15 -16 години,јас да сум мајка не би сакала ќерка ми да има сериозна врска од толку мала возраст за која ќе мисли дрка р сериозна,да се навикне на некој и да мисли дека нема да може сама да биде среќна,да се плаши да раскине некоја токсична врска заради тоа што со некој била долго време и всушност гофините кои во кои би требало да размислува за иднината,да се развива и да учи таа била до дечкото во "сериозна" врска осудувајте ме колку сакате тоа е мое мислење не наметнувам на никого ништо само се искажувам
Интересно е што си имаш дечко од мала со него си среќна и дојде да докажуваш дека не сум во право оти немам искуство,тоа е не сум имала врска и последно нешто е да барам утеха на форум уживај ти во врската и биди си среќна ти кажав ама како кажав и претходно не мислам дека тоа е правилно за развој на детето оти на 15 16 години си дете,а и мислам дека сеуште си,поз
можеби до некаде си во право. 15/6 год. е рано за врска и според мене, а за тоа добра лоша врска е друг муабет веќе и нема врска со возраста него со други работи.
Да нема врска добра лоша врска со тоа ама тоа е мала возраст девојките се наивни мислат дека е е розево во љубовта се врзуваат лесно и подоцна на 20 и нешто години како и во случајот со девојката и е тешко да раскине и ја сфаќам бидејќи сите години ги поминала со него дури и заедно живеат
Од 15 години почнува љубовта, почнуваат врските..и најнормално е во тие години секоја врска да ја сметате како за озбилно..таман работа ако бидете неозбилни, тоа на постари години се прави
Не не време е, ако почекаме до 20 стари моми кој ќе не сака,не ми е јасно ЗОШТО ТОЛКУ САКАТЕ ДА ДА ГО ЗАБРЗАТЕ РАСТЕЊЕТО?ќе бидете возрасни цел живот,а тие 15 години нема да ги имате
Ако според вас врската значи секс нема повеќе што да се коментира... Никој овде не вели од 15 години да се има секс побогу тие години се за мување, мрзнење по клупи, држење за раце и прегратки
Не знам уште колку пати ќе причитам ваков бисер, дека врска без секс било другарство или ова, симпатија Јас очигледно дечко неам, симпатија ми е само, то ест, го свиѓам, ама он не знае