Он бил свесен за тебе не знам. Без разлика на тестот, ти ќе оставиш се така и ќе продолжиш со дечкото без воопшто да разговараш? Ама не си мала, ти си знаеш што е најдобро за тебе.
ja ne ochekuvav so toa shto go preduprediv deka mi se plodni denovi deka on namerno ke svrshi u mene zborevme nie deka ako ima takvo neshto da e pozitiven deka ke prodolzhime ponataka ne bi sakala abortus ili slichno sepak ne e nekoj dechko shto ne mi znachi ne go sakam tuku se mi e najubavo so nego ama ne se osekjam spremna za seto toa zborevme deka i ponataka ako e testost negativen deka nema so takva namera da me zadrzhi do nego ama panika me fakja najvishe deka mi se plodni denovi
Јас мислам дека паника треба да те фати каков човек имаш до себе. Секое добро, се надевам ќе биде како што посакуваш.
Mene ne mi e jasno ednas veke koga svrshil vo tebe kako svrshil I vtor pat kako si mu dozvolila I vtoriot pat li ne ocekuvashe? Ke svrshi pak ako e negativen neznam samo so koj pamet ste vo vrska so vakvi psihopati.
МОЛАМ??? Од такви како тебе се срамам од сопствениот женски род! Свршил два пати во тебе, и не ти дава да пиеш апче за ден потоа?? И ти си со него уште?? Девојче, нели гледаш дека две реченици не знаеш да сврзиш, ни голема буква, ни точка ни запирка, ама важно се ду*иш со некоја стока за која знаеш дека сака да те ожени без твоја желба? Кога бре ќе воведат сексуално воспитување во овие училиштава и тест за писменост пред да запишеш средна школа??? А бре моли се на Бога да не си трудна, друго нема што да правиш! Леле, ако си трудна (не дај Боже) го жалам детенцево што ќе биде осудено да има родители како вас!
Eve kako tvojot slucaj mladi ja zabremenil za.da.ja zeme vetuval med I mleko I posle mu teknuva deka saka da se iznazivee I si pisuva kani tinejdzerki na kafe. Otvori vo temata bracni soveti I citaj. I devojkce otvaraj oci ako veke ne e kasno za zal
Ова што ти го направил, се вика Репродуктивно силување! Кај нас не се казнува за такво нешто, оти сме ненормална држава... ама фактот стои. Наивна си што си му верувала... Ама во случајов, вината е во него, не во тебе. Би ти препорачала да раскинеш со дечково... Без разлика што мислиш дека го сакаш и дека ви е убаво заедно... Не ви е. Типичен насилник е дечко ти. Изворот на неговото однесување (во случајов), е неговата желба да те контролира... Ако се омажиш за таков ќе бидеш несреќна.
Бараш помош? Пред да посакуваш да биде како што сакаш треба да размислуваш зрело и совесно. Одговорноста за ситуацијата е твоја.
Кој те тераше да имаш без заштита ова е типичен пример за такви девојки што се палат за машкото насилство, ти дали имаш свое јас што ке правиш во животот? Не е он крив тој си сакал само женичка што за дома ке му биде и ти си била жртва кој нормален дава без заштита во денешно време и без апчиња такви работи?
Се надевам дека ова е еден голем трол,ако не е,тогаш имаш големи проблеми,прво со самата себе,после со шупакот што кога сака те пуни,како ке му прдне.Никогаш нема да те разберам ни тебе,ни ваквите ко тебе,а дебилот го разбирам затоа што чим ова го прави намерно,значи дека никогаш нема ни да има нешто подобро во животот за жал,или за твоја среќа.Дете правите ејјјјјјј ДЕТЕ БРЕ.Моли се на Бога да не си бремена,јас да сум на твое место,го пријавувам во полиција за насилство,и сексуално малтретирање па да видиме кој,кого ке пуни,дали он тебе,или него во затвор,да му го расцепуваат газенцето.
Да бе за насилство, ќе и постават нормални прашања, и ќе сфатиме дека после ебење не треба каење. како и да е типот е глупак во мои очи како машко, ама таа како полнолетна уште поглупава.
Чекајте малку другари... Не може дечко ти да сврши ДВА пати без твоја волја. Не може да те спречи да пиеш норлево другиот ден. Тоа го може само твојот мозок. Вечерта и било убаво и неа и си се гушкале и си ветувале градина со цвеќе и среќно мало дете... Затоа дозволила два пати да и сврши. Е после неколку дена, кога нејзиниот мозок процесирал дека тие не се спремни за дете, тогаш се покајала за тоа, ама нели, спремата не се враќа назад, не се моча, не се повраќа. А нему машко ко машко, убаво му било, она му дозволува и си свршува. Нема нему да му расти стомак. Ич не е крив. Кое црно силување ќе пријавува кога имала доброволен однос? Зошто не прекинала по првиот пат ако не сакала? И шо помош бара овде? Да ја турнеме по скали ко на шпанска серија за да абортира?
И јас познавам беше ми една другарка имаше многу љубоморен дечко што намерно сврши во неа ја остави трудна на 18 години а девојчето убаво школо заврши медицина што може солидна плата утре за зима ама тој наменро така направил за таа да не продолжи со учење така слушнав и сега има дете и е закована во село а во центарот живееше не сум ја видела од како остана трудна.. Ама немаше самопочит таа му дозволуваше кога и да сме излезени на кафе го лажеше дека е дома и тој и рече за 1 саат да си одиш и таа го слушаше да покажеше авторитет и самодоверба немаше така да биде.
Ама вака ако прајме муабет имаме сите светла иднина, и најоптимистички гледаме што и како. Како и да е, оваа девојкава погоре, не сум прочитал 2 пати ја напумпал овој.
Ете тоа е тоа неказнето 'репродуктивно силување' кои го извршуваат мажи... море и жени .. Ни требаат нови закони што го следат откритијата во науката денес... Нашите се 'забетонирани' во 19ти век. Да ми простиш, ама ич не е смешно.... Ејакулирал во нејзе два пати. Без нејзина дозвола! Тоа не е нормално однесување...
За све има лек ехеее,и те како може да го намести,пиперот да му го е*е за цел живот,ама овие си играат како ке им прдне во моментот.
Како без да сакала, сеа така си мисли, тогаш на сред чинот станала заминала, па бил насилен? Никаде не прочитав такво нешто или да ми даде впечаток. Затоа реков после ебење нема каење. ...
Со оглед во каква држава сме, не ме чуди ако фати јак адвокат и слично да биди силување. Само треба паричка да имаш другото ќе се реши.
Од каде знае таа, кога тој ќе почне да ејакулира, па да го запре жити се??? Не го чувствуваме истекувањето на спермата во нас, па да знаеме дали ејакулирал или не! Само тој може да знае кога доаѓа и кога е неговиот климакс. Исто како што вие мажите не чувствувате кога доживуваме климакс.. Море и дали воопшто доживуваме не можете да почувствувате... Иначе немаше да постои термин 'глумење оргазам'... Не е проблемот државата, проблем е што не знаете да раздвоите насилен и консензуален секс.