Мене многу работи тука не ми се јасни. Се сакаат премногу а нема навика ни еднаш да ја побара да ја праша како е? Се чуди кога и вели дека ја сака? Ги почитува повеќе другарите? И сите заедно супер функционирате и покрај тоа што тој е зависник? Немој грешка да ме сватиш, ама еден ден јас тоа вака го замислувам: ќе се земат, а она ќе кука по форумов дека постојано е излезен, деца не го интересираат,дека немале секс не знам колку време, дека е во долгови поради пороци... Мислам само сум реална. Дај боже да не сум во право, ама пак ќе кажам јас да сум на нејзино место не си го уништувам животот свесно со него.
Женскидобра вечер. Во Лудило на ПмС сум и се надевам дека овој проблем не е толку голем за да направам хаос.Па да избројам до 10 и да не избувнам. Епа дечкото е на свадба и пред тоа бевме фамилијарно на кафе.Му пишав после свадба ќе се оди во ноќен? Он рече изгледа ќе одам а претходно нешо јас он и сестра ми зборнавме јас некако бев нервозна, па реков јас не идам. После тоа вечерва ќе спијаат другарки на сестрами па му реков ај ќе спијам кај тебе ако си дојдиш порано.Вика не знам кога ќе си дојдам. Прво цела недела се немавме видено оти учам у др град, синоќа беше на работа и ја отидов само за да се видиме а и он пола саат ме испраќаше пешки баш само за да се видиме.Другава недела ќе седам кај што студирам долго време поради колоквоумска.И он не го упали кликерот да ми речи дојди со мене во ноќен па после тоа ќе си одиме кај мене. Му се јавив и викам сестра ми не иди јас мнз дали да идам , и ми вика не знам дали да слегуваш ај ќе ти звонам.И еве го нема.А да потенцирам дека мене не ми се излегува толку многу, него да видам дали му е битно да се види со мене бидејќи утре си одам па долго нема дс се видиме.Совет?
Во запијанета состојба? Сигурно нема да ме сфати и разбери. Затоа пишав.За да знам што да направам.Дали за инает да излезам и да му појдам , оти како да сака да не одам, или да чекам утре да му речам се?
Еве сега му се јавив и му реков дека ќе му се налутев ако не ме побараше.Вика нее што тие јас и реков и на сестра ти да иди со нас оти она претходно рече не идела, ама еве ќе одам кај сватовите дома оа не одиме инаку ќе ти кажев. Викам во ред , ама ако не кажеше да знаеш дека мн ќе се налутев, и вика не бе сонце тука ќе бидам да знаеш и тоа беше.
Нема да трпам.Ама знам да го побарам ако знам дека дреми сам дома. Јас знам дека ако се налутам се карам до сабалје, и не сакам да е така. А го тестирам да видам дали мислел да ме побара или не, за да знам јас.
Верувај дека убаво е и малку на тест.Не можеш да си сигурен секогаш во се ! Инаку пмс ме држи цела недела , и за ситници сакав да се карам ама си броев до 10 за да не се карам за небитно работи.
Знаеш зошто така? Оти еве нема да го побарам ич че оставам да видам дали ќе се сети и секогаш вака избрзувам и на крај испаѓа дека стварно е така како што он вели. Инаку се дешаваше воминатото да ме зафркни и затоа се плашам да не се повторува тоа, ете ради тоа така правам .
Ne e ubavo koga testiras necii cuvstva, stavi se na negovo mesto... Ako nema doverba, podobro i da ne se macis
лабаво бе маче што толку си кивна. не гледај тоа кој колку пати се јавил и кога значи не му мери време и секунди. биди природна. а за тоа дека треба да се гледате треба ако сака да те види ке те бара или ке ти пише. тестови за бременост правиш или? касни нешто благо
Во теков на овие 2 год.имав некој кратки авантури кои не завршиле со убаво,а пред тоа имав долга врска во која што трпев малтретирања. Некако се повлеков од љубовниот свет, ја засакав самотијата.Сите мои блиски другарки се во долги врски,дел од нив и ќе се мажат.Се случува да искочам со момци на кафе, колку ете да се запознаеме нели и потоа исчезнувам иако они покажуваат заинтересираност за уште средби јас не дигам тел. не враќам на пораки и сл. Незнам ни самата себе си зошто го правам сето ова.Дали чуствувам страв да не бидам повредена или сеуште не се појавил некој што би му го препуштила срцево.Како што кажав сите околу мене се во љубовни врски кога ми споделуваат нешто убаво за нивниот љубовен живот јас не чуствувам ништо, како да немам чуства.Повеќе би сакала да си купам нешто шминки, алишта отколку да идам со дечко.Мислам дека ова е голем проблем,но и жално.Заборавив што е љубов...
Какви тестови какви глупости ,тоа е недозресност . Едноставно со разговор се решава се ,ти пречи нешто ? Ќе кажеш , никој не знае да чита мисли . Мене кога ми пречи нешто му кажувам на дм без тестови без игри му кажувам се директно исто и он мене .