Па сега-за сега е хумано се'. Ако продолжиш, може да има уште... ама не се' што сакаш ти.. И само ќе си ја пролонгираш болката која сега ја чувствуваш. Колку побрзо ќе пресечеш, толку подобро за тебе. Ќе има милион пати помоголеми љубови. Сигурна сум!
И што ако му пишеш? Тој добил што сакал и можеби навистина има проблеми кои му ја цедат цела снага и нема што да ти понуди повеќе. Терај си по патот ќе најдеш многу други прилики за забава, љубов. Можеш да добиеш и имаш што сакаш доколку знаеш што сакаш и знаеш како да се поставиш. Се друго е невозвратен љубовен копнеж.
Немора да значи,мој совет јави се и реши го тоа или точка или продолжувате...не измачувај се во неизвесност,понекогаш мислиме ние девојките дека е погрешно и понижувачко да се јавиме но требаат такви одлуки од наша страна...и тој може да си помисли дека си била со него само ради секс нели? докажи дека ти значи
Ама ти дали прочита дека тој и рекол има проблеми кои мора да ги среди и таа не би го чекала. Значи тој културно и врачува корпа. И што таа за да му докаже дека и значи треба да го бара и да прашува до каде е решавањето на проблемите? Па да нека го праша зошто да не? Може и да го праша да не треба да му помогне во решавањето сепак 2глави се поумни од 1
Па јас му кажав, он рече не се замарај битно јас те сакам.. А и ако не сака да збори со мене нека не збори подобро, зошто он ако разговара она бетер ќе биде и со сила само лице ќе ми прави..
Ама ако нека си праша да не се измачува во неизвесност. Може не е таа проблемот туку проблем е тој како ја доживува А ако е таа проблемот одма се решава тоа само нека му рече од проблеми со тебе заиграв лото и добив 7ца
Ова морам да го напишам и да видам ваши мисли и искуства. Се гледам со момче веке година време,се познаваме многу долго време тој е другар на мој братучед па заедно излегуваме но од летото нашиот однос се смени,и од тогаш до ден денешен сме френдс уит бенифитс,дури додека се гледаше со мене си фати девојка но ја остави за месец, а во исто време пишуваше со мене.Правиме многу отворен муабет за бивши се и сешто баш е отворен со мене но никако а спомне тема за нас,но ми кажа дека неможе да биде во врска и се гуши и затоа јас не инсистирам за врска а се имаме расправано до каде така и тој се правди дека сака се да си среди(стан,работата) па потоа девојка...Многу покажува љубомора додека во кафичи се поздравувам со некој пријател и дури е провиден го примеќаат дека гледа криво,ми го има земено телефонот да не пишувам со некој....... Знам дека треба да разговарам и да одлучиме многу време се гледаме но се плашам од одговорот,не сакам да го изгубам
Кажи му што сакаш и очекуваш од него, и дека нема да се задоволиш со помалку од тоа. Или ќе добиеш се', или ништо.
Сестра му е.Таа не е препотентна,туку сомничава.Можеби си `и дала повод така да се однесува,а ти не си свесна за тоа.Можеби не ти верува затоа што не те познава доволно и загрижена е за нејзиниот брат иако тоа не го покажува. Прашај ја зошто не зборува со тебе.Ако си добронамерна личност,потруди се да го види тоа. Ако врската со дечко ти ти е сериозна,мора да комуницираш со сестра му.
За што има сестрата да биде загрижена? Овој за кого одбира девојка, за него, или за сестра му? Дечково не е бебе. Што ќе си одбере, негова работа си е.
Ќе добие како не, ама подолгото од 3те @ninanomorefina овој другар ти со бенефции сака бенефициран стаж кај тебе а? Тој како султан со секоја се да може а таа од другата страна само него да му е верна и се покорува и се така додека не нашол стан и работа(утре што друго ќе чека а 7ка на лото?) Абе ај овој е неизживеан, ама така му се поставувате женските. Море има на синџирче ко домашно милениче има 2% да не го фермам, задно дупче на свирало да осети дека е па после ако ми се свирка може да го поместам од задно во предно
Абе не мора да значи.. Се менуваат работите некогаш. Плус, ако нејзе и' треба наново верификација, зошто да не ја побара?