Искрена да бидам се чуствувам понижена до некаде, ајде што лажеше па барем да излажеше како треба, а не сам се издава, не знам што му беше целта да ми укл камера и да зборам со цела фамилија, среќа па со моите не го запознав, иначе кој ќе се објаснуваше, слики со мајка му ми праќаше, сите ми ги претстави, уште ме вика за нова год , а ваму кога беше не можел да излезе, на кратко се гледавме, или сум ја глупава или не знам во кој филм е дечково...најубаво ќе биде да му предложам пријателство.
Јас мислам дека него од дома го притискаат да се жени. Тој тебе не те сака. Му требаш за да покаже пред неговите дека си нашол потенцијална жена. Најверојатно и би те оженил, ама никогаш не би те сакал и би била несреќна. Бргај од такви со време додека не си заљубена оти ако почнеш нешто сега со него после ќе ти биде болно да раскинеш.
Не ми е сеедно, пред да дојде ми ветуваше многу, се колнеше, не знам зашто вака се предомисли, да не предложам ни пријателство? Не знам што цел човек треба да имасе толку да се замара да ѕбони, да пишува, да се колне, да ветува за на крај ништо
Ti ke mu reces vaka"Idi u kurac i tri lepe materine, poveke ne me zamaraj", ali dokolku ti toa go sakas. Ako ne terajte pak.
Не верувам дека од дома го тераат, он е фин во живо и интересен ми е, само не сфаќам што му беше целта, јас кога и да го прашам он вика опуштено, каде има проб ?и му кажувам а он врти други приказни, не знам ама како друга личност да е ...лошо ли ќе направам ако му речам за пријатели?