Здраво дечки. Се допишувам со две момчиња а тие две момчиња се другари, а и школски. Но сепак тоа не го знаев до пред некое време. Со едното момче се знам подолго време околу 8 месеци и имаме и испаднато со него, но сепак ние се договоривме да се гледаме кога можеме( не за да ме задоволи сексуално) но да не бидеме во врска. Е сега другово момче го знам помалку време но сепак се свиѓаме и сакаме да се видиме и подобро да се запознаеме, и двајцата се фини но сепак мене нема да ми биде баш згодно да се гледам и со двајцата а тие да не знаат за тоа, но сепак сакам да се видам и со второто момче. Како да постапам во оваа ситуација, дали да му кажам и на двајцата како што е или?
Поарно одлучи се за еден вака ке ги изгубиш и двајцата. Јас да сум на твое место би се одлучила за момчето што се гледам 8 месеци навикната сум прија ми тој ако му е вистински другар нема да ти пишува
Другари се или познаници? Ако се другари немој затоа што многу е лошо чувството да скараш другари (знам од лично искуство) а ако се само познаници кој учеле заедно тогаш зошто да не се видиш со вториот , но сепак јас сум за доколку сакаш да се видиш со вториот да си расчистиш со другиот и да не правиш љубовен триаголник.
Па најверојатно се другари затоа што кога го пршав со кој се дружи тој ми ми ги наброја децата а и првиот го спомна и рече дека тие другари му се најблиски
Тогаш чудно е тоа што другар му ти пишува ,мене најдобра другарка да ми каже дека се гледа со некој сигурно нема да почнам да му пишувам или флертам ..
Ама ние со тој што се допишувам 8 месеци се договоривме да не кажуваме на никого дека се гледаме а и двајцата неќеме врска туку онака за забава другари
Не се лутам ако праќа со срциња, но сомнително ќе ми биде ако ги брише да не ги видам. Едит: исто така важно ми е со која цел ги праќа тие.
Другарки му биле, ги бришел за да не речам нешто. Блокни ги ми вика ако сакаш не ми е гајле. И што да мислам цц
Ќе се лутите ли ако дечко ви на инстаграм стори на некоја женска и праќа emoji со срциња очиња? и после бриши за да не видите.
Му биле другарки се заебавал, бришел за да не си помислам нешто. Ми рече блокни ги ако сакаш Едит: не сакам да бидам полицаец и опсесивна девојка ама и не сакам да ме прави будала. Не знам што да мислам
Кажи му нека ги блокнеако не му се битни, и ако си му побитна ти. Ќе видиш како ќе почне да ти се правда.... и ќе избегава .. Сите се ист прочитан буквар хаха..
Не знам каков ви е односот, но ова повеќе ми наликува на изговор, за да не се налутиш. Чудно е што му се другарки, а ти вели да ги блокнеш ако сакаш. Зошто тоа ти го вели, ако односот им е само другарски?! Зошто не се заинтересираш од кога се другарки тие со него?! Да не се девојки кои му се допаѓаат? Не мора да значи дека ова што го напишав е точно, не го знам каков карактер има, како се однесува и сл. Овие се само претпоставки што би направила јас во таков случај.
Глупости за да не си помислела нешто... Ако му се стварно другарки нека остави нека не брише и нека ти каже дека му се другарки и дека си имаат баш кул дружење аи ти така помалце ќе се нервираш и ќе прифатиш..