Се беше супер на почеток иде сложуваме и се , стално ме бараше , доаѓаше тука каде што живеам , сакаше и да се запознае со моите, прв пат најдов некој кој навистина ми се свиѓа и исто завршив како и кај сите, ми рече повеќе да не му пишувам и ми рече извини за се, планиравМЕ летово и јас да идам кај него, да се запознаам со неговите, одеднаш ми рече така, ако го замарам ќе го сменел бројот, вчера само му реков да му се јавам на кратко да му кажам нешто ми рече може, само што му заѕвонев вика утре јави се, му реков само на кратко и ме блокира , после кратко време пак ме одблокира , веќе не му пишав, нема девојка но зашто одеднаш ова ?! Не можам да си поверувам зборувавме 24/7 ми праќаше пораки никогаш не ми рекол дека му сметам , со кого ќе зборувам сега?
Не ти посочи буквално ниту една причина зошто не сака повеќе да има контакт со тебе? Туку така? Претпоставувам дека има некоја друга, штом така наеднаш решил дека не сака веќе ништо со тебе. Знам дека е тешко, ама биди благодарна што на време се покажал каков е, па те поштедил од сите проблеми во иднина. Ќе помине
чим толку го сакаш, речи му ако планираш да трчам по тебе да ме тестираш и сл. да се понижувам и деградирам ко особа и себе и на тебе слободно терај и фати си друга. буквално така ке пишеш или кажеш. значи оштро и сигурно а ако и на тоа не изреагира значи не е заинтересиран и бркај си друг.
Не, само ми рече ти ништо не разбираш, за девојка нема 100% сум сигурна...рече може пријатели да останеме , се плашам и да му пишувам како другарка тогаш ми рече може јави се па одма ме блокира кога му ѕвонев...
Ама тој испадна идиот хелоу, све во ред ти пишуваше те бараше ти се јавува и откако се видовте и што се случи ти вика како пријатели да бидите па онда те блокира, девојко не му се свиѓаш или нашол друга иии и тој испадна не фер, и не ти треба таков!
Не беше прв пат тогаш да се видиме, повеќе пати се имавме гледано , рече демек далечината е проб, а предходно викаше дека не е, последниот пат кога се видовме сакаше да ме бакне ама ја се тргнав , за девојка сум сигурна дека нема, ама неговово однесување никако не ми е јасно
Не ми е лесно да го оставам туку така после се , замислете со некој зборите стално за на крај чао да ви каже како туку така да го оставам
@Tea678 прибери се и пробај да продолжиш напред, колку и да звучи тешко. Знам дека е клише ама човекот не те заслужува. Исто така и змам како ти е. Страдав за еден дебил, можеш да прочиташ неколку страни назад дека пишав за мој проблем, на крајот сфатив дека никој не е повеќе од мене за да му се понижам и згазам гордоста. Вреди за некој да се бориш ама ако навистина заслужува. Тој тоа не го заслужил.
А што ќе направиш кога тој не сака да биде со тебе? Никогаш, ама никогаш не треба да мислиш дека не можеш без некого. Разделбите се тешки, ама не се полоши од останување со погрешна личност.
Не е лесно.. Ама потешко е да бидеш со личност која знаеш дека не те сака. Зошто би сакала да си со таква личност, кога сигурно има некој што се би направил за тебе? Ќе помине. Блокирај го секаде, окупирај се со други работи за да не мислиш толку.
Девојко извини вака но и јас бев како тебе и разбирам како ти е и како што растам сваќам дека машките не ни е гајле за нас ниту ќе плачат се играат со нас како им сака душата а богами се за отепање се но затоа и ние нема да плачиме па тој не е единствен машко во светов но пази ако повторно те барат да бидите задно а ти дупло врати му е*ати го м*тер бидејќи немат назад и повторно разочарана еве од искуство ти кажувам. Можеби секој различно правиме но сепак ти си знаеш и ич да не ти е мака срцка.
@Tea678 и јас како другите . Продужи даље . А тој ќе те бара сигурна сум, ама твое е тоа дали ќе те има или не . Јас кога бев во слична ситуација, одлучив дека ќе ме нема. Кога на бившиот му текна на мене, ме бараше дури и дојде каде што живеев за да сме разговарале итн . Но, јас одлучив дека мене ме нема веќе, излегов и му го кажав тоа во лице. Збесна , направи глупост , и со тоа ме изгуби и како познаник. Денес , после години, среќна сум што донесов таква одлука, бидејќи покасно ми стана јасно дека јас сум му била една од опциите за губење време, додека си најде девојка . Така и бидна.
јас се кладам дека сега да искочиш ке си најдеш дечко исто како тој, само што ти си увртела во глава за овој и мислиш дека е на пиедестал пред тебе. верувај има колку сакаш машки ко него, со кој ке моѕеш да си ѕбориш. секој сака комуникативна личност. а дечково кога веке ти рекол готово и кога ништо не си погрешила терај даље и најди си некој друг ѕа да му збориш, да ти биде пријател, и ке видиш како ке ти помине ко ништо да не било.не се понашај детски ако тераш инат и себичност ништо.