Па што го молиш? Нели сите овде ги советуваш да не се понижуваат? Ако не сака, не сака, убавина со сила не бидува. Нема потреба од комуникација, оддалечи се, ќе си најдеш друг. @lilly57 Многу си несигурна и во него и општо во вашата врска, затоа така се однесуваш. Знаеш имаме и приватно пишувано. Премногу значење му придаваш на секоја ситница, му го следиш секој чекор и само гледаш кога ќе го фатиш во грешка. Не треба така. Треба да знаеш дека сака да биде со тебе и не треба да го притискаш кога има други обврски. Непотребно си правиш проблеми таму каде што ги нема, уживај
како викаат не ј.. леп него упоран . шала на страна дечкото се зеза со мене, ке пушти некој муабет па пак не кога ке му текнеи како како ке му текне се понаша. а јас го чекам
знам дека треба да се почитуваме се ми е јасно и јас се нервирам ѕа тоа што не ме почитува ама што да правам, и да се тргнам пак ке го сакам
не верувам во такви работи и знам дека не идат така тие работи и дека немоѕе магично да се деси, ама што да правам?
не ти треба некој со такво однесување отргни се од него не сте деца претпоставувам дека и тој е постар од тебе така да треба да се соочиш самата со себе дека мораш да тргнеш по друг пат далеку од него
никаков ефект нема кај таков човек едноставно не ме дозивува. ко умрена да сум ко да не постојам. и сум пробала и да не пишувам и да пишувам и со добро и со лошо и немозам д аму го фатам крајот. немозам да се раѕберам да го прочитам да го сфатам и тоа е тоа. а ѕа него неѕнам дали прави намерно или не ѕнае како да с епонаса и зошто?
не верувам дека некад ке ми помине пошто не е ден ден него години се во прашање. психата ми ја ѕеѕнала некоја будала. и се тоа ми е јасно ама џабе се.
Како да не, нема да ти помине. Абе нема некој/а кој/а не поминала низ тоа. И доста реплицираш. Нема шо да се збора поќе. Тргни се и фати прај си нов живот.
Абе до вчера ги правеше прости членките во врска што беа, а сега во иста каша си. Прво скокни па речи оп. Те боли игнорирањето.
Луѓе помагајтеее пред малце ми пиша дека тргнал накај мене ( од различни градови сме ) за два саати ваљда ќе дојде ќе умраммм и срам и страф и не знам што ми е , еднаш се видовме тогаш не ми беше толку срам ама сегааа ќе умрам мислам дека во 5 за 12 што би се рекло ми се јави не ми се ни јаде ни ништоо цел ден не знам што да правам сакам да излезам и ќе излезам ама не знам што знам да излезам или да не излезам?