Epa ne znam dali e vistina, samo go kazuvam ona sho toj mi go kaza (deka bila vo bolnica). Sumlivo mi e negovoto odnesuvanje, zatoa I pobarav tugji mislenja. Bez razlika sho mi nema pocinato blizok, znam deka licnost vo takva sostojba ne dremi na socijalni mrezi.
Во последно време дечко ми скоро и воопшто да не збори со мене, деновите кога не се гледаме. Си пишувсме само шо правиш, кај сте излезени (доколку излезам ја или он со другари другарки), и нешто повише јас ако прашам и тоа. Идеме 3 год и сфакам дека нема сеа 24/7 ние да се слушаме и да се доп, не ни ми е тоа намерата, но он многу пасивно се однесува и тоа ме нервира, ич не му текнува било што еднаш у денот да ме праша или да го интересира за мене
Inc tipot mi pisha. Na bolnica bil, imal problem so krvta. Sea mi cestita rodenden. Mi veli ne ti pishav oti ne sakav da razgovaram so nikoj. Sho da pram sea?
Во врска со што што да правиш? Па, нели само две недели го знаеш? Не можеме ние да знаеме што енергија типот зрачи. Тоа ти треба да осетиш дали он се зеза, или не. Ете, супер што ти честитал роденден. Среќен и од мене!
Fala ti. Mi se izvini samo I rece deka ako ne sum sakala da pisham pokje so nego nema da mi smeta. Ne znam sho da mislam i sho da pram so nego oti cela nedela mi nemashe pishano, cudno mi e.
Остави го, не му пишувај ништо. Види дали ќе се потруди да бидете пак во комуникација. Не ми се допаѓа што ти кажал дека не би ти сметал доколку не сакаш, ама можеби е и тест. Види периодов како ќе се однесува.
Штом ти честитал нема никаков проблем, плус ти се извинил. Имај и ти малку разбирање за него. Може не разговарал со никој, а бил онлајн. Не мора да значи дека штом е онлајн дека сигурно разговара со некој друг. Колку пати сум онлајн, а не разговарам со никого и ми стојат неотворени пораки, ,,си влегувам во некој свој свет" разгледувајќи си сториња, постови, читајќи нешто, само да избегам на некој начин од реалноста и проблемите и не ми се збори со никој. Продолжи си најнормално со комуникацијата со него и гледај колку ќе биде заинтересиран за тебе, дали ќе те бара.