станка те поздрави убави плави очи имал имаш време летото статистички од јуни почнува испофаќај симпатии па да се пофалиш на форум пошто ако не кажеш исто ко да нема.
pravila pravila da bi me udavila ili kicmu savila I skros osasavila neka glupa pravila u crno me zavila ...
Сега нема на никој конкретно да реплицирам, ама сериозни сте со размислувањата? Гледам дека тоа што не сте фатиле дечко на 16 години не ви помогнало за да не бидете ограничени. Не знам како ви е толку тешко да сфатите дека се е до човекот. Ако некој има цврст карактер, нема да дозволи никогаш да биде контролиран ниту спречен да ги исполнува своите желби и планови за во иднина. Некој погоре спомна дека девојките кои имале долга врска од мали, не размислувале за образование и работа. Дал да плачам ил да се смеам? Во кој свет живеете? Ај малку да ви ги побијам сите глупости што ги кажавте. Имам дечко од 17, не сум заостаната, не сум контролирана, имам голема слобода, уште поголемо друштво, високо образована сум и вработена. Замислете дечкото не ме спречи да успеам во тоа што сакам. Како је могуче? Не, не ми е страв да бидам сама, можам многу добро да се носам со СЕ сама, ама сум во врска бидејќи ми е супер. Ако некаде сте слушнале дека некој имал поинакво искуство, тоа дефинитивно не важи за сите и не значи дека е така, па за да се гордеете што не сте фатиле дечко помали. Факт е дека се зависи од личноста. Ако си 27 не значи дека нема да дозволиш да бидеш контролирана и понижувана. Ех колку такви ги познавам. Сепак секој за себе. Што се не ќе прочита човек. Ама ако, битно интересно да е, да има дискусија Се надевам само дека баш овие истите кога ќе бидат во врска ќе знаат како да се постават. Или не..
@S.W.A.G Нешто како wanna be дечко. Малку е, малку не е. Иначе за она дека ако сте имале секс, па после веќе прекратите. Не е тоа врска, повеќе е пријателство. Уствари е врска, колку браковине само на папиру, а во реалност спијат одвоено со години. Врска во изумирање. @DenaM , ааа не, договор си е договор. Како вицот.
стварно работеше на 15/16 год.и да ми е да знам? и не сум измислила свет али не се сметам ни за ограничена за разлика од некој. исто да ми е да знам и што ти се плановите на 35 год. што би правела ти пошто сега се праиш и знаеш? и после зошто? ете затоа.
Да не се збуни нешто? Кој рече дека работел на 15/16 години? Сега па и проблем е ако успееш во нешто порано, бидејќи ќе немаш што да правиш покасно. Ќе уживам, ете тоа!
Немој да го напушташ,немој во никој случај да го навредиш или да му се спотивставиш за нешто НИ КА КО ваков човек со ваква душа не се наоѓа лесно,многу ќе се каеш подоцна ако го напуштиш. Гледаш добро ситуиран стан има со мајка му елитни луѓе се знаат се и сешто интелектуалци невидени (за врата што незнае да отвори ќе научи има време),и да ти си крива што така ги провоцираш да покажат злоба ти и само ти никој друг. Земи таму работи и ќути,готви,пери,чисти,нозе мијај му него а гледај и мајка му понекогаш замија малку! Ете така. Спојлер: Прочитај го ова само ако мааалку ти работи кликерот Девојко дали ти имаш барем малку почит спрема тебе,извини вака дали си и психички нормална за да го трпиш се ова и уште да продолжуваш со тоа го сакам,тешко без него и сл. пак дури и до тоа да родителите не ти давале поддршка незнам ти ни ја што таму,маа ти си бре таа што одлучува за ова и никој друг еве од моја машка страна совет за вакви бедни мажиња неизживеани треба само терање во три ПМ,и бегај подалеку згони го таму. Твое што е сега да си застанеш на здрави нозе,да си продолжиш со факсот,тренингот ти е добар избор,теретана и сл. дружи се со другарки,другари и бегај од тој стан и од тие луѓе ако сакаш да имаш живот и иднина! Ова ти е мој добронамерен совет,толку!