиш? Разговарај со него и отвори ги картите, нека не ти губи само време.
    Никако немој да се чуствуваш недоволна, секогаш ќе има некој повеќе а некој помалце од тебе, но тоа не е никакво мерило за вредноста на еден човек. Ако он тоа го гледа тогаш не ти треба во животот таков човек.

14. Anitaane

Anitaane Активен член

Се зачлени на:
    28 август 2018
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    8
    A samo uste ova, on ja kaza prikaskava za tow deka koleskava bi go dala laptopot ama demek samo radi nekoja programa sega za sega ke go zadrzuvala.Zaboravuv ova da vi kazam. Znaci moze i nema da go zimal, ama dali sepak da zboruvam poso sepak da nemase problem toj imase namera da go zeme. Da go prasam zosto bi zimal laptop od nea, od korist od od sto..

15. Unique__

Unique__ Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2018
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    1.919
    @Anitaane ја искрено не би се налутила околу тоа, можеби само навистина го позајмил поради некои алатки, поради некоја работа или нешто слично.
    Би се лутила доколку го земал а не го вратил, ми изгледа како некој поклон од нејзина страна а за што тој не би се бунил.
    Почекај малку, не избрзувај со заклучоци.. но додека по извесен период не го врати би се зачудила и би го прашала поради која причина го нема се уште вратено доколку се правда со тоа дека е само позајмица.

16. Anitaane

Anitaane Активен член

Се зачлени на:
    28 август 2018
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    8
    Да немаше тој свој компјутер немаше да се лутам. Си има компјутер со се што му е потребно туку рабитата е за лаптопот на колешката дека имал ппдобри спецификации и кога уште би му го дала...многу среќно делуваше

17. Unique__

Unique__ Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2018
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    1.919
    Па искрено и јас би била среќна доколку некој колега ми понуди подобар лаптоп за да завршам некоја работа, што не значи дека сакам да го легнам, да бидам со него или нешто слично.
    Ама сега, секој е различен.
    Разговарај со него на оваа тема, но не делувај како да не му веруваш.

На candy.cane и x.Daisy.x им се допаѓа ова.
  18. honey.11

honey.11 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2013
    Пораки:
    520
    Допаѓања:
    973
    како да ти кажам....лап топот е фасада, а колешката е позадината, дали ме сфати ?

19. honey.11

honey.11 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2013
    Пораки:
    520
    Допаѓања:
    973
    @Anitaane прочитај погоре ти пишав шо мислам...не значи дека сум во право, но сакам да ти кажам дека нешто според мене не е во ред со односов....нема ли другар некој или колега да му позајми, па мора да биде оваа спасот ?

20. Unique__

Unique__ Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2018
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    1.919
    Аман те бе луѓе за еден лап топ се сомнева девојчето.
    Значи лап топ е, не се пар секси танга. :|
    @Anitaane дали ти би позајмила лаптоп од колега доколку има подобри спецификации а ти зависи за некоја работа?