Посвети повеке внимание сега дај и до значење дека ти е битна,направи новогодишно пакетче бастумчиња лижавчиња,чорапки новогоишни винце филмче и секако да и се извиниш
Првин пробај да ја смениш врската темелно,тоа што сте го правиле досега замени со креативни игри карти во вид на соблекување на облека,филмови и пиење алкохол,па дури и прошетки со други градови...илик пак некоја замисла на твоја идеална врска било што направи,но смени.....Не е лесно да се прекине таква врска,си се запрашала ли дали нема да ти фали неговиот повик,глас,мирис,понашање? Ако не почувствуваш ништо после тоа РАСКИНИ МУ,но на фер начин.Гуд лак
Почело је, почело очекувај новогодишна честитка у 00.00 и желба баш тогаш да се видите проѕирен е. А тебе добро ти иде
Што би правеле кога сестрата на дечко ви не ве сака? Нема некоја посебна причина, не сме се скарале никогаш, ама таква е препотентна и воопшто муабет не ми прави ...
Ти е гајле, нека те сака дечко ти за останатите не им се замарај. Само немој да имаш лошо со никој и терај си живот.
Зошто да ти е незгодно тебе? Ако одиш ти и таму е таа ќе си се поздравиш, ако ти прави муабет ок ако не и ти прави си се како да не е тука. Не се замарај за останати околу вас, одржувај си добар контакт со сите и знај дека колку сте подалечни подобро. Доволно е да си имате почит една кон друга.
Почнав со еден пред некој 3 недели, се супер беше, предобар значи искачавме сегде, но еве веќе 5 дена послабо се слушаме, ко да не е заинтересиран..Се видов денес зборевме и ми кажа бил во проблеми имал доста работи да среди и дека сигурно не би го чекала, а покрај тоа и секс имавме.. Што мислите, има нешто друго или е само искрен?
Оти тој си ја остварил целта? И нејзе и' било убаво сигурно... Би ти советувала да не му зборуваш. Си поминавте убаво, беше што беше... Чувај си го како убав спомен
Неговата цел е јасна. Нејзината цел некако ко да не е целосно остварена (со оглед на тоа дека пишува овде и бара совет што понатаму?) За делот "си поминавте убаво беше што беше" во потполност се согласувам.
Ќе ти помине.. Верувај! Од искуство ти кажувам. 40 години имам.. Знаеш колку пати тоа чувство ми поминало? Ехееее