Stom ne ti rekol nisto znaci te ceni i go ceni to so si spodelila so nego. A normalno e malce da ne mu e seedno radi mestoto
Абе шо! Да не и' ја изеди артистот! Глупава љубомора! Ами на гинеколог ако оди!? Не само од надвор, ами и од внатре има да те види докторот. Ај и на гинеколог да не одиме, случајно да не му стани дури ни го шиба спекулумот! Не е нормално да не му е сеедно!
Да @WildMk , го гледам ова исто како одење на доктор. Артистот/ката ќе ми ги гледа буквално како платно, а нема да ги сексуализира. Како што би направил докторот преглед, така и тој/таа што ќе ме црта ќе си ја заврши работата и тоа е тоа. Не знам
Не е во ред да љубомори за ова.. навистина. Разговарај со него.. и кажи му дека те загрижува неговиот начин на размислување.
Луѓе, it's not that big of a deal. Дечкото не и рекол ништо, ниту и забранил. Можеби не му е сеедно од некои негови причини, ама не изреагирал никако, што е сосема океј и што значи ја почитува нејзината одлука иако еве него лично не му се допаѓа. Нема потреба од напади и носење заклучоци врз база на две мислења од девојката. Можеби не му се допаѓа самото место на кое сака да биде тетоважата. Не значи дека е љубоморен на оној кој ќе ја тетовира. Вака можеме само да си нагаѓаме. @Sejfullai, можеш да разговараш со него за причината поради која не му е сеедно и сигурна сум дека со разговор ќе дојдете до разбирање. Секако дека одлуката на крај е твоја, а на него останува да те поддржи.
Ама зборевме после тоа, и рече дека било нешто како варање, и да сум праела “што кур сакам” , и дека било сексуално. И уште не ми збори.
Е тоа е веќе друго, а таман човек ќе си рече дека со некој можеш да се разбереш поцивилизирано. Во овој случај ќе ти кажам да си правиш она што ти сакаш и тебе ти одговара. На него е дали ќе прифати или не. Варање еј...
Oh dear. До кога со такви размислувања? Тетоважа е, не е договор за сексање. Дали ако одиш кај машки гинеколог исто така е варање? Јас не би му се правдала, нека мисли што сака, не си должна никому да му се објаснуваш.
Ne ne zborame vo toj slucaj kako stoj gleda na toa spored mene. Ne pametuvam samo dadov mislenje. Normalno nego mu e rabota to profesionalna sigurno ne e nekoe manjaciste
Знам дека 1 месец е многу кратко време да се преболи некој но волку да се заљубам ми се случува првпат...Досега некако сум се убедувала сама себе дека е крај и дека немам чувства и навистина така било,а овој пат ми е стварно многу тешко што не можам така да се убедам знаејќи дека е најголемиот кретен.Вчера зборев со еден другар и вика дека немало да можам да го заборавам пошо дечкото ми бил прв што дополнително ме избедира.Сепак сакам да верувам дека не е така и не знам како да се разубедам дека одземањето на невиноста немора ништо да значи
Потруди се да не значи. Се е до мајндсетот. Колку време бевте заедно? Бевте во врска или? Го сакашс и тогаш или сфати откако прекинавте?