Најпрво треба да се запрашаш која е причината за потребата за секс со бившиот... Најверојатно причината е познат терен, доколку навистина го сакаш сегашниот, па нешто ти недостасува во врска со сексот сега... Но желбата може да помине доколку си стварно заљубена во сегашниот. Пробајте нешто ново, смените поза, вклучете некоја секс играчка... за брзо ќе ти помине.
Taka da i kazhesh utre na zhena ti ili devojka ti...koga kje i se prisaka drug da leta...neli, teloto kje go bara toa od nea
Биди искрена со себе. Ова што го пишуваш укажува на тоа дека веројатно не си задоволна од моменталниот сексуален живот. Дали ако би имала секс со бившиот ќе ти помине желбата или ќе сакаш пак, и уште? Луѓе сме и имаме инстинкти. Ама и фала богу, имаме разум. И јас сум фантазирала за секс со бившиот, па ни на крај на памет не би ми текнало да во реалноста тоа го направам. Размисли дали нешто суштински ти недостасува во врската, дали можеш нешто да промениш или можеш да живееш со таа фантазија. И никако, никако не прави нешто позади грб.
Кога ќе почнете да го цените она што го имате покрај себе? Сакала секс со друг дечко... И не било кој туку бившиот. Што почнуваш врска ако се уште мислиш на бившиот?
Животињи сме па да се е*еме со кој стигнеме само пошто “телото така ни налага”? Треба да има секс со кој сака иако е врска само пошо е млада и убава? А да беше стара и грда? Како задоволувањето на нагони без кои може да се опстане е негување на телото? Иначе ја да дознаев дека дечко ми има желба за секс со бивша му, ќе го пуштев да има. Одма. И никад после тоа да не ме види. И клетва ќе му фрлев успат.
Веројатно сексот со бившиот ти бил подобар , не значи одма дека не го сакаш дечко ти. Луѓе сме и сосема е природно да те привлече и некој друг додека си во врска.Е сега ако одлучиш да го изневериш дечко ти со бившиот, тоа е веќе друго.Вака ништо не можеш да направиш, освен да пробаш да го игнорираш чувството и да видиш дали со тек на време ќе исчезне.
Озбилно кога ќе престанете да трчате по некој со кого сте завршиле а сега си имате нов дечко.. Ако сеуште си сакаш со бившиот, остави се со овој па иди пак со овој твој толку вреден бивши и давај му 303929 шанси.
Девојката кажа дека нема чувства за бившиот, туку само и фали сексот, што секому може да му се случи таква потреба, поготово ако станува збор за тазе врска.. Не значи дека треба да му се фрли во кревет пак, треба да ја надмине таа желба.
Stom prizna deka e so bivsiot pola i se prostuva, a so da brka nepoznati koga moze samo da prodolzi tamu kade zastanala, a pak ovoj noviot decko ke ja tesi ako ne i se pogodi seksot....mislam deka pausalni se sekakvi mislenja od forumov za tipkata...ednostavno ubavo i e da sedi na dve stolcinja.... ajde neka si proba uste ednas, ah taa pusta zelba za nesto sto veke ne e nejzino, moz posle seksot ke ja odmine zasekogas. do dusa nie lugevo vo odredeni varijanti mn docna svakame kolku vredat onie so gi gubime...a ustvari jas i mn docna komentiram, onaa rabota mozebi e veke i zavrsena..
Лошо ме разбравте, значи не мислам на бившиот мој, ни не го сакам тоа далеку е, скраја да е. Да не го сакав дечко ми, немаше да сум со него долго време, не дека не немал искуство за секс, доста има искуство, све е во ред со него. До мене е проблемот! Едноставно телово ми бара за да имам секс со бившиот. А дали ќе го направам, за тоа не знам.
Ако го направиш тоа може да го изгубиш дечко ти, а биди сигурна дека ќе се дознае. Понатака е твое, со среќа.