ке може совет да ми дадете веќе подолго време сум во френд зона со еден дечко неможам да се тргнам решение?
Првпат барам мислење во темава, па ај молам за совет Најдобриот другар ми е од градинка, се дружиме нон-стоп од кога знам за себе, јас му имам местено женски он мене дечковци итн Често преспива кај мене, јас кај него ама онака најдругарски, моите се знаат со неговите и не прават проблем ко брат да ми е го гледаат, ќе прескокнам дека некогаш и во ист кревет сме спиеле, ама НИКОГАШ немало ништо освен во втора средно еден блиц по грешка и толку. По неуспешна врска со дечко ми што траеше бедни 2 месеца сфаќам дека уствари ми се свиѓа најдобриот другар... Help?
Најдобро е да зборуваш со него отворено ,мислам дека нема подобар совет од ова. Верувам дека сте блиски и затоа треба да си искрена со него .
Пред месец дена почна да иде со братучетка ми, што е најтрагично јас бев иницијатор и ги запознав и се
Е сега скарај ги. Се зезам. Искрено, потисни ги чувствата и терај го другарството. Дечковци има милион, другарите се ретки. А може и така да се чувствуваш ради пропаднатата врска. Но, најдобро е да си го чуваш ко другар.
и што да правам да се убијам ли? нели треба како што сум влегла така и да излезам. па нели и откачуваш и те откачуваат.
па почни прави му повеќе муабет за врски и заинтересирај се повеќе за него,јавувај му се почесто,пиши му,барај го за на кафе,ќе сфати за кратко
па го правам тоа ама кога ке му текне ми пишува кога не не, нема да сака да искочи на кафе, иначе знае дека сум заинтересирана. и јас незнам како да се тргнам, поточно не можам. а дечкото се зеза со мене очигледно.
se trgnav me izvregja, jas stvarno vishe neznam sto da pravam uste sme vo komunikacija ama smaceno mi e probav so dobro nebiva probav so losho nebiva nikako so toj covek? sto treba da praam? imavme edev vid na kombinacija i nisto, jas stvarno vishe neznam koja e pricinata? ne mi doagja u glava znaci so godini se macam se ponizuvam za gjabe se. kazete mi resenie