Аха, па ако ти е битна како шо викаш и љубовта и искреноста нема да го оставиш. Ама пак сексот е пред се за тебе и тоа е тоа, колку и да го сакаш, ако не те задоволува ќе го оставиш. Тоа за мене се глупости.
Добро ти читаш што пишувам ? Ако не си разбрала прочитај уште еднаш. За мене сите три работи се битни не ми е доволно само љубов.
Многу добро знам да читам, ама ти не разбираш. Значи кога прашала девојката дали ако не ве задоволува сексуално ќе го оставите партнерот, имаш одговорено ДА. А сега види што кажуваш. Ни јас немам намера и не сум таква да се замарам повеќе
Значи @Alisa22 ви рече дека сексот и е една од најбините работи. Тоа не значи дека другите работи во врската за неа се небитни.
Има лош секс и лош секс. Читам погоре девојките спонувале како нивните партнери не можеле да одржат ерекција или пак имале предвремена ејакулација. Тоа е според мене непостоечки секс и е едраствен проблем. Доколку нема такви физички компликации, тогаш или имаш хемија или немаш. Додколку немаш хемија, многу малку можеш а направиш за тоа. Но доколку има хемија, се друго е ок, тогаш работете на техниката.
А колку време бевте или сте заедно? 1 минута за ејакулација можи да е разбирливо(), бар првите денови, ако немал воопшто односи пред тебе. Зависно колку партнерки имал пред тебе и како го доживува сексот. Може му е тазе На колку време имате односи? 1 неделно? Па ејакулира брзо? А ако имате често и истото се дешава, девојко го палиш. Лешниците му ги вариш пред секс. Се зезам, стварно незнам како би на секое ако имате односи. Ејакулацијата тешко се контролира, најголема препрека се страстите и предиграта. Бара долго време да се адаптира телото за да стекни способност да контролира.
Здраво, имам дечко веќе една година и се ни е супер само едно ме копка. Тој е 6 год постар и имал многу женски, сериозна врска само една што траела 2 години. Сите тие женски се преубави, не викам дека јас не сум убава, секогаш сум била самоуверена, ама со нив не си можам. Они се со силикони, богати, сигурно одлични во кревет. Јас пред него имав само еден партнер и искрено не сум толку спремна. Се прашувам зошто покрај сите тие ме одбрал мене? Он ми збори за брак за деца и му верувам дека ме сака многу добро се согласуваме ама ова многу ме мачи.
Мене ми е само да не сака да се вдоми, односно да земе жена мирна како мене да има деца и он да си продужи така. Он ми вика дека му здосадило од такви јас сум била негов тип никогаш немало да ризикува да ме изгуби. Ако мажот не бил со многу жени лабав пред брак, ќе го правел тоа после. Не сакам да звучам љубоморна а сакам да го прашам зошто покрај тие ме одбрал мене
Не можеш да знаеш какви му се намерите. Единствен начин за да знаеш која му е намерата е да оставиш тој да ја докаже неговата љубов спрема тебе. Значи со тек на време ти треба да увидиш дали тој ти посветува внимание, дали те поддржува, дали те ислушува итн. Немој да избрзуваш со никакви одлуки, дај си малку време да сфатиш што навистина тој чувствува кон тебе. А фактот дека претходните девојки му биле пребогати и преубави нека не те загрижува, тоа било пред да те запознае тебе. Ти треба да се фокусираш на вашата врска, а не на неговите претходни врски.
Џабе исправате криви дрини ако сте решени ќе му најдете на се маани. xD Обично во сексот се зборува отворено ако нешто ти смета или имаш некое барање што те задоволува.
Абе се тоа убаво шо сака да се земете, ама една год врска не е кујзне шо ..гледам не си сигурна и се двоумиш за тоа што ти паднало во очи што може и во право си до негде со размислувањево. Имам една познаничка исто толку се забављаше со дечкои тој женкар невиден со еден куп идеше, остана трудна и беше уверена дека он ќе се смени и дека е веќе сменет...и она мирна домаќинка и ене ја му чува дете, а тој си нема гајле си шета сегде лабаво како ерген и понатаму. Така да немора да значи и дечкоти дека ќе биде таков ама види си размисли си не верувај на секој збор шо ќе го каже, глеј му ги постапките и ќе сфатиш.
Девојко не е се во убавината и парите, што ако се така кажано со силикони, што за мене окк е тоа, ама сепак вештачко си е вештачко, ако немаат карактер. Поточно мозок. А и мислам таквите се знае за што му биле. Не секое машко сака такви лепотици..
Зошто се оптеретуваш со неговите бивши ? Каква врска има дека имале силикони, биле богати,? А мозок, карактер имале ? И сама пиша дека ти е супер со него. Чим те одбрал тебе и е со тебе, значи има нешто шо го привлекло, те засакал. Уживај дури сте заедно. чим ти одговара и ти е погодено со него, не се оптеретувај со глупости.
Не се оптоварувам ама кога ги гледам ми паѓа самодовербата. Јас не сум 175цм висока, туку 165. Немам големи гради имам само задник. Немам брендирана облека како они. Машките се визуелни суштества не знам како да зборам со него, а сериозен е со мене.
Баш за тоа што ти кажал. Не сфаќам зошто се споредуваш со нив? Која е потребата? Не го прашувај воопшто. Не се преоптоварувај со такви мисли, да му одговарале тие ќе бил со нив а не со тебе. Една година е рано за да размислуваш за брак доколку уште се мислиш, запознај го подобро види како ќе се одвиваат работите па одлучи Многу ниска самодоверба имаш. Дечко ти не те сака поради облеката, најмалку битно. Што има врска колку си висока и дали имаш или немаш гради? Треба ти самата да се сакаш таква каква што си и да не се споредуваш со никој, најмалку со бившите од дечкото.
И ти една година веќе се оптоваруваш со овие работи? Викаш дека све е супер а тебе те мачат глупи ствари. Пушти времето да покаже и ќе видиш, до тогаш не се замарај.
@flawless_ @John Snow Се знаеме 4 години една година од кога сме заедно. Глупи ствари ама ми делува на психа тоа