Идиот. Не ти треба ваков, од машка страна ти кажувам. Биди силна и издржи ако решиш да раскините со овој, ќе види по некое време и ќе те моли.
@Annahhh секој човек на планетава има crush на некој познат човек, без разлика дали е актер, пејач или нешто сосема друго. Пролистај и на форумов од најмлади до највозрасни членови го пишуваат истото, цели теми има за јавни фаци кои ни се симпатични. Ова твојов што го прави е или барање на рачка за да се скарате (што и дури да е така може да го направи на подобар начин место да те брка на 0 степени) или пак е толку љубоморен што му смета човек со кој ниту некогаш ќе се запознаеш ниту пак во некој универзум може да завршите заедно. А сигурна сум дека истото го прави и тој, гарант има некоја јавна фаца која му е симпатична, едноставно дел од човечката природа е тоа и не е ништо страшно. Ти да земеш за ова да го распрашуваш ако не те направи лудача јас Е. Тек па да земеш да му чепкаш низ лап топ или телефон и историја да видиш што се има гледано мислам дека ќе најдеш доста материјал за кој можеш и ти да се лутиш. Не знам стварно што друго да напишам, секој пат кога мислам оти сум прочитала и видела све - искачате девојки со некои приказни од кои стварно се запрашувам дали има останати нормални луѓе во државава. Да земам да му се лутам на некој и да го бркам оти има crush на глумец кој е симпатичен, господачуваидабрани. Денес е глумец кој е човек со кој не се ни знаеш, утре ќе е другар, колега, некој скроз небитен машки лик. Бегај колку што те држат нозете. Си лажела и не си признавала бе, леле куку мајко.
Тој е психопат ти тврдам со гаранција.. Одев со еден ист таков..Тоа се пореметени луѓе си имаат некое нарушување во психата, а и се доста љубоморни до тој степен што ете одат до такви граници. Се надевам ќе размислиш убаво за неговото однесување и нема да бидеш со него после тоа.
Типот си има доста психички проблеми ,штом за такви работи така избувнува не би ме чудело и насилен да стане ,се надевам после ова не си се уште со него.
Snosti bevme izlezeni zaedno so dm i dodeka sedevme mu rekov ke odam do toalet, (znam deka e malce glupo) i mi vika aaa znam za so, ke se slikas i neznaev so da mu odgovoram vo momentot bideki mi se odese navistina, a toj mi ja znae taa navika i od koga sme zaedno mnogu retko da se slikam taka. I opsto, sekakva slika sto e od mene. Dodeka sedevme se slikav selfi onaka od dosada,a pred toa se slikavme zaedno. Koga si zaminavme jas od doma gi staviv i dvete i po nekoe vreme mi pisi na taa kaj so sum sama kako na majtap lele slika si klade i eden kup sekakvi smajlinja. Znaci ne znam kako da se resi situacijata dali e mozno toa tolku da mu smeta ili e nesto drugo vo prasanje...bukvalno sekoj pat ne mozi da ne mi spomni... Problemot e sto ova me tera da osekam vina a nema za so..
Ти, како прво мораш да ставеш крај на сите тие забрани и лутења од него за објавување на слики. Не му дозволувај да те контролира и да се лути за ситници, ако сега ти забранува и се лути за фотографија, утре нема да дозволи да се дружиш со другарки. Не знаеш да кажеш НЕ на неговите забрани? Твој профил, твои правила, твој живот. Тој, мора да престане да се однесува детски, и да созрее, слика е, не се работи за криминално дело, не си во негова сопственост, толку.
Ako toj e sposoben za banalna rabota sega da te izbrka od stan,mozham da zamislam vo brak shto bi bilo.Begaj podaleku od nego,ne ti treba takov...
Зошто би ја додале на социјална мрежа бифшата на вашиот партнер(а со бифшата има раскинато нецел месец) ?
Што да му лајкнам коа тој е блокиран , раскинавме пред нецел месец ,и одма ја фатил оваа Каква анализа коа он ме превари со неа Не гледам зошто коа он ме превари со неа , и пред неполн месец раскинавме , јас и она не се познаваме
Он ли треба да и дозволи? Според мене те додала од љубопитност сакала да ти гледа слики да ти го разгледа профилот.