Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Darlingzz

Darlingzz Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2018
    Пораки:
    921
    Допаѓања:
    672
    Нема причини он е со мене секој ден ист, ме сака, посветен ми е максимално, не сакам да го измачувам и него подобро да сум сигурна дека не го сакам него вака..

2. Caci55

Caci55 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2018
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    526
    Ако е вака мислам ти пиша @Stark ти уште одолговлекуваш со него за да не останеш сама.
    Подобро да си расчистиш дали сакаш да си со него или не и за двајцата пофер и подобро е да знаете на што сте за сигурно.

На Darlingzz му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.450
    Допаѓања:
    22.239
    Како што кажува таа, мислам дека нема да биди баш океј, особено за него. Ќе боли ова. :D

На IM.TMKQ му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Caci55

Caci55 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2018
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    526
    Ама подобро да боли и да расчистат отколку вака делува таа го влече за нос, лошо.

На cresa-jagoda и Stark им се допаѓа ова.
  5. Darlingzz

Darlingzz Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2018
    Пораки:
    921
    Допаѓања:
    672
    Мене уште од сега ме боли помислата да му раскинам и да го повредам. Ептен се заљуби во мене и на секој можен начин ми покажува и цела негова фамилија ме сака и уште толку потешко ми е. Некогаш помислувам дека од жал сум со него.. НЕ ЗНАМММ (facepalm)

6. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.450
    Допаѓања:
    22.239

Мислам дека доколку му раскиниш ќе му направиш услуга, да "порасне". Што значи подобро ослободи го отколку да му даваш лажна надеж.

На candy.cane, cresa-jagoda, VoodooGirl и 3 други им се допаѓа ова.
  7. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.506
    Се запознаваш со цела фамилија а не си сигурна дали го сакаш?
    Или уште полошо еден ден го ,,сакаш" , другиот ден гледаш да се скриеш од него.

И потоа ќе има повредени, епа ќе има..

8. Darlingzz

Darlingzz Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2018
    Пораки:
    921
    Допаѓања:
    672
    Запознавањето со фамилија т.е со семејство беше сосем случајно и одамна кога бевме само другари и потоа кога им кажал дека сме во врска биле пресреќни прва работа, а втора работа на почеток на врската секако дека не ми беше вака, како што одминува време се сомневам во мојата љубов. Ако бев сигурна дека не го сакам ќе раскинев и немаше воопшто да пишувам овде.

9. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.506
    Ама исто не си ни сигурна дека го сакаш. А со самото тоа ја повредуваш неговата доверба и чувства.

Расчисти прво со себе па одлучи што е најдобро и за двајцата.
    Се најдобро. :)

10. Darlingzz

Darlingzz Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2018
    Пораки:
    921
    Допаѓања:
    672
    Свесна сум за тоа и прво за себе, а потоа за сите други сакам да расчистам со ова, а не знам како.. Како и да е благодарам ..:inlove:

11. Bellman123

Bellman123 Активен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2019
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    33
    Istoto go cuvstvuvam i jas,potpolno te svakam nitu jas neznam sto da napravam dali e do mene ili ne.... ali vremeto ke pokaze sve

На Darlingzz му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Darlingzz

Darlingzz Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2018
    Пораки:
    921
    Допаѓања:
    672
    Ахх...Тој што не го доживеал ова не знае колку е тешко и само може да не осудува.. Се надевам ќе биде подобро. :inlove:

На Bellman123 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Brinetka

Brinetka Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2018
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    8.066
    Имав исти случај со мојот прв дечко, одевме три години ама исто се чувствував како ти сега, види според мене тој ти е навика и имаш некои работи со него што ги обожаваш а во повеќето те нервира и некако ти ствара терет. Според мене јас би раскинала да сум на твое место, затоа што го поминав скорс истото чувство, верувај ќе најдиш некој кој стварно ќе го сакаш. Само не си играј со чувствата не дечко ти дека стварно не е убаво од искуство ти кажувам кажи му се во лице што осеќаш и ако мислиш дека нема да го засакаш стави крај.

На Milobebence и Darlingzz им се допаѓа ова.
  14. Crnookata

Crnookata Популарен член

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    996
    Допаѓања:
    1.421
    I jas imam problem,imam niska samodoverba I sekogas izbiram decki sto ne mi se dopagat,vise se plasam deka ke ostanam sama,deka nema nikoj za mene,ima eden sto mi se pusta ok e dobar naiven,no fizicki ne mi se dopaga,I mislam deka moram da prifatam da sum.so nego,poso se plasam deka sama ke sum,znam deka site velate karakter,no koga fizicki ne me privlekuva,neznam uste koi zborovi da gi kazam,poveke ko da nemam nitu srce ni razum,neznam sto da mislam,osamena sum,nema lubov za mene,ne sum srekna,I koga ke sum so nego da nema da sum srekna no nemam drug izbor mislam.

15. Brinetka

Brinetka Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2018
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    8.066
    Мислам дека си во тинејџерски години, ако грешам слободно поправи ме, никогаш да не заминуваш со некој што е само добар со тебе и како од жал ајде, мораме да признаеме дека секад у прв план е физичкиот изглед, за да запознаеме некој и да сакаме нешо да имаме со него мораме прво на изглед да го бендисаме барем според мене, после следи разговорот и карактерот, никогаш немој да мислиш дека не може да бидиш со оној кој ти се свиѓа, излегувај запознавај нови луѓе верувај се ќе си дојде на свое место кога ќе почнеш да запознаваш многу нови луѓе, сите сме поминале во период каде што ништо не ни е како што треба. Биди позитивна и никогаш не гледај дека ако е дечкото добар ти мора да си со него само од што "мораш"

На candy.cane, Milobebence, Crnookata и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Crnookata

Crnookata Популарен член

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    996
    Допаѓања:
    1.421
    Zatoa sto denes bilo tesko da najdes dobar decko normalen,I zatoa I jas vaka dobar e no izgledot malku....ne velam da e grd no ne mi se sviga,a site velat gledaj karakterot da e ubav,izgledot ne e biten.

17. Brinetka

Brinetka Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2018
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    8.066
    Абе гледај на око да ти е убав јас пред да запознаам некој физички ако не ме привлекува џабе, да не се лажеме дека убавината не е важна карактерот е најбитен, јесте да е минлива убавината ама лично јас пред да запознаам некој ако не ми се свиѓа на изглед џабе е. И верувај можеш да најдеш добар дечко посветен и убав во исто време хахаха

На candy.cane и Crnookata им се допаѓа ова.
  18. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.506
    Со сила не може.
    Прави како што чувствуваш.
    Се во свое време.

На candy.cane, Animali и Crnookata им се допаѓа ова.
  19. Crnookata

Crnookata Популарен член

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    996
    Допаѓања:
    1.421
    I jas sum kako tebe,ako ne mi se sviga na izgled ne ni izlagam so nego,a mi velat probaj moze ke ti se dopadne,vazno da ima karakter glavata mi ja napolnija so toa I se toa,zoso sakas ubav da ne na zid ke u stavis.

На Brinetka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Brinetka

Brinetka Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2018
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    8.066
    Имав дечко шо не ми беше убав на лик реално и некако бе колку и да е добар и посветен и карактерот на место, абе не ми беше така убав кога ќе го видев ахахах затоа ти викам гледај тебе да те привлекува остај кој шо вика ти треба да си со него и тебе да ти е убаво не другите