Раскинавме... Вчера повторно почна да ми префрла и да се расправа, он не ми дава ни да кажам него 100% имало нешто појше.. Партал се направивме и раскинавме. Се убив од плачење зошто не можам да докажам.. И еве сега 100 пораки се извинува ама не знам веќе...
Прво ќе те обвини, ќе те направи партал и ќе се извинува? Не лижи кај пљукаш. Подалеку од човек кој нема доверба во тебе и мораш на секој потег да му се објаснуваш.
Џабе немате доверба не ти верува.. понатака и да продолжите пак ќе ти праи љубоморни испади мачно ќе ти биде знам како е..љубомората е маѓепсан круг и нема нешто полошо кога е во големи размери.
Имам дечко, убаво ми е со него, али телово ми бара за секс со друг, и сега како да решавам со овој проблем?
Да го сакав, немаше да сум со него. Ама стварно убаво ми е.. Но се се појше имам желба за да имам секс со друг. Баш помислив на тоа. Ама изгледа се излажав..
Od edna strana ubavo ti e so nego od druga strana sakash seks so drug...celava tvoja situacija ne mi e jasna...se nadevam deka e samo period i deka kje go nadminesh...
Добро сега си признавам. За бившиот мој зборувам, ми беше страв да не ме осудувате. Некогаш памет ми е кај него додека сум со дечко ми. Значи не дека го сакам или имам чувства. Само имам потреба за секс со бившиот мој..
Е тоа веќе друго чим станува збор за бившиот. Чим ја имаш таа потреба за секс со него значи ти го мислиш и посакуваш и можеби треба да се преиспиташ дали го сакаш моменталниот дечко. Биди брутално искрена сама со себе не се залажувај. Може станува збор за моментална желба која ќе ти помине ама ако не ти поминува значи не си исполнета на начин на кој што те исполнувал бившиот. Размисли.
Nema potreba nikoj da te osuduva.Vo vrska so tvojot problem mislam deka ili ne go sakash dovolno dechko ti(iako ti go tvrdish sprotivnoto) ,ili ne ti e dobar vo krevet ,treta prichina ne gledam...
Јас не мислам дека потребата за секс со бившиот дека не значи дека не го сакаш дечко ти.И исто така мислам дека треба да бидеш смирена за како ќе се одвиваат работите и дали ќе ти се сменат желбите.
Јас мислам дека треба да правиш секс со друг, ако телото тоа го бара од тебе. Треба да се одржува телото додека си млада и убава.