Не се мали деца па некој да им труби да им кажува што е убаво а што не ,доволно возрасни сами да одлучат што сакаат , навики не се мењаваат лесно
Not cool. Од нејзина страна ,што после 8 месеци и текна дека нејзините се противат? Јас мислам дека и здосадила врската и само барала причина ,да си и значел немало да те напушти така лесно.
Па не е ова од сега, повеќе пати има Старк пишувано за проблемот што не е прифатен од нејзината фамилија. Претпоставувам дека и вршеле голем притисок и на крај попуштила. Сепак, никако ама баш никако не можам да разберам зошто не те прифаќаат @Stark. Kaо за неа вреден ќе биде само некој кој е медицинско лице? Ќе и расипуваат врски со секој нареден тип што нема да студира медицина? Јас на нејзино место не би се откажала од врската ако е функционална и ако сум среќна. Сепак не знаеме како и е. Ако сметаш дека вреди да се бориш Старк, тогаш go ahead. Не ми изгледа како да е спремна да те изгуби, па затоа ти предложила да продолжите да се гледате "без обврски", што не е решение. Така ќе ви биде само потешко.
Ne znam verojatno nema da imam dovolno finansii. I opsto znaj za mojata sodtojba momentalno deka sum nekolku cekori nazad t.e imam.razvedeni roditeli no i ne tolku dobra kujca, no ce se birev da postignam.. sea malku me razocara ama toa e.
@Stark Ти ќе најдеш како неа девојка,таа нема да најде како тебе. Со тој памет што го има и таа и нејзините родители тешко . После биле несреќни,па ќе бидат кога нема клонирани луѓе како тие што сакаат. Може си финансиски чекори назад,но ќе ја стигнеш,ама таа нема да те стигне со мозокот никогаш,зошто го нема,или нејзините прават да го нема.
@Stark мој совет е да ја затвориш таа врата засекогаш.Ќе најдеш ти некој кој ќе те цени таков каков што си.
Ама никој не го спори тоа. Не е дека не знаеме оти е штетно. Знам, од пред да се родите.. Ако се прајме важни сеа... Ама пушам.. јеби га..
Има ли девојче или машко по можност над 25 години,што е така малку по експерт како треба со манипулативен дечко, да го споделам мојот проблем и да ме посоветува, нека ми пиши, навистина ќе бидам многу благодарна бидејќи се мачам веќе подолго време и не знам како да постапам со него а до сега сум немала никаков проблем и јас сум таа што давала совети на сите околу мене,ама изгледа за себе тешко ми оди или толку ми се свиѓа па не сум рационална еве не знам. Фала
Со манипулативен дечко не треба никако. Не треба ни да помислиш на врска со човек што знаеш дека е таков.
Zdravo na site sigurno nekoi od vas me citaat pa ke me svatat. Se razdelivme so soprugot eve veke 6 meseci, jas si gi cuvam decata 2 god I 6 god devojcinja ziveam pod kirija bukvalno.se macam epten toj dava finansii koga kako ,seuste ne sme razvedeni odbiva da se razvede. Pred dva meseci zapoznav nekoj preku baddo deckoto e 28 god 2 god sum.postara od nego I e od Marocco od Casablanka od baddo se prefrlivme na whatsup I pisuvame sekoj den si praime muabet na kamera mnogu mi e ubavo no poentata e sto bifsiot mi se zakanuva deka ke mi gi zeme5decata ako se izglupiram nesto.A veruvajte deka od koga go zapoznav se custvuvam kako nova licno st toj dojde vo Skopje se vidovme nemavme nisto intimno no razmenivme strasni baknezi I ubavi prosetki....sto da pravam a zavcera budaliov moj. Soprug me pokani na vecera da sme razgovarale....kako da prodolzam
Прво, за развод е доволно еден да сака да се разведе и толку. Прашање е дали ти сакаш да се разведеш со твојот сопруг или не? Оди на вечерата и разговарајте за логистиката околку тоа и како да го направите најмалку болно за вашите ќерки. За твојот нов пријател не мора да му кажуваш на сопругот. Не ја сфаќам логиката со тоа да му се доверуваш или да го користиш како адут. Трај и прај додека не се разведеш тогаш можеш да го парадираш.
Од каде знае сопругот за контактот со пријателот? Многу наивно од твоја страна ако споделуваш лични случувања со човекот со кој планираш развод и кој треба да биде само родител на вашите деца. Комплицираш каде што најмалку треба, а од друга страна треба да одржуваш комуникација во интерес на децата.
Toj neznae nisto tuku koga se vidovme na kafe vo vrska so decata cinicno mi.rece ti nesto svetkas epten samo nemoj da se izglupiras nesto zasto znaes sto sleduva.....Inaku toj e vo vrska so koleska od rabota (so koja me izneveri)
toj neznae nisto samo. Kako sto pisav koga bevme na kafe ednas samo mi rece ti nesto svetkas epten samo nemoj da se izglupiras nesto zasto znaes sto sedi I toa cinicno,jas ne dozvoliv nikoj da zabelezi deka nesto ima megu nas..
Не те имам читано но ретпоставувам нема поминато многу време откако се разделивте со сопругот. Зошто веднаш брзаш со нови врски? На твое место би се концентрилара на девојчината. Можеби мислиш дека се малечки но верувај се разбираат. Не им треба нов шок. Не велам целосно да престанеш со комуникација, но во ваков ранлив период најлошо е да скокнеш во нова врска.