Ни срам ни перде Што знам ...до сега не сум слушнала непријателка на непријателка да ја додаде на фб ..не знам ни зошто и бил во интерес да ме прави љубоморна,кога е завршена приказна ,валда и кажал и он дека е завршено ,ако сакам можам да им ги гледам сликите и без да сме фб пројатели Се гледа дека и она е чукната ко него
Кај ги наоѓате вакви клошаришта? Јас па мора веројатно да сум преглупа штом си мислам дека ваквите никогаш нема да најдат девојка. Што направи? Некое чувство имам дека ќе му се смириш. Обично така завршува.
Па додека има вакви лековерни девојки така ќе биде. Прашуваат за совет на форум за една толку очигледна работа што и 5 грама мозок да имаш ќе сфатиш. Еј ме брка од дома за една толку банална работа па уште и виновно да се осеќам, неам коментар стварно..
Се ќе слушнеш. Искрено и јас не сум слушнал некој да се замара со небитни работи,ама еве ти се замараш. Абе терај со животот ко да не постојат.
Не зависи сега од тебе... кај него е топката. Не можеш ништо да направиш. Остави нека покаже времето. Продолжи да комуницираш, пријателски, ама единствено ако тој покрени иницијатива. Не форсирај... ќе ти бега така.
Здраво феминки, нова сум на форумов. Ми треба ваш совет. Сепак незнам дали темава е соодветна за тоа прашање, но ке ве молам за помош. Имам долга врска, но бившиот дечко никако да се откаже од мене, од секогаш ми правел проблеми и еве после толку години повторно се појави. Се распрашувал за мене дали сум имала дечко итн. Затоа знам сега дека ке му пише на дечко ми секаквии работи за мене (секако за да не скара), а јас воопшто не сакам да го изгубамм. Ве молам кажете ми што да правам веќе ми се смачи од тој тип! Благодарам однапред
Кажи му на дечко ти каква е ситуацијата. Друго не можеш да направиш...Остави нека си ја треска главата во ѕид.
Јас обично ако планирам сериозна врска, обично разговарам за своите поранешни девојки, со сегашната девојка. Кажувам со која сум бил и како сум бил. Твојот дечко... не би требало да се сомнева во тебе, и твојот бивши да успее да ве скара, би требало да има тро од тро во глата памет сегашниов твој дечко.
Se sretnavme posledno na zabava koja najmalce ocekuvav deka ke dojde. Doaga se pozdravuva so drugarka moja. Me gleda vo oci I me odminuva. I si vikam tolku. Vecerta mi dava replay na story,, ej I ti si bila tuka,, Go prasav za kafe, mi vika nz ke videme. Mi vraka so eden zbor.
Како што ти кажа членката,кажи му на сегашниов дечко за ситуацијата. Кажи му се како што е,понатака е се во рацете на твојот дечко.
Vaka.... Se gledav so tip skoro 4meseci. Na pocetok se bese okej, bese potencijal za vrska. Imavme I mali kavgi koi toj gi predizvika a jas prebrzo mu prostiv iako mojata intucija mi kazuvase deka sepak ne e vo pravo toj. No bev taka slepo zatreskana, a toa se oseka. Posledniot mesec se bese kako na sila, naseto gledanje se toa, koga si idev doma namesto da go rezervira vremeto za mene, se dogovarase obavezno I so drustvoto. Osekav deka me ignorirase so pisuvanjeto I toa mu go rekov, da mi kazi ako ima nesto, a ne ignore. A tuka toj me obvinuva kako jas go pravam toa, mene me obvinuva samo koga jas ke go potiknav. I taka zavcera cekav da mi prati poraka na koja mi vrati utredenta. A znaese deka sum vo nasiot grad. Izbuvnav utredenta nemozev da se iskontroliram, mi se smaci I mu pisav poraka kako mi e smaceno od ponasanjeto, od toa da se trudam samo jas. Deka veke ne odi, I deka e glupo so takvi poraki pisuvam ama jbg. I ocekuvav sve, a toj mi vrati samo dobro, ako e taka. Nemozam da si poveruvam deka me ostavi so eden zbor. Se pobrkav.
Сеедно му е со тебе, ваљда си ја исполнил целта и не си му интересна повеќе. За посериозна врска, не верувам, можеби од твоја страна си гледала така, но тој не.
Жал ми е но очигледно дека не те сака.Не знам дали те читав порано низ темава и како што се дешавало но ова покажува се.Со ова ти дава до знаење дека те игнорира дека те отфрлува.Сепак твое е како ќе прифатиш се и како ќе постапиш.Сепак ти гледаш се а ние сме дознале само за овааа ситуација.