Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. maleckaa

maleckaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    17
    офффф мори мајкоооо...ете го сеа ми се јави СПИЕЛ до сеа и ми вика со не дое :fubar: :fubar: викам ме викана ли некој....добро ми вика и ајде чао чао :@ :@ :@

2. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Мани го...остави.Ич не го барај...нека те фати инат...да видиш кога ќе види те нема ќе се замисли.Ти барем треба да го знаеш како размислува и реагира во одредени ситуации...Ама и тогаш кога ќе те побара биди поладна и кажи што те нервира,мора малку строго...не само попуштај.

3. maleckaa

maleckaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    17
    е богами не да ме фана инаттт :@ порано во вакви ситуации "реагирал" а сеа нз :worried: ама што ми е гајле бе ете го ми се јави и шо...ништо...ами ако сакаше да отидам сеа е 9саат можев и сеа да отидам аууууу колку ме изненадува цццццц баш ке видам до кај ке тераме вака :@

4. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Во врска со проблемот на Ијае јас би те советувала да го оставиш некое време да размислува не го барај, па можеби ќе увиди дека може да те загуби, машкиве не се свесни се до оној момент додека не ве изгубат, искрено мене предмет дома да ми се изгуби ми е криво не па врска како твојата. Сметам дека добро си направила што си му ја кажала вистината и на тој начин си му докажала колку ти е важен и колку ти значи. Мене не ми е јасно како е можно кога си му ја кажала вистинат од минатото не изреагирал веднаш , а вечерта те направил лом или пак размислувал па изреагирал. Ако му значиш ќе го преброди тој проблем што го имате и на тој начин ќе ја зацврстите врската уште повеќе и во иднина ништо еден од друг нема да криете на тој начин ќе стекнете доверба еден на друг. Уште нешто ние жените секогаш признаваме ако нешто сме згрешиле, а маживе што и да направат не признаваат и грешката на нас ја префрлаат.

5. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Уште нешто ние жените секогаш признаваме ако нешто сме згрешиле, а маживе што и да направат не признаваат и грешката на нас ја префрлаат.

Ова е дефинитивно точно! :x

На maleckaa и femina90 им се допаѓа ова.
  6. maleckaa

maleckaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    17
    пред неколку дена пишав дека дечко ми си го избриса фб-от...причината беше СУМ МУ БРИШЕЛА ПРИЈАТЕЛИ....навистина јас вецерта му избришав две девојчиња,ама оти ме маваат филмови за едната.ЗНАМ,НЕТРЕБА ДА МУ ЧЕПКАМ,АМА ЕТЕ,ГИ ИЗБРИШАВ.кога се укл на фб-от за 2секунди почна да ми се "дере" оти сум му бришела.јас не признав,ама ме зачуди како можеше за 2 секунди да забележи дека таа ја нема....(он не кажа,кој му нема...само дека видел дека му нема пријатели)сеа си направи нов профил,не му го знам пасс ама гледам дека пак ја поканил таа,и тоа на двата профила нејзини....незнам дали си праам филмови у глава ама нешто тука не ми е коо шо треба...шо да правам,да го оставам,ништо да не му викам....или.... :^)

7. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Како прво зашто му бришеш???? Али добро не е моја работа да ти судам.Да сум на твое место јас би му кажала дека тоа девојче ми пречи и дека несакам да го има за пријател.Ако доволно те почитува ќе ја избрише и толку.Пробај па пиши што ќе направиш.

8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Затоа што е човек и затоа што има чувство од човечка природа наречено љубомора. Сите ја поседуваме, само секој различно ја искажува.

9. ehrgeizig123

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Тоа секако дека сите ја поседуваме,ама неморала да брише кога знаела дека односите не им се баш добри периодов.

10. maleckaa

maleckaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    17
    можеби не требаше да му бришам...ама не знаев дека за 2секунди ке СКРЕНЕ и ке забележи дека сум му избришала....тоа само повеке ме натера да се сомневам....а иначе јас не ни му ПРИЗНАВ дека сум му избришала некој...му реков од кај знаеш мозе ТОЈ НЕКОЈ шо ти го нема,тој те избришал.....мене сеа ме мачи неговата реакција,дали беше поради тоа шо виде дека јнема таа во пријатели...а не се секирам мн мн оти сум му избришала пошто и он мене ми бриши....само лошото е шо не признава,не кажува КОЈ забележал дека му го нема,за со скрена

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Ако е некоја небитна нема да забележи и нема да скрене. Најверојатно е некоја, битна па затоа толку скренува. Инаку не гледам причина зошто би, си ја избришала си ја избришала, никому ништо. Плус па и тој ти брише.

