Ама да не сте имале вие некоја поголема кавга што не сте ја разрешиле? Не знам на кој вака од никаде се да му смета. Ако не сте среќни заедно, подобро разидете се.
@Emilija7000 мојата последна врска заврши поради исти или слични причини. Секогаш нешто му пречеше, секогаш мислеше тој е во право, секогаш се лутеше за најмали ситници. Плус, не ме почитуваше. Колку и да го сакав решив да ставам крај. Целата наша врска јас ја носев на плеќи. Бегај од таков човек со време. Ако сега е ваков не сакам да замислам каков би бил во брак. Размисли дали сакаш иднина со таков човек кој место да го вади најдоброто од тебе, прави да се чувствуваш лошо и несакано.
Sto mileste podobro e... Decko so ima kola a stalno ve ignorira kako da se izrazam neska da ve zapoznae so nikogo Ili Decko sto nema kola i e dobar
Стварно се надевам дека не си сериозна со прашањево. Кола ти е критериум. Кола. Ако ти е битна кола купи си сама кола. На дечкото ќе чекала кола... Џизс.
Неговиот*. Прочитај книга, едуцирај се, научи правопис и потоа прашувај што е подобро од две прилично неспоредливи работи. Те третира ко срање али кола има битно бе.
Првиот има кола ама може да ја нема ама карактер нема да има.Вториот има карактер а во иднина ќе има кола.Ама ти избери го првиот оти ти немаш карактер за да бидеш со вториот
Јас мислам дека не знаеш да разликуваш што е добрина т.е што значи и воопшто љубов. Мој совет, одбиј ги двјацата.
Ne e kojznae kakov problem,no ete.. I se izvinuvam za latinicata,od mobilen sum. So decko mi letovo bevme na rabota vo Germanija i uste pred da odime mi vika poklon od Germanija sakam da ti kupam Pandora. Vo red toa se..setame niz gradov i mi vika ajde dojdi da si ja odberis jas ke ja platam.. ne znam oti no ova me navredi.. jas razbiram deka jas sum so nego i ne mozi da odi da mi kupi bez jas da znam ili nesto.... vleguvame vo prodavnicata i mi vika ete odberisi. Navistina mi pomogna vo izborot ama samo vo smisla na toa sto jas go prasuvam dali ova ti se dopaga, a toj kazuva da ,ne i toa bese. Mu vikam ke odevme zaedno ama barem mozese da prasas samo ete privrzok srce da ti dadea ili nesto so ti znaci tebe,i da mi kazis sakam ova da go zemime zaradi ova i ova.. a ne odi Aquanalia,odberi si i jas ke platam.. poklonot gubi od znacenje...Se izvinuvam na dolgiot post.
Не знам зошто гледаш негативно на целава ситуација. Дечкото имал само добри намери и сакал да ти даде можност да си одбереш ти она што најмногу ти се допаѓа и ќе имаш најголема желба да го носиш. Искрено, многу е тешко да погодиш вкус за накит, посебно пак ако си машко. По обичај ние мажите сме ќутуци на оваа тема и немаме блага претстава. Кога ќе влеземе во продавница за накит се чувствуваме исто како вие да влезете во продавница за автоделови. И кога бираме нешто, бар јас и мои блиски, најчесто прашуваме женски особи за помош при избор. Јас лично и прашувам дали има можност да се смени подоцна ако не е по кеиф поклонот. Поклонот може губи од значење вака како што он направил, но неговиот гест што не одел преку трети личности, туку директно тебе те земал со него и ти дал избор, треба да го цениш.
Fala ti na mislenjeto Znam deka toa sto mi dal izbor treba da go cenam,samo mnogu povekje bi mi znacelo da se vklucese malce povekje vo seto toa, a da ne izgleda samo ete go kupivme i gotovo.. sto i da odberese toj kolku i da bi bilo ubavo ili ne za drugi,za mene bi bilo najprekrasnoto nesto..ke probam da ne mislam na seto ova negativno.. fala ti uste ednas
Познавам парови кои за роденден се договараат за поклонот и заедно избираат. И јас дечко ми го прашувам што сака, подобро така отколку некоја глупост. Сум била во ситуација како твојата и јас тогаш се навредив, ама сега гледам дека не е ништо лошо.
I nie isto se dogovarame.. samo znaes,barem malku da se vklucese i da pokazese zainteresiranost okolu toa..ete imase na akcija dva privrzoci po cena na eden,da kazese srce Aquanalia od mene za tebe,drugiot odberi go ti.. vaka izbrav jas sve,toj plati i toa e toa.. znam deka preteruvam,ne e nisto strasno,samo morav da vidam i mislenja od strana.. ti blagodaram
Не гледам лошо ништо едино што не е романтично. Ние секогаш купуваме без другиот да знае. Кога ми купи прстен појма немав, и мерката ја имаше погодено и изгледот без да ме праша. Бил во продавница купил и толку. Исто и јас кога му купувам никогаш не го прашувам што сака туку одам и земам. Од друга страна познавам мои блиски кои прават како дечко ти: ајде одбери си јас да платам. И не е лошо тоа ни навредливо, но мене ми е некако без чувства, ако по ХХ време заедно не знаеш што му се допаѓа на партнерот носи се у к*рац Ама во секој случај, не е нешто за лутење, сигурно било со најдобра намера.
После раскинувањето се однесува како да патам многу по него, а тој неќел да признае како се чувствува иако разговаравме и отворено го прашав ,но не добив одговор.Во петокот го сретнав случајно и се однедуваше како уште да сме заедно,ме гушкаше,ме испрати до дома и на крај ме блицна како што секогаш се поздравувавме.Вчера ме викаше кај него со очигледна намера и душава ме боли што му кажав не,но можеби и вака е подобро со оглед на тоа што неќе да сме пак заедно во врска(сакал само да се гледаме чат-пат комплето-под ова мислеше и секс) и што му побарав некоја причина за да отидам кај него, а се што слушнав беше-ќе ти биде убаво.Откако кажав не, збореше нешто во стилот што сакаш од мене да ти кажам,што да направам,а едноставно барав да признае како се осеќа за на крај да ми одговори ај чао-не ми се зборува веќе.Правилна ли ми беше одлуката што неќам да се гледам на така со него иако преемногу ми фали?
Сега ти фали, за некој период ќе заборавиш дека си била со него. Секако дека ти е правилна одлуката, шо ќе ти е таков шо не му е гајле за твоите чувства.