Мораш да им кажеш на твоите. И доколку има следен пат, нема што да се убедувате да замине, пријави в полиција без да му кажеш и без да се закануваш. Јас те сфаќам дека имаш страв, но не ја влошувај ситуацијата со закани бидејќи сè може да се очекува од него, не го тестирај.
A sto bi razgovarale so negovite roditeli? Ocigledno super go vospitale i odgledale. Zbori so tvoite i stavi kraj na ludosta. Stravot ostavigo vo dzeb.
Подобро нешто немам прочитано, многу пати имам размислувано на оваа тема и го мислам истото како тебе
Таа воопшто не е виновна што налетала на таков психопат. Никому не му пишува на чело каков е. Тој си зема слобода да малтретира наивна девојка и да и се заканува, јакиот маж. Ако девојчето во вакви сериозни моменти нема подршка која е многу важна верувам дека поради паника ќе попушти а тој се храни со тоа. Работава не е сериозна и не е обична караница од типот на карање и смирување па ајде ќе преспиеме и утредента ќе разговараме туку многу посериозна работа. Тој како што сфатив постојано се заканува а не гледам проблеми со нејзиното однесување. Мојата последна врска ја прекинав поради една од овие причини. Недоволно внимание кон мене, никогаш не ми посветуваше време, и да се случеше тоа ќе беше многу ретко. Колку и да го сакав еден ден собрав храброст и прекинав. Толку беше, немаше назад. Од тогаш решив да се ставам себе на прво место, мојата среќа, моите потреби, моето време и ми е многу поубаво. Ќе излажам ако кажам дека не ми беше тешко, ми беше ама јас тој момент одлучив дека сум најважна. Те имам читано, незадоволството чинам дека не ти е од сега. Размисли дали сакаш да го трошиш твоето време и нерви за таков човек? Дечко ќе најдеш ама времето кое го трошиш и нервите нема да се вратат. Размисли дали сакаш таква врска?
Тој и' се заканува, таа треба да 'поработи на нејзиното однесување'? Are you fucking kidding me?! Ќерка ти ако ја претепа некој, таа ќе биде виновна за тебе, пошто 'не внимавала како се однесува'??? Размислете пред да кажете нешто!
Abreee lugee ne mislev deka taa go navela taka da se odneauvaa... Tuku kako reagira koga toj taka pocnal da se odnesuva,ne deka ona e kriva sto toj e takov kakov sto e
Ама ни во тоа нема многу моќ на одлучување таа. Функционира од основа на страв. Не е чудно да и' се одлуките нелогични некогаш. Голем страв предизвикува стокување, заканување, и малтретирање. Од искуство го знам ова. Откако 'му раскинав' во мојата глава, додека официјално не призна дека не му сум повеќе девојка, поминаа 3 години. 3!
Sekakvi gi ima ne vikam ne,uste pogolem problem ima sto se plasi od roditelite,da kazela na vreme,bez da se plasi od majkinoto "ti rekov" ke bilo poinaku. Bilo kako bilo,neka go resi problemot zasto ne e mala rabota sepak.
Што би помислиле доколку дечкото на рандом девојки што не ги познава им враќа reply на сториња и си праат муабет? Не сум љубоморна на ова но досега не ми се случило јас или друг дечко со кој сум во врска да прави вака. Според мене е без потребно ова но не знам, сакам да слушнам мислење од вас. Бтв, он ми го покажа чатот вчера сам и стварно не знаев што да прокоментирам, малце ме зачуди. Не знам дали е во ред ова или не бидејќи сепак и нашата врска почна така од еден прост reply..
Не ги познавам, нити имам потреба. Ниту он не ги познава. Не му барам да ми покажува разговори, да не почнеше он муабет за тоа немаше ни да знам. Јас лично а верувам и други не би пишувале на рандом НЕпознати луѓе дур се у врска.
Па кажи му ако ти смета ,види како ќе изреагира чим сте во врска. Реално мене би ми сметало ..може не сака ништо може сака цело време ќе разглобувам и ќе размислувам на тоа. Ако не му се другарки тие нема шо да пишува на сите моабет да им прави, зар толку е голем моабетчија??? Прај си отворен моабет со време..да не премине после па ти кажав знаеше ти работава. Прашај го дали него би му сметало и ти така да си праиш моабет со рандом типци ...
Sama kazuvas deka taka ste se zapoznale,znaci ima nesto sto toj misli deka go zne najdobro chat so random devojki koi ne gi poznava pa moze ke opali kajj nekoja. Kazimu deka ti stvara somnez i deks ne e ubavo toa sto go pravi pa na kraj kraeva ne e ni prv ni posleden.
Мене лично ми е глупаво и непотребно. Едно е да имаш другари и другарки и да пишуваш со нив, тоа не треба да претставува проблем, ама да си пишува со рандом женски кои не ги познава стварно нема потреба. Кажи му ја претходната реченица, доволно е.
И мене ми е глупаво. Лично не сум имала ваков проблем затоа шо дм има 250 луѓе само на инста шо ги знае, но не е ни превише активен, само со мене и другари и колеги комуницира, па од овој аспект не знам шо да кажам... Но, еве ја имам 500 шо следам, дел од нив не ги знам, па не комуницирам со нив. Ниту им риплајнувам, ниту гледам зашо би пишувала со нив. Ептен ако некој ме праша нешо да му треба па да вратам иначе ни тогаш. Обично 90% од машките шо ми риплајнувале имале друга цел освен пријателска така да од овој аспект, со дел од нив на дејт сме биле, други ме викале на дејт, битно никој не рекол ти пишав да се дружиме, па не би сакала да пишува ни дечко ми со непознати и да им риплајнува.
Zdravo na site. Imam edno prasanje vo vrska so dm, vcera dodeka si pisuvavme za sosema treta tema jas si staviv vo meguvreme story, i sred razgovor mi vika pak slika a? .. neznam dali bese na majtap kazano, jas mu rekov pa da ovaa ja nemav i mi veli ok ti si znajs ne se mesam.. malce cudno mi padna,kratko sme zaedno toj vika deka ne mu smeta, ama po malku osekam deka vo posledno pocnuva da mu se ispusta po nesto vaka,,mozi e glupo prasanjeto
Почнува љубомората. Постави утре пак и види дали пак ќе го напрљви истото. Ако да, сериозна е работата.