12. maleckaa

maleckaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    17
    и мене ме мачи истото....потполно се согласувам со тебе.ако е небитна нема да забелижи....а сега со да правам незнам...да му викам ли нешто или не...или па ке пробам да му го дознаам пасс и пак ке ја избришам и тогаш ако скрене е тогаш имам голем проблем :@ или па....ууууууууууууууффффффффф незнам веке :@

13. ehrgeizig123

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Не се измачувај со непотребни работи..прашај го директно што е работата и ќе си на чисто.

14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Мене така ме потсеќа сета ситуација, сега немој ти веднаш филмови да си направиш. Чим забележал дека ја нема, значи дека и го отварал профилот. Инаку од толку пријатели да забележиш веднаш дека некој фали ми е чудно. :?:

15. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    немој пак да ј абришеш и јас да сум како тебе така ќе постапам, што има толку ако ми смета ќе ја избршам и готово, нека брише и тој кај мене, тој сигурно комуницирал со неа нели му смета тоа што ја нема веќе во пријатели.. биди мирна размислувај со трезна глава не избувнувај и кажи му дека не сакаш да му биде пријателка и дека ти е сумлјиво и ти прави сето тоа проблеми во врската ако не сака да се карате тогаш нека ја избрише, па на крај карева ако имаш пристап во неговиот компјутер стисни CTRL + H и види во хистори чии профили гледа. јас од оваа причина избришав и фејсбук и тој исто оти знаев дека вака ќе биде

16. maleckaa

maleckaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    17
    окк ништо не му викам сеа....имам пристап да,ке видам дали и го тарашкал профилот....ама тоа е сигурно дека и го гледал....ке остаам некое време,ке си посматрам па ако видам неш "чудно" ке реагирам...вака сеа ако изреагирам немам ниш "доказ" само филмов во главава па и да има неш нема да ми каже ни па ке дознаам :envy:

17. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Еден бивш ме избриша од ФБ и баш се почудив, не бевме ниту скарани, ниту ништо.
    После ми пиша порака - извини, те избришала девојка ми, не можам да и објаснам, многу е љубоморна.
    Whatever.

После некој месец ги среќаваме во град - он со девојката, јас со дечко ми.
    Се поздравуваме и вечерта стига Friend request - можеме да бидеме пак пријатели, девојка ми не знаеше дека си имаш дечко.
    |(

Да, секако.
    Еве јас приплакав да те имам за виртуелен пријател тебе - плачливо папучарско копиле и девојка ти која ти знае пасворд и те контролира и врти како и душа сака. Контрол фрик. |(

And the moral of the story: Get a life people.
    G E T A L I F E !

На mims-89, Lolipop23, teddybear и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. nedzma

nedzma Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    688
    Допаѓања:
    192
    maleckaa не си правиш само филмови во глава штом веднаш приметил дека му нема пријатели и толку кренал паника па веднаш направил нов фб и ја аднал таа има нешто, за совет не знам што да ти кажам седни и разговарај отворено со него кажи му дека ти смета што ја има таа во пријатели најдете некое заедничко нзс ама не му попуштај и да остане вака, зашто без ич не би кревал паника

19. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    Де бе де, одма има нешто... :^) па машко е намерно ја додал на новиот профил пак за да те изнервира...па ако не си му признала он не е глуп кога веќе само ти му го знаеш пасс на фб... :)
    Малечка не се нервирај, не му пробивај пасс пак само уште поише штета ќе си направиш....кажи му што и како имаш во очи...и друкпат не му бриши! ;)

20. maleckaa

maleckaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    17
    офффф лелеле....аман ми се вика од вој фб :@ шо е до мене одма би го седнала на ком и би му рекла да ја избриши...ама го знам и знаете шо ке ми рече....Е СЕА ОТИ МИ ТАРАШКАШ НЕМА ДА ЈА ИЗБРИШАМ.и ке ме направи болно љубоморна :@ и се....а знам дека не ми е само филм оти многу се совпага се.....ама јас овоа кога ке му го кажам ке се испокараме ке се направиме лом и пак не сум сигурна дека ке ја избрише оти е ИНАТ МАГАРЕШКИ многу е чуден порано не беше ваков....порано без размислување да сум била во оваа ситуација ке сум му рекла да ја избрише и знам дека ке ја избришел...а сега знам само дека ке се испокараме и пак нема ништо да дознаам ни па да постигнам само ке испаднам како "малоумна" затоа незнам шо да праам :doh: