Ти сакаш навистина да те бара за жена бе... Не значи дека се зафркава кога ти нуди брак... ама прерано е.
По цела прича она што ја кажа јасно е дека се зафркавал со нејзе и тоа го правел од досада и му било интересно на почеток, кога видел дека она го сфаќа сериозно се повлекол и престанал да и пишува и ја игнорирал. Бидејќи неможе некој да ти вика сакам брак со тебе, а те одминува кога ќе те види, Хелоо ко кога јебе тука @Irenaiki иначе колку години имаш?
Не, далеку од тоа, сакам прво да го запознаам , да видам како ќе функционираат некои работи, не реков да ми збори за бракови и фамилии, се во свое време, само ми е чудно што одеднаш така ме откачи, т.е. тој ми пишува ама не како порано , ќе чекам утре дали ќе ми пише, ако не ќе му се јавам, ама па на телефон кога го прашав дали сум му здосадила вика не, ми вика каде е проб? А тој ме прашува повеќе пати, што со,нас?
Очигледно толку е, му се јавив едвај го натерав да зборува со мене, плачев и ништо не ми рече т.е. ми вика јас сум искрен и фин ако не ми веруваш тоа е твој проб... ми рече пред нова год ќе дојде пак, па ако сакам со него во Германија да идам ако не неморам.......
Мене ми се чини ти повеќе си загреана за Германија отколку за дечкото. Оди тогаш. За таму прстен и брак не ти треба. И не плачи, почни да се пакуваш. Германија е преубава земја ако е тој фин и искрен убаво ќе те прошета.
Немој да бидеш толку наивна и да си ја газиш гордоста, кај ти е самопочитта бе девојче? Зошто толку лесно паѓаш на манипулации? Тој едвај зборува со тебе Германија ќе те носи.
Зошто бе вака и велиш, па тој ако е искрен и фин убаво ќе ја извози насекаде, може и ич нема да ја врати од таму. @Heartagram ја бите, ја ја натурлих
Тој е фин и добар момак, ко че дојдиш овде да плачиш зошто те искористил на некој начин ако те прошета низ Германија и имаш секс и потоа те отфрли, да не испадни не ти кажал дека е фин и добар момак ( забушант ).
Знае @Irenaiki дека он е фин и искрен и гратис е од Германија, овај ти е ко фин ама не од Финска него од Германија. Па може ли боље од ова народе? Нека види и сама ќе се увери за германската финоча на нашинциве.
Во ред девојки, фала ви, ниту ме интересира Германија, ниту сакам да сум со него поради местото на живеење, би живеела и во село и во град, сеедно. Само не знам која му беше потребата да ме лаже, зборувавме пак и се однесува како ништо, срце, душо ми вика едвај чекам да те видам...а тука кога беше едвај нешто, кога му го реков тоа ми вика па јас повеќе од тебе зборев и ти пишував ти ѕвонев, јас сега кога ги вратив пораките гледам дека он кога ми ѕвонел сум му пишувала повеќе пати што ѕвониш му викам ајде покасно побарај ме , ќе збориме дека не бев сама, ми вика важи и ете пак го нема...ако не му пишувам некое време сигурна сум дека и он не би ми пишувал, а рече на 24 дек. Ќе дојде пак и ми вика ако сакаш со мене за н.година ајде
Девојче,дечково си игра мајтап со тебе,а ти му дозволуваш. А сакаш да идеш Германија,и за Нова и сегде само се прашуваш дали е тоа паметно или не е. Не знам колку ќе ме сфатиш ама наивна си. Едно те исто повторуваш цело време,ќе дојде пак,ме вика, го нема...значи едноставно тоа може го прави со уште 5 други па кај упали таму.
Тој си пробува и кај тебе и кај други кај која ќе му запали. Ама ако сакаш дочек на нова година во странство еве ти прилика чекај си 24ти декември и убаво да си поминеш. А инаку што муабет ќе правите си размислила на дочекот тогаш кај него? Ако сега немате муабет па тек тогаш што ќе правите а?