Уф од многу причини Заедно толку време не знам како да бидам сама Немам друштво со кој ќе излегувам? Живеам во неков стан не можам сред сесија да се преселувам Избегнувам кавги со моите дома И најбитното ми е страв дека можеби наредниот ќе се однесува полошо и ќе ме заебава па ќе ми биде криво Врти-сучи излегува дека се пресудни муабетите од мајка ми
Не е лесно Јас уште студирам и живеам со моите тие ме финансираат Ќе ми беше многу полесно ако работев и живеев на страна немаше да морам да се правдам на мајка ми за секоја моја одлука и да ме осудува Тоа ме дотолчува Немам со кој да направам муабет
Moјот бивш партнер зборуваше за нас исто така и кроеше планови. Погоди што? Сега е со друга, не размисли два пати кога му се укажа нова можност. Не знам, одлуката е твоја што и да направиш но не е во ред ова ШТО ГО ПРАВИШ... Ти си во еден лавиринт од кој не можеш да излезеш. Ако не бил албанецот ќе бил некој друг, или трет. Врската треба да прави да се чувствуваш своја, среќна, опуштена и да го сакаш својот партнер а не да бидеш на постојан штрек од забрани. Јас исто така се плашев што ќе биде доколку бидам сама.. еве сум функциунирам, добро ми е, не ми е потребен некој да си игра со мојот живот и да го планира како што сака тој. Тоа е твој живот, не е негов. Што те спречува да се осамостоиш?
Во која смисла? Самостојна и независна ќе бидам кога ќе работам и земам пари Сега не можам од сите страни некој ме контролира и треба да им давам објаснување
What???? Самата рече дека нема со кој да прави муабет, нека се дружи со Албанецот. Тамн работа да и бидам зајадлива, во ваква топка не би се ставила.
Ако планираш да осудуваш, поарно ќути си. А никогаш не знаеш животот во каква топка може како што ти викаш "да те стави".
Каде виде осуда? Воопшто не ја осудив, ја прашав каде е албанецот? Постојано се жали како нема да се дружи и со кого, зошто се гледа со него ако не се дружи со него. Не дека не може, може. Што има осуда тука? Навистина си барате игла во сено кај што нема. А и немам намера понатака со вас двете да се замарам. Убаво е прашана каде е Албанецот? Ако не ви одговара на вас, прескокнете го мое мислење, не солете памет! А за мојот живот јас одлучувам и дозволувам до каде можам да одам, животот не ме става мене, јас самата себе си се ставам.
Не си ти таа што треба да поставува такви прашања. Си го кажа мислењето во ред е, ама не играј така како што играш. Некои работи се премолчуваат.
Извини ама јас сум си директна, не тапшам по рамо никој, дволично. И ти не си таа што треба да кажува за мојот живот ама си кажуваш, па не рипам дека ме осудуваш.
Ова ми е последно мислење. Јас вака никогаш на никој не би рекла демек да ти се врати. Намали ги фрустрациите и не ме цитирај ако не ти се допаѓа мислењето. Еве да се просветлиш. Крај на муабетот. Нема потреба да се дискутира понатака.
Не се гледам со него, не договарам средби да се гледаме сепак најпрво треба да расчистам со дечкото па после ќе мислам на тоа сепак имам достоинство Остави го Албанецот на страна тој е делумно информиран за мојата ситуација (без делот со мајка ми нормално